Lite bildbevis på att jag har varit duktig

Helg

Dagen började tidigt. Redan halv tio. Usch vad trött jag var/är. Då var det dags att göra i ordning rummet inför inflyttning av grejer.
Jag målade lite på en vägg och sen hjälpte mor&far mig med att flytta garderoben till sin nuvarande plats.
Sedan for dom iväg med Annika för att införskaffa diverse nödvändiga saker.

Då! Då mina vänner, var det dags för mig att ta över stället. Upp med 2 hyllor på rummet. Montera och svära över att det inte fungerar. Men det fungerade till slut. Tacka fan för det, eller Ingvar Kamprad.

Sen var hyllorna på plats. Dags att ta in sängen. Helt själv, baxade jag in en enorm säng. Om den ändå vore större..
Sen fixade jag med mina nya lampor som jag är kär i. Det var kul.
Nu är rummet fint och bra. Jag är oerhört nöjd. Som man säger på någon töntig reklam, "Datorn har blivit personlig igen". Jag säger: Mitt rum har blivit personligt igen.

Sitter här..

..med gitarren mellan armbågen och låret. Plektrum i munnen. Härlig känsla.

Idag har det varit en innehållsrik dag. Jag har fått ett nytt golv i rummet. Tackar mor och moster för det. Så hemskt mycket. Jag har hjälpt Frida med att på nytt installera The Sims. Alla möjliga olika spel.
Sen körde jag och mamma till IKEA, jag körde alltså. Med Stone Roses som musik. Härliga känsla igen.
Till middag har jag precis ätit en utsökt ost&skinkpaj. Med en übergod sallad, innan detta fick vi avokado med skagenröra, long time ago. På IKEA köpte vi;

1 röd hylla
1 svart hylla
1 röd lampa
1 rött bord
1 golvlampa

det var bara till mig och mitt rum alltså. Sedan blev det lite andra prylar, lite lampor hit och lite muggar dit.
Skönt att det bara var jag och mamma, blir inte så många som vill titta på olika saker hela tiden då. Is najs.

Jag känner att det har varit lite många hemmahelger på senaste tiden. Det händer liksom ingenting.
Händhändhändhänd något!!

Herregud

Om exakt ett halvår och fem minuter har jag levat i 18 år.

Här ser vi

Måste verkligen länka till dagens bästa!

http://www.youtube.com/watch?v=ebqcbn0ieKU

Så utomordentligt bra! Klockrent rakt igenom. Tack!

Tackelitack

Katarina har gjort det fint här. Jag själv är alldeles för oteknisk och ointresserad. Fast jag vill samtidigt att det ska vara fint. Blommor var inte det roligaste liksom.

Jag har faktiskt gjort en present till henne idag. Jag tänkte INTE berätta vad det är!

Hälsning från mig!

Nu är Emelies design omgjord av mig. Kattapatta alltså. Jag väntar bara på att Emelie ska skriva några rader om sig själv. Hon är envis ko.

Men aj löv her för det.

Mirr

Katarina ska fixa här snart. Gullig hon är. Det blir nog fint!

Bikt

Igår, efter matchen.. åt jag två cheeseburgare. Förlåt Kattha. Men det finns en förklaring.

När jag kom hem från skolan var det bara plugga plugga plugga inför provet idag. Så glömde jag helt bort att jag var tvungen att ta mig till Tullinge själv. Skulle vara där 19:30. Den senaste bussen jag var tvungen att ta för att hinna gick 18:12 från vårsta. När klockan var ca 17:30 kom jag på att jag kanske skulle ta och göra iordning grejerna osv. JUSTE! Mat!! Jävla skit. Jag tar med mig pengar och köper något på Pressbyrån tänkte jag, självklart glömde jag femtiolappen i lådan i hallen. Som tur var hade Sandra, målvakten i laget som också åkte buss, med sig en banan, EN! Den fick jag. Det var snällt. Men kom igen, en banan och jag skulle lira match i 3x20 minuter. Japp, på vägen hem frågade jag morsan om hon hade pengar löst på sig. Ja, hon hade en tjugolapp i fickan. Det blev två. Jag ångrar det inte, jag höll på att dö. Trodde jag skulle spy på planen av hunger. Men istället gjorde jag mål, bra att jag fick in det där!

Är jag fortfarande kul?

Iiiiiiida er de toursdag

Kvarteret Skatan.

Faan. Jag kan inte bli sjuk nu! Det går inte. Jävla aberbajs.
1. Jag missar provet i språkhistoria. Men det bryr jag mig ärligt talat inte speciellt mycket om. Jag kan säkert göra det nästa vecka någon gång. Jag kan i alla fall det där nu.
2. Helgen. Herregud.

