Oasis - Slide away

Just nu sitter jag och tittar på någon av alla Oasis spelningar på youtube. Nu är det "Cum on feel the noize"! KÄRLEK!<3<3<3<3<3  Dessutom är Liam så jävla het!

U2 - Pride (in the name of love)

Svar till Katarinas kommentar: Jag försöker så gott det går!

U2 - With or without you. Idag är det helt plötsligt onsdag. Loven går så oerhört fort. Imorgon ska jag faktiskt inte till tandläkaren. Jag bad mamma ringa och säga att jag är "sjuk". Duktigt Emelie! Nu loosade jag karma. Hard! Tur att jag inte tror på sådana saker. Kan alla här inne säga förpuffning? Jag kan. Andreas har varit hos mig sen igår. Fast han har åkt hem nu. Han uppskattar inte min mammas mat. Eller jo det gör han säker, jag tar tillbaka det jag sa.

På måndag börjar skolan igen. Kan det inte ske någon slags jävla förändring? Det är så jävla enformigt och enfärgat, eller nej det är det ju faktiskt inte om man ska vara helt ärlig. Nu var jag dum igen. Jag är en elak parasit. Men vet ni? På något sjukt vänster så trivs jag med det. Att vara parasit alltså. Men ibland bör jag väl erkänna att jag blir rätt trött på mig själv också. Fast det händer nästan bara när jag märker att någon annan verkligen har blivit störd, irriterad, ledsen pga. något jag sagt eller gjort.
U2 - New year's day. Jag försöker att göra dessa tillfällen väldigt få. U2 är by the way väldigt bra, alltså rikgit jävla bra!!

Jag har inte köpt någon Oasis skiva ännu. Jag vet ju inte vilken jag vill ha, eller jag vill ju ha alla men jag vet inte vilken jag ska börja med. Kanske ska börja med den första rent av.. hmm. Jag har heller inte köpt "There and then". Den fanns inte på Åhléns där jag har presentkort så jag får nog köpa den via internet, dvs. Ginza eller cdon.


Hej från mig!

Emelies rop till världen

  • Sluta åk bil
  • Radera alla förutfattade meningar (själv behöver jag vekrligen göra det)
  • Anslut inte till USA
  • Läs inte tidningar, se hur mycket bättre ni mår utan
  • Se inte på tv, nyheterna blir man rädd av, kärleks-såporna blir man ledsen av
    Om ni måste se på tv, titta på någon doku-såpa. Då känner man sig väldigt smart
  • Skriv inte Och i början av en mening.
  • Använd inte orden mej och dej, skriv mig och dig!
  • Skriv dom när det låter som dom. Jag vet att det är samma sak med mej och dej men dom är mer naturligt.. tycker jag i alla fall
  • Hör av er till den ni tycker om minst en gång varje dag. Det är jätte mysigt
  • Ring inte till folk ni vet gör er illa

Jag hoppas att du inte vet att du gör mig ledsen.


Coldplay - Beautiful world

Ja.. idag är jag sjuk igen. Fast febern ligger numera kring 38 grader istället för 39. Det är väl bra. Igår skulle jag varit med Simona &co. Det blev inget eftersom jag var varm i huvudet och ja.. hade feber helt enkelt. Det blev en seg kväll och jag missade Oasis-dokumentären på kanal7 för att jag satt här vid datorn och bara glömde bort. Nu ska jag ladda ner lite Magnus Uggla. Dock bara gammalt material. Skriver kanske mer.. kanske inte.

Oasis - Go let it out

En vecka sedan  jag skrev här senaste gången. Jag har tröttnat.. jätte mycket! Jag bryr mig inte liksom. Så men nu har jag i alla fall skrivit ett litet inlägg. Häftigt. Jag är fjortis och EMO. Jätte alternativ!  

Bloc Party - So here we are

Nu har jag dessutom bytt stil på bloggen, vad tycks? Jag tycker att den bringar härliga känslor från 60 och 70-talet!

