oh man

Såg just en kul film på nian. Eller, den var nog egentligen inte speciellt rolig. En typisk amerikans komedi, som jag tydligen var på humör för idag. Så kan det gå.

Imorgon är det tisdag och då ska allting göras iordning och helst bli klart. Jag ska tvätta, packa, städa lite, cykla för att handla mat, muta syster med glass så att hon följer med på denna enorma utflykt. Sen måste jag hänga tvätten, dela upp ölen, hitta biljetten (borde vara första prio på det damn it). Sen ska jag helt plöstligt ge mig iväg för att hämta Evelyn kl. 5. Sen hem och försöka sova lite, jag känner på mig att det inte blir mycket av den varan inatt nämnligen. Mhm... Det blev det inte igår heller, och inte den innan, inte den innan det heller... herregud Emelie!

Den där filmen jag snackade om tidigare, den jäveln gav mig MINEN hela jävla tiden. Jag vet fan inte varför heller, det var liksom ingen MIN-film. Det är så få som vet vad MINEN är, det är hemskt. Det är hemskt att veta vad MINEN är, det är nämnligen större chans att man får DEN när man vet om DEN

bananer

Jag var så förbannat jävla sugen på kebab för en stund sen. Men ingen kunde eller ville ge mig det så jag fick fixa själv. Blev dock inte kebab utan en banan och ett glad Oboy. Jävlar vad glatt det var liksom. Jag som inte ens gillar bananer...

underbar tragik en onsdag

Emelie säger: kör vi på att vara där 22.05 eller 35?
Emelie säger: 05, då kan man ju röka innan och så, ta det lugnt liksom
Simona säger: 22.05 så kan vi röka innan

outwalk

Jepp, sitter här nu och ska snart hoppa ner i duschen och tvätta bort all jävla gul färg som sitter på armarna. Inte så sexigt faktiskt. Blir till att gå ut med Elin och Simona idag. Muy bien! Sehr toll! Fuck me! Nej, jag skojade... men det blir nog jättekul. Speciellt eftersom jag bangade förra gången det var tänkt. Slå mig. Hoppas bara att hostan inte blir så jävla jobbig som den verkar kunna bli när jag anstränger mig. Mhm... somliga vet. Haha. Jag skulle egentligen vilja bli tokfull men jag har tyvärr inga pengar att dricka för. Damn!
Nu vill kranen att jag sätter på den så jag får väl ta och göra det. Genast! Jag ska!!

after work

Vi kollade på Vilddjuren med delfinen Delfi. Jag somnade i soffan och gick hem helt groggy. Vägen var lång. Jordgubbarna var jättegoda. Vet inte riktigt när jag ska ta den där jättelånga duschen. Pappa sa att det var något brittiskt bra kl 21 så jag tänkte vara antingen duschad och klar då, eller skita i duschen idag. Jag vill se Ronja Rövardotter också. Det var evigheter sen jag såg hennes äventyrande med Birk, ohoo love is in the air.

Det skulle faktiskt vara jättegott med en kall öl...

glömde en sak...

Efter att jag har varit barnvakt idag har jag bestämt vad jag ska göra. Jag ska först äta upp alla jordgubbar som blir över efter att resten av familjen fått sin beskärda del. Sen ska jag ta en jättelång dusch, varm ska den vara. Sen ska jag smörja in hela kroppen så att jag slipper tappa hud, äckligt jag vet men jag måste fått för mycket sol på ben, armar och händer när solen väl var igång. Sen ska jag inte göra ett piss förutom drömma om att det är tisdag idag istället för måndag. På tisdagar kommer nämligen Morden i Midsomer gå ett tag. Över sommaren hoppas jag. Nya avsnitt. Gah! Can't help that I'm so in love with brittiska dialekter. Grr...

jag erkänner

Jag vill nog ligga lite med Kleerup eller Andreas som han heter. Han är ju helt ok nice liksom. Inte för att man vänder sig när han går förbi i farten och inte för att jag kan säga att jag INTE skulle göra det eftersom han vad jag vet, aldrig har gått förbi mig. Skitsamma, i smyg vill jag ligga med honom och hans musik.

Jag är helt slut. Jag hostar konstant, speciellt vid dom allra minst lämpliga tillfällena.. haha. Det ryktas om utgång på onsdag och jag tänker fan inte banga den här gången också. Hosta or not, I will be there.

Just hemkommen för den som undrade. Jag ska iväg igen om 40 minuter ungefär. Då ska jag vara barnvakt. Woho!
Hah, juste, det var en dam som ringde från kommunen idag och undrade om jag fortfarande var intresserad av något sommarjobb. JA sa jag och då sa hon att jag kunde börja nästa vecka.. yeah thanks, det är ju inte alls Arvika nästa vecka... blev alltså inget med det där. Fågelbajs..

kom låt oss be för helgen älskling

Helgen blir nog fin. Zimåna har ju bjudit till fest. Irg och idag är det ju lillfredag vilket gör att alla vet vad det är för dag imorgon. Den dagen firas med mysiga saker. Kryptiskt? Det är så det ska vara. Det blir mer effekt då. Kul blir det. Jävligt kul.
Nu kom min pappa in i mitt rum och gestikulerar för fullt med "trumpinnar" till låten jag lyssnar på. "Tung trumma där, bra". Han är söt. Jag fick världens största lust att kittla honom men det skulle kanske vara lite konstigt. Men varför? Vad dumt egentligen. Alla borde börja kittla sina föräldrar lite oftare.

Jag känner mig fortfarande sliten. Dessutom är jag genomförkyld vilket inte får den redan sargade kroppen att må bättre precis.

MEN JAG HAR I ALLA FALL FÅTT EN MUS AV MIN LILLASYSTER.

Hej och välkommen hem

Hultsfred'08 läser jag på mitt armband. Fy fan vad det har varit en slitsam vecka. Väldigt innehållsrik though. Mycket cigarettes and alcohol. För mycket skulle jag tro. Men det hör till tror jag. Jag har skrubbat hela kroppen. Nu känner jag mig någorlunda ren faktiskt. Hästpojken och Joel Alme var bäst. Hives var söta och några konstiga band var spännande att titta på. Snodd mat och öl. Gratis öl. Bra öl. Konstiga människor. Roliga människor. Lök, haha. Kondom-spel. Jag har en innestående Näkken som jag tydligen måste straffas för. Läskigt. Nu ska jag bränna skiva och koppla av.

städa upp

Clear up - Kleerup. Världsklass. Nu har det varit helg. Den här veckan är snart slut. Veckan har varit... händelserik. Jag känner mig lite konstig faktiskt. Kanske inte på ett bra sätt den här gången. Äsch, jag vet inte. Imorgon är det måndag och jag måste packa och uträtta några ärenden. Packa är inte så jättekul. Idag var jag och Simona iväg och köpte lite mat som vi kan ha under veckan. Vi måste tydligen äta också, mitt i allt drickande. Höhö. Nu ligger jag i min säng och är allmänt frustrerad och trött. Slut känner jag mig. Måste samla krafter. Det kanske är värmen som har gjort mig så trött, förmodligen. Jag orkar inte trycka på ENTER.

Ondstag

Hej Baba Sonic ikväll.

Simona, hur mycket ska vi sätta på Last Nite? : ]
RSS 2.0