Jaha

Sitter i skolan och väntar på att matematiklektionen ska börja. Jag orkar verkligen inte med ämnet eller läraren. USCH! Tur att jag har en kul bänkkamrat att snacka snusk med. Ja Katarina, det är du.
Verkar som Simona är sjuk. Not gut. Bajskorv på henne.

Hej hallå dagboken.. typ

Idag började dagen med att jag sov lite för länge. Men det visade sig vara en bra sak. Jag fick nämligen köra från husets parkering till skolans parkering! Woho. Det var jätthekul.

Väl i skolan var det mentorstid i 20 minuter. Efter det blev det uppsökande av dator MED internet.
Därefter njöt vi av en utsökt lunch. Eller så stoppade vi i oss mat för att vi var hungriga och den var egentligen skitäcklig.

Naturkunskap läste vi som nästa lektion på schemat, mindre upphetsande. Men det gick fort och sedan blev det historia. Jag börjar ärligt talat oroa mig inför provet. Jag känner inte att jag kan eller vill kunna något. Eller jo alltså, jag vill ju kunna men jag orkar inte ta i. Usch.

Retorik nästa. På fredag om en vecka ska vi hålla ett Eldtal. Jag har nästan kommit på en grupp människor jag ska tala till. Kul, kanske.. förhoppningsvis.

Men

hallå! Ingenting fungerar på internet för tillfället. Msn är ur funktion. Blääähää. Äckligt beroende man är. Usch.

Bergis bara för att Katarinapatta håller på och sitter på msn med mobiltelefonen. Hon tar typ upp all msnplats eller nåt.. säkert är det så.

Telefån

Katarina sitter och berättar för mig vad vi borde få för belöning när vi varit aktiva i 10 veckor.
Hon är rolig. Herregud. Ska jag orka vara mer aktiv än jag är, under 10 veckor?

med löparskorna, här ska brännas fett.

Blur - On your own

Segt. Måndag. Usch, aldrig kul. Men denna måndag var väldigt mild. Har inte gjort speciellt mycket nytta i skolan idag. Förutom att vi sprang 2,4 km på idrotten, det var det lilla för dagen liksom.

CSN-kortet hade anlänt där hemma. Så det har jag aktiverat och myst med lite. Mysigt. Nu ska jag snart logga in på kentforumet tänkte jag. Jag har ju varit bannad därifrån i drygt en vecka. Har kollat runt lite. Det är ju helt dött. Jag behövs alltså. Helt galet. I alla fall.

Idag när vi hade sprungit på idn kom jag och Katarina fram till att vi kanske borde bli lite mer aktiva. Ha ha liksom.
Grejen är den att jag fan är rätt aktiv. Jag menar jag lirar ju boll varje vecka minst två ggr. Men vi tänkte mer att vi skulle, eller okej. Jag tar hela skiten. Vi har nämligen planerat alltihop.

Onsdagar är dagarna då VI ska vara AKTIVA. Såhär ska det gå till:
Då och då slutar jag en timma efter Katarina och om så är fallet åker hon hem till sin mamma i Tumba och vi möts sedan för att köpa något nyttigt att middaga på.
Därefter tar vi oss till Storvretsbadet och simmar ett tag. Sedan är vi klara. Då har vi varit nyttiga och aktiva en rejäl stund. Fett bra. FETT!

Katarina släpper bomben

"Så, nu kan du få gå och bajsa..."

Kattabajsa

"Nu måste jag bajsa"
"Nej, inte nu"
"Jo, jag måste"
"Nej du får inte nu, för... är du beredd?"

Jag

tänkte att jag skulle räkna dagarna till min artonårsdag..

Men sen kom jag på att det bara är onödigt. Jag menar, jag kommer förstora upp artonårsgrejen som bara den, vilket jag redan gjort. Bara väldigt smått då men i alla fall. Jag får helt enkelt ta och vänta och se. Jag lär ju inte förändras speciellt mycket, men kolla. Nu håller jag på och funderar över det igen. Lägg av nu!

Ännu en kul rúbrik

Kul att uttala.

Idag mår jag kanon bra. Jag har kört en massa bil och det går så jefla bra. Dessutom är Bruce Springsteens nya platta väldigt bra tycker jag. Ska bli så jävla kul att se honom i December. Visserligen med bara äldre människor men vad fan, dom är söta. Åh jag har tyska till imorgon. Vilken tur att jag redan har gjort alla grejer då, förutom uppgifterna.. da jag glömde ju mitt skrivhäfte. Aberbajs.