Beck - The new Pollution

Todags outfit


Emelie hade dessa kläder på sig idag.
Jag räknar tre, fyra, fem.
Ljug för mig, ja ljug för mig!

Beatles - Helter skelter

Det var gott vill jag lova! Utomordentligt gott!

Vad hände i skolan idag?

1. Vi åkte skridskor.
Någonstans här tappade jag orken och lusten. Jag blev alltså trött i huvudet av all skridskoåkning.

2. Lunch
3. Vi hade svenska förhör på boken "Jenny".
4. Segt och tråkigt...

Oasis - Whatever

Jag orkade verkligen inte sortera all jävla musik! Förlåt! Inte jävla musik. Jag tar om det. Jag orkade/orkar verkligen inte sortera min underbara musik, det tar helt enkelt för lång tid och jag vet inte riktigt hur ordningen skall vara. Tack för mig! Nu ska jag äta ugnspannkaka! Jag lovar att du inte ska göra det.

The Stone Roses - I am the ressurection

Jag kände att jag orkade starta winamp idag. Men jag känner däremot inte för att skriva i bloggen. Vet inte varför. Jag är bara så himla trött i huvudet. Jag ska verkligen försöka gå och lägga mig hyffsat tidigt idag. Det skulle vara så himla skönt att vakna imorgonbitti utan att var så där vråååååål trött! Som jag alltid är. Jag längtar till sportlovet. Jag har verkligen ingenting planerat och det känns så himla bra. Hoppas att jag kan träffa Alekzandra någon dag bara! Vi kanske inte kan gunga men vi kan "gunga"!

Nu ska jag sortera min musik tänkte jag. Ojoj det kommer ta sin lilla tid. Eller stora tid. Men kan tiden vara stor? Tveksamt va?

Jag orkar inte starta winamp

Okej, söndag.. Söndagar är de dagar jag hatar mest av alla sju! De är så jävla tråkiga. Oftast i alla fall men självklart med några få undantag. Men jag har varit så himla trött hela dagen. Kanske för att jag och Krina pratade till sent in på morgonen, kanske tidigt in på morgonen men whatever! Jag har varit trött i alla fall. ÄR trött! Har spelat innebandy idag. Vi förlorade och jag har ont i kroppen, men det har nog några av de vi mötte också ha ha! Jag skulle vilja spela fotboll igen! Slänga sig på en blöt gräsmatta och göra allt surt för motståndarna. Härligt! Nej nu ska jag nog göra något annat.. eller inte. Jag känner inte för att göra något! Jag är så himla trött! BLÖÖÖÖÖÖÖÄÄÄÄ!

Kataringah

Ja hej alla som läser Emelies blogg. Jag och Gabban alltså :) Ja ikväll ska ju Emelie hem till Simona och spela tv-spel. Sedan får man väl se vad hon ställer till med annars. Jag känner på mig att jag kommer ha kul. Även Emelie kommer skratta en del. Nej men, Emelie håller på att klä på sig. Ni skulle bara veta vad hon har fått för present idag. Jag vet! Räven raskar över isen. Nej men nu kanske man borde ta och se till så att HON blir klar inom en snar framtid. Bussen går om en halvtimma och fem minuter. KÄBJÄH

Kul

Idag är det fredag... jag ska inte göra någonting speciellt ikväll. Förutom att ta reda på hobbyrummet.

Upprep

Jag har fortfarande en sprillans ny mp3. Den är så fin och den kan jag lyssna på musik med. Så himla härligt. Jag blir så glad bara av att titta på den! Jag ska behandla den som mitt eget barn. Faderskapstest kanske jag borde göra. Jag vet inte vem jag kan ha fått en hård svart mp3 med. Hmm...

