patrick seamountain

Har just duschat och sitter nu med en kopp te bredvid datorn och låter ryggen torka. Det är inte vatten som ska torka, det är den där jävla salvan. Eller den ska självklart inte torka helt eftersom jag då måste smörja igen men den ska liksom bli lite mindre kladdig innan jag sätter på mig kläder. Strumpbyxor är dock redan på. Så bra av mig.
Idag blir det festligt.
Först ska jag ta bilen hem till Vårsta och se efter hur familjen har det utan mig.

Hej.

ut å iväg

Jag mår rätt bra idag ändå, bortsett från att jag har sjukt ont i halsen. Jag misstänker att jag kan räkna ut vad det beror på men jag blundar istället för att tänka på något annat. Bra så.

Mycket trevlig kväll igår med en jävla massa ansikten att prata med. Dock var det smärre folktomt på stället. Sjukt men vi har redan kommit fram till varför och det gick rätt fort om man säger så.

Mycket öl och några goda drinkar som fick namnet efter sin första beställare: Malin. Malin drack fler Malin än jag men det är klart, hon var ju tvungen. Huhu.

Nu snart ut och iväg. Det blir bra.

Carol och KW

Här kommer en liten titt på vad som hänt på ryggen. Det är inte ett jättebautaskrapsår. Det är en Carol och en KW.

öl

Har varit och åkt bil mest hela dagen. Det har varit rart men snart skall det intas substanser som gör att bilkörning inte är den mest lämpliga sysselsättning.
Härligt! Å så härligt!

solen skiner

Sa igår att jag skulle försöka sova längre än till nio idag men det gick av någon anledning inte. Misstänker att det beror lite på nästäppan - i'm stuck with it! Åh!
Nu ska kläder på och sen ska jag åka någonstans. Så är det.
Ryggen känns bättre än igår och har faktiskt inte blivit helt torr över natten, vilket känns tryggt. Länge leve Bepanthen.

Tschüss!

ink



Höll på att tuppa av flera gånger - det var värt det.

dags för tatuering



Exited!

Melinda jacket

Har varit med Katarina och låtit bli en sak som faktiskt inte bara står mig någorlunda dyrt utan även bidrar till ett darrigt samvete. Hoppas kunna ta igen det nästa vecka.
Har druckit öl i solen.
Har hittat fina saker på Monki, däribland denna:

Love it, man kan vända den och få en helt annan jacka. Två i en. 200 kronor.

så har jag också sett ut

Jag sitter i soffan och hör på när någon annan kollar på 2001: A Space Odyssey.
Jag sitter i soffan och är rastlös.
Jag sitter i soffan och vill lyssna på lite Smiths och dricka rödvin och tala om spännande saker och självklart flika in med helt ointressanta och framför allt ointelligenta saker, hur man nu kan bestämma att en sak är ointelligent.
Det vill jag i alla fall göra.
Nu.

dekadens

En dagen efter idag också. Livet.



Klippte det ännu lite kortare igår...

folkunga by night

Gårdagen skulle förmodligen blivit lugn och skön med mat och någon film och lite förkylnings-rehab för mig.
Skulle ja.
Halv sju var vi på medis och styrde mot Bröderna Olssons men där var det knök så vi gick några steg till på Folkungagatan och hittade ett bord och där satt vi, jag vet inte hur länge men timmarna flög i alla fall förbi. Många halvlitrar gled ner och när vi lämnade blev jag rätt lättad över att det var klart nu. Att man äntligen fick åka hem.
Icke.
In på Svejken för en tjeckisk fin sak.
Sen var jag klar, helt jävla färdig om jag ska vara ärlig.
Men vad trevligt det var.

Frågan jag ställer mig nu är faktiskt: Vad i helvete gör jag uppe?
Förmodligen för att jag var i säng innan halv tolv igår!
Huvudvärken är ett faktum och jag väntar på läsk, kall sådan.
Ikväll går vi påt igen och oj vad trevligt det ska bli det också. Ska bara klara dagen först.

jag är trött, utan att skämmas

Jag hade nästan bestämt mig redan igår. Jag tänkte: Jag åker till Globen och får det överstökat.
Så jag gjorde det, jag åkte och köpte nya badkläder...



Jag är fortfarande lite skeptisk till högheten på underdelen men jag tror jag kommer tycka om den väldigt mycket i sommar. Jag har nog aldrig haft några liknande. Fint att dom är lite 50/60-tal. Det gillar jag väldigt mycket. Nu fattas bara lite varmare temperaturer och vatten.

Nu ska jag lyssna på R.E.M. och kolla in en golfare.

Puss

det var rea överallt fan

Idag var det dags för mig och Katarina att börja dagen på Centralbadet och fy tusan vad skönt det var att vara tillbaka där. Simma och bubbla, det kan ju knappast bli tok av det.

Vi gick och åt sushi och sen var jag fast i den där jävla fällan. Spenderade pengar så klart. Spenderade pengarna på detta:



Stor t-shirt från H&M - 50 spänn



Blus från H&M gav jag 100 kr för



Blå klänning gick för 150 kr och tightsen gör 100 kr. Från H&M



Randigt från Lindex kostade 50 kr.



Svart klänning från Indiska kostade 150 kr.

Kolla här! Jag klippte av håret igår. Jag är nöjd och glad. Det var ju dessutom gratis.

tittar på tv med hunn

Jag har ju hållt på lite med sjukdom här nu och det verkar vara på väg att bli bra, i alla fall bättre. Febern lyser med sin frånvaro men hostan och snoran håller i och den är faktiskt värre än febern var. Lite irriterande om man får sägat.
Skjöt upp simning med Katarina till imorgon och det behövde jag verkligen! Imorgon tänker jag simma vare sig snoret rinner när jag vadar. Uh!
Det snöar ute och livsglädjen är ju inte direkt på topp om man säger så. Nog för att jag inte skulle klara av en lång sväng i lugn takt men att bara gå ut med Agaton blir ju helt plötsligt världens plåga och något jag skulle vilja skita i helt och hållet men då blir det kiss å bajs i lägenheten. Nej usch, skulle aldrig låta honom lida bara för att jag avskyr vädret. Så gosig är han. Nu backar han in mot mig här i soffan.

Jag har fått upp ögonen för recept och mindre onyttig mat, det är skitkul när det smakar gott.



Så här god lunch blev det igår.

dagen efter dagen innan

Jag får så fruktansvärt dåligt samvete när jag kollar hur min lilla blogg ser ut. Det är så tomt överallt. Senaste inlägget kanske är skrivet för närmare en vecka sedan. Förstår inte vart min tid tog vägen.

Just nu kan jag meddela att jag är fruktansvärt trött, sur, irriterad, gnällig å neggig. Det drar i nacken från balkongen och jag känner mig nog snart väldigt frusen. Hungrig är jag också, men det verkar inte finnas något som kan räknas som frukost. Juice fanns det kom jag på!

Precis så här känns det:

äntligen, äntligen idag

Jag ber om ursäkt för usel uppdatering.
Jag ska försöka att ta tag i skiten lite nu när en ny vecka börjar och allt. Som om det vore något jättespännande. Det händer ju bara cirkus 52 gånger på 12 månader...

Puss och förlåt
RSS 2.0