Jaha



Den sista tröjan var gratis. Vet inte om den är snygg meeeen vad gör man inte liksom..
Heja Manchesterbrallor. Ska bli kul. JÄTTEKUL!

Kläder

Jag tänkte faktiskt beställa lite kläder från H&M nu. Självklart har jag inspirerats av Katarina, den knölen moha.
Nej men jag orkar liksom inte åka och handla kläder och vi hade tydligen fått hem en katalog och jag hittade en hel del fina plagg. Som jag vill ha alltså. Som jag tänker köpa alltså. Slösa pengar bara.. uh.

Ja

Nu ska jag äntligen köra.

Hår

image14

Nytt

Klockan har inte ens slagit ett och jag har redan hunnit klippa mig idag. Jag är faktiskt nöjd. I alla fall än så länge. Skönt med lite förnyelse liksom. Ja om en liten stund kommer mamma hem från jovvet och då ska jag äntligen få köra lite med den nya bilen. Skulle kört igår till kusinen och hennes familj men jag mådde inte riktigt bra så vi sköt upp skiten liksom.

Ikväll ska jag ju vara barnvakt då, åt min nioåriga söta lillasyster. Den andra fjortonåriga saken har svikit och åkt iväg till en kompis för att sova där. Kulkulkul. Ska väl äta en massa godis och se på glada program för att sedan sova i bra tid. Jag är helt slut.

Jaja. Jag har mys med Smithslyssnande. Ohyes.

Får räcka för idag

http://www.collegehumor.com/video:1774319

Tal

Det gick bra. Okej. Det gick bra, förutom att jag höll på att frysa ihjäl.

Fuck

Sitter här, vid datorn alltså. Kul. Jag hade inte gjort min jävla naturkunskapslabbraport innan träningen idag. Kunde jag ha gjort den? Ja självklart, men jag orkade verkligen inte. Jag hade fullt upp med mitt jävla invigningstal som för den delen blev totalt misslyckat. Men jag får försöka styra upp det imorgonbitti på plats. Fan vi ska ju gå ut i skogen och prata tillochmed. Helt otroligt. Flummigt. I alla fall. Nu har jag skrivit klart raporten och den blev inte med än ett a4. Det är så kul, dumt vad vet jag, men jag bryr mig verkligen inte ett piss om hur den blev. Jag verkligen avskyr Naturkunskap och allra mest Kemi och allt som hör till. Jag har inte valt att läsa den här jävla kursen.

Varför ska jag, som läser Samsam vara tvungen att läsa naturk. a+b medan dom som läser naturnatur bara läser samhällsk. a?! Jag hatar det här jävla skitsystemet. Bajskorvar är dom allihopa. Typ. Inte alla kanske.

Men grejen är ju den att träningen slutade 22:00. Jag var hemma kvart över. Var tvungen att kolla in skolfotona som för den delen ser helt hemska ut. Sen ringde Andreas, ett kort samtal. Sen var det dags att sätta igång. Jag har fan inte ens duschat. Så jävla äckligt jag vet. Men som tur var tränade jag inte speciellt hårt idag. Dels för att jag fan redan hade gått dryga milen idag och sen för att jag har så jävla ont i kroppen av någon anledning. Jag dör. Jag dör på mig själv, har jag skrivit något vettigt förutom en jävla massa gnäll? Tror knappast det. Imorgon är det i alla fall fredag och det ska bli så enormt jävla skönt att vara ledig i två dagar.

Jag ska förmodligen inte göra ett piss i helgen. Imorgon kanske jag ska in till stan med några och köpa garn men det är inget som är säkert eller bestämt. På lördag har mamma verkligen bett mig att vara hemma och vara barnvakt. Inte mig något emot. Jag känner inte för att göra något krävande. Bara med vissa personer. Känner mig lite folkskygg. Vill mest sova i helgen känner jag. Skönt att det dessutom inte är någon match. Den är flyttat till på onsdag. Juste, då måste jag spela in Grey's Anatomy.

Jag behöver ha rött nu. Nu alltså. Annars vet jag inte.

Nej nu ska jag stå i duschen ett tag sen ska jag fan ta och sova någon timme. Puss eller något annat sött.

lenk

http://vix.dk/v/204972

Bil

Idag hämtade mutter und vater vår nya bil. En Renault och jag älskar att sägat. Renåååååå.
Såhär ser den ut:
image11


Well, jag har skrivit mitt jävla tal idag. Ett träd som ska växa. För att Ingmar Bergman var en bra grabb typ. Kul.

Imorgon är det orientering. Jag känner inte direkt fört. Uscha. Jag känner för att vara kul.