Beck - Loser

Nu sitter jag här, laddar ner musik. Jag är en dålig människa jag vet men jag kan inte låta bli. Som Andreas sa: "Man kan inte sluta när man har börjat." Helt sant. Imorgon är det friluftsdag och jag, Katarina och Simona ska CURLA. Haha det har jag aldrig gjort. Jag tycker att det låter lite halt. Men jag har aldrig curlat förut och lär aldrig göra det igen så vad fan!

Igår fick jag en ny mp3, så himla efterlängtad. Jag tror att den har fått ett riktigt värdigt välkomnande utav mig. Hoppas att den håller efter att jag slängde den i golvet haha skulle inte tro det. Fy fan det där var riktigt tråkigt. *Slår mig själv på fingrarna*

MP3

EMELIE HAR EN NY MP3!

Beatles - With a little help from my friends

Okej, vaknade... gick upp och käkade frukost, borstade tänderna osv. Innan allt så hade jag tagit två Ipren(MENSVÄRK). I hopp om att de skulle börja värka innan jag gick till bussen. Men när jag skulle ner i duschen var den kvar och jag började misströsta men jag duschade och tog på mig kläderna. Men sen.. sen insåg jag att det gjorde för ont. Ondare än vanligt faktiskt. Eller jag menar.. det var länge sedan jag hade så ont som idag. Så jag beslöt att inte gå till skolan och det gjorde jag rätt i med facit i handen. Jag gick och la mig och försökte sova. Det fungerade inte till en början men sen så, sen slappnade hela kroppen av och jag somnade. Sov till klockan ett ungefär. Nu har jag bakat sockerkaka. Men jag kan inte äta något, jag har för ont i magen. Men nu har jag tagit två Ipren igen och hoppas att de ska ge resultat den här gången!

Imorgon har vi uppsatsskrivning i svenska. I tre timmar.. kul!

Johnossi - Family values

John Frusciante - Ants

Okej, jag gillar verkligen Beck. Så kul musik!
 
Idag är det tisdag. Jag och min grupp skulle ha haft en geografi redovisning men Anna(lärare) hade glömt vårat band som vi ska använda. Vi har alltså filmat in lite. Spejsat! Men det blev som sagt inget av det idag. Blir på torsdag istället. På fredag har vi friluftsdag. Det ser ut som att jag och Katarina får tillökning, Simona ska nog hänga på vårat gäng i Curlinghallen. Skoj! Curling liksom haha, lite stelt men vafan det kan ju i värsta fall bli tråkigt men det är inte hela världen, då vet man ju det till nästa gång så slipper man göra en tabbe igen. Jepp. Johnossi - Glory days to come. Jag ska på en Bob Dylan konsert i slutet av Mars. Dagen före min födelsedag för att vara lite exakt. Den 28/3 ska jag alltså på konsert. Då kanske alla kan komma ihåg att säga GRATTIS! till mig dagen efter. Alltså den 29/3.  Bra. Då skriver jag upp det i protokollet.

Stone Roses - Waterfall

Okej, jag har kommit på att jag tror att jag bara rör till allting som ligger i grytan. Jag vet inte vad jag ska göra. Det kanske inte fungerar, det kanske aldrig kommer att fungera. Jag vill inte ha tillbaka mina t-shirts!

Stone Roses - Don't stop

Stone Roses - Waterfall

Okej, jag har kommit på att jag tror att jag bara rör till allting som ligger i grytan. Jag vet inte vad jag ska göra. Det kanske inte fungerar, det kanske aldrig kommer att fungera. Jag vill inte ha tillbaka mina t-shirts!

Stone Roses - Waterfall

Okej, jag har kommit på att jag tror att jag bara rör till allting som ligger i grytan. Jag vet inte vad jag ska göra. Det kanske inte fungerar, det kanske aldrig kommer att fungera. Jag vill inte ha tillbaka mina t-shirts!

Infinite mass - Thief

Hemma idag. Det är lördag, får se vad kvällen har att bjuda på. Inga direkta planer, eller jo. Men nej. Nu ska jag äta något, jag är superduperhungrig. HD!
RSS 2.0