Doh

Fan vad jobbigt det var att ha en blogg som ser någorlunda ok ut. Hatar stilen på texten på denna nämligen. Uuuuuhuuusch.

"Nininonooo we call them wienerbröd, wienerbrads"

Well, sitter här igen. Alltså man gör av med alldeles för mycket tid vid datorn. Det är verkligen inte hälsosamt. Ärligt talat alltså. Inte undra på att fetman ökar i vartenda I-land. Jag säger då det. Jag är nog själv ett jävla bra exempel. Men man gör ju liksom inget annat på vardagarna. När man inte har skolsaker att göra men då låter man istället dessa få en tredjedel av tiden man har på sig innan man ska sova. Självklart har man inte planerat pluggningen så pass att man inte hade ALLT att läsa sista kvällen. Jag vet inte hur många gånger lärarna säger åt en att plugga vid fler tillfällen. Jag personligen gör alltid tvärtom. Om det inte är något jättegigantiskt prov så klart men nu snackar vi små läxor. Övar knappast in glosorna samma dag som jag fått dom.


Den här veckan har verkligen varit helt sjuk. Det har hänt oväntade saker som har fått en att bli helt galen, vissa saker har blivit bestämda vilket medfört ännu mer nervositet. Sen har det varit äckligt mycket i skolan. Allt till idag, torsdag. Jag vet självklart att veckan inte är slut än men för mig känns det så eftersom morgondagen blir oerhört slapp.

Jag ska faktiskt på mitt första elevrådsmöte imorgon. Av någon jävla anledning så är jag numera elevrådsrepresentant för SP06B. Jävla skit alltså. Jag som inte kan ta ansvar för speciellt mycket mer än mig själv. Idag glömde jag tillochmed nycklarna hemma. Tack Katarina för utlånandet av utrymme i ditt skåp!

image10


Nu är sommaren verkligen slut på riktigt. Jag gillart!

Bildprovning

image9

Hej

På allmän begäran.
Har ingen aning om hur länge detta kommer hålla. Jag menar, jag har ju lagt av med detta för läääänge sedan. Tack gode "gud" för det.
Enda bloggen jag följer är Katarinas, hon är söt. Dessutom måste jag försäkra mig om att hon inte hänger ut mig som diverse oanständiga saker.

Det enda jag minns från mitt bloggande var att jag använde titeln på låten jag lyssnade på just i ögonblicket jag skrev, som överskrift. Nu skulle det i så fall ha blivit Some might say men palla.

Jag är nöjd. Jag är så jäääävla nöjd. Fast ibland blir jag mindre nöjd. Men då finns det olika saker man kan göra. Jag brukar äta glass. Därav magen. Jag är alltså inte gravid. Vilket jag fan började tro här för några dagar sedan men icke sa nicke. Gjorde han inte alls.

HANNINTE
RSS 2.0