Alltså ibland kan jag bara sitta rätt uppochner och skratta åt mig själv. Jag älskart. Nu när jag tittar upp lite på bilden av bilen ser det ut som att ratten sitter på fel sida, jag förlorade the game. Bilden kanske är spegelvänd eller något. Eller så är bilen just nu i typ England. Där vill jag också vara. Har bara varit där en gång och då lyssnade jag typ på Kent och Cardigans. Vilket jag gör nu också, i alla fall på de förstnämnda kisarna. Men jag menar, jag hade nog uppskattat stället mer nu när jag är mer... vad ska man säga? Inte mogen kanske men.. äh screw it.

Pratade med pappa om fastighetsskatten. Man har ju "tagit bort den" som man säger. Men i själva verket har man lagt till någon jävla kommunal avgift. Dom som tjänar stålar på detta är höginkomsttagarna eftersom man inte får betala en högre avgift än 6000 per år. I vanliga fall har ju alla som bor i Danderyd och på Djursholm skyhöga fastighetsskatter eftersom deras kåkar inte direkt är små. Men nu sparar dom en jävla massa pengar. En som kanske inte haft den högsta skatten förut får nu betala lika mycket i alla fall.

Jag är inte hundra på att detta är verklighet, det var något pappa kom dragandes med och ska jag vara ärlig så har jag inte varit speciellt aktiv i mitt nyhetstittande och tidningsläsande på senaste tiden. Men med tanke på vilka som styr landet så förvånar det mig inte ett dugg om det är just så.


Dag 2 vecka blablabla

Jaha.

Började dagen med sovmorgon som höll på att ryka, eller alltså. Problemet var att jag sov lite väl länge. Skitsamma, jag hann i tid.

Började med 10 minuters mentorstid och sedan en väntan på käk.
Then some naturkunskap som jag verkligen HATAR!
Sen historia. Haha det var ju en innehållsrik och lärorik lektion.. host.
Sen hemhemhem. Trodde jag ja. Till Camilla först för att fika och kolla i skolkataloger. Woho!

Träning om någon timme. Blööör.

Jag

är bara tvungen att säga att Kents nya är det bästa jag hört på länge!

UNDERBART! DET BLIR EN HÖST I KENTS TECKEN. Ohja

sunday morning call

Well, matchen blev jämn igår. 3-3. Jag var en målgörare. Kul. Grymt kul att spela faktiskt. Wey.

Var hemma vid halv 2 kanske. Jobba en massa med bilen för att få den fin osv. Göra en massa andra saker här hemma också. När allt det plus intag av mat var klart bar det av mot Andreas. Verkligen SKITgulligt att han mötte mig med sin longboard. D'oh. Väl hemma hos familjen F-ström såg vi på tv med päronen F-ström och pratade en massa.

Sen blev det mys.

Nöjda ska vi vara

KATARINAKATARINAKATARINAKATARINA...

KATARINA!

It's ok, it's alright

Musikgalen torsdag har detta varit. Kände i skolan hur jävla mycket jag ville komma hem och lyssna på Stone Roses. Det gjorde jag också, plus en massa Joy Division. Verkligen fynd!

Helgen då:

Imorgon är det fredag och jag börjar 08:10 och slutar 11:00. Jag klagar inte, lovar.
Då åker jag hem till mig, tar det piano en stund. Sen ska jag flytta på bilen så att den kan bli iordningställd. Den ska nämligen säljas. Eftersom mamma inte är hemma får jag fixa själva flytten av bilen, grymt.
Jag tror inte att det blir så värst mycket gjort på fredagen. Jag blir nog mest hemma och njuter av den skolfria miljön.

På lördagen är det match. Mot Nynäshamn tror jag. Taggelitagg.
Sen bär det av till Andreas för att sova.

På söndagen, ja det är ju en återhämtningsdag, vi får väl se hur mycket jag behöver återhämta mig.
Bara slapp hela dagen. Förhoppningsvis få en god frukost hos A.

En textrad som visar exakt hur jag känner fast tvärtom..
"I'm older than I wish to be, this town holds no more for me."

Fett

tråkig dag. Jag dog nästan. Haha. Kul mejl från Kissi.

"One Katarina, floor Katarina" <3

oja sis ter

Gift med barn


There's no need for you to say you're sorry
Goodbye, I'm going home

I don't care no more so don't you worry
Goodbye, I'm going home


I hate the way that even though you
know you're wrong, you say you're right
I hate the books you read and all your friends
Your music's shite, it keeps me up all night

Bluw

Å, jag borde plugga engelska men jag har verkligen ingen lust. Istället sitter jag och lyssnar på Slide Away samtidigt som jag funderar över att slänga på någon av mina nya skivor och plugga på golvet. I mitt rum alltså. I hate that floor. Anyway, (skönt att skriva på engelska). Today, well, my nose is very täppt and I'm not looking forward to the Floorballträning. I'm gonna be sick in a few days. I can feel it coming. That's my kwinnligeintuition. Or something. Bullbullbullbullshit.

Sheat

Himla kul alltså. Skulle bara dubbelchecka så att bussen som jag och Jossan skulle ta till matchen faktiskt gick 11:52. AJ! 42 var det ju tydligen. Bajs&kiss. Vänta med att gå tills klockan slagit 12.

Lörviga lördag

Jaha, så var det helg igen. Mys.

Igår var jag hemma hos Katarina som äntligen är frisk, eller så frisk hon kan bli i alla fall. Moha. Det var mysigt. Vi lyssnade på musik, överröstade musik, bakade kladdkaka och skrattade lite.. mycket. Okej vi skrattade som fan, som vanligt.

Jag drog hem därifrån ganska tidigt. Mamma hämtade vilket var underbart skönt så att jag slapp sitta på en vidrig buss i tre minuter. Väl hemma åt jag frukost och kollade på Trolltider med Frojd.

Efter en liten stund tycker mamma och pappa att vi borde åka till Ikea hela familjen. Som tur är ringer Fridas kompis Wilma efter någon minut och frågar om Frida kan komma dit. En mindre woho. Nej dumma.

I alla fall så kom jag, mamma, pappa och Annika iväg till Ikea där vi bestämde oss för en soffa, en fotölj, ett soffbord, ett avlastningsbord, två hyllor till mig, en ram till mig, en ram till Annika, två gröna muggar, och en mjölkskummare.

Just nu är jag så antifotboll att det knappt går att bli mer anti. AH! Jag som var värsta fotbollsnörden för ett tag sedan. Jaja.

Stavmixern

Ungefär det här tänkte jag säga imorgon på min Retorik. Uppgiften är att hålla ett informationstal om något. Med min fantasi blev det en stavmixer. O'boy.



Hej! Jag heter Emelie.
Jag tänkte berätta lite om den här stavmixern.

Just den här stavmixern drivs av el. Det finns batteridrivna
varianter också men just den här kräver alltså ett eluttag.
Efter att man har stoppat in kontakten i uttaget är det bara att sätta igång med mixandet.
För att få igång den trycker man på den här fältliknande knappen och sen är det bara att dyka
ner i behållaren och mixa.
Det som gör att det man vill mixa faktiskt mixas är ett sylvasst skärblad som sitter i ena änden av apparaten.
Själva maskineriet eller motorn sitter i den övre delen.

Så till själva användningen.
Det som är så bra med en stavmixer är att man inte behöver mixa i en speciell behållare utan kan mixa rätt ner i
till exempel en kastrull eller en vanlig bunke. Dessutom slipper man hälla över från en behållare till en annan vilket man behöver göra om man använder sig av en vanlig mixer.

När man köper en stavmixer som den jag har med mig får man ett flertal tillbehör. Några olika behållare man kan mixa i. Just den här stavmixern har dessutom en smart väggupphängning som man kan använda om man tycker att den inte får plats i skåpet.

För att rengöra mixern tar man bara väldigt smidigt av nedre delen, alltså den som mixar. På så
sätt undviker man att få in vatten i maskineriet. Dessutom gör detta att det blir lättare
att diska den.

Vad kan man då göra med en stavmixer?
Jo, på själva mixern finns det faktiskt några symboler som visar några exempel på saker man kan göra. Till exempel soppa, vill man ha den slät är det perfekt att använda stavmixern. Man kan också mixa grönsaker, blir ungefär som finhackat. Man kan göra trendiga drinkar och efterrätter om man känner för det. Något man också kan göra, som jag själv har prövat på, är smoothies.
Resultatet blev slätt och fint och det gick fort. För att få till exempel pajdegen lite extra smulig fungerar stavmixern utmärkt.

Har ni nu blivit intresserade av att köpa en stavmixer är det bara att gå till närmaste elektronikaffär eller något
större varuhus som till exempel Ica Maxi eller Coop Forum.

Ännu en dag av alla dagar

Poesi ja, inget för mig.
Jag mår faktiskt skit. Japp. Emelie mår piss. Skit och piss haha. Kul. Kiss och bajs. I alla fall.. jag vet fan inte vart jag ska ta vägen ibland. Allt står liksom stilla. Det finns ingen luft i hus 2 i skolan där jag har språk. Ungefär så känns det. Jag är rädd för att bli vuxen men kan samtidigt inte vänta längre på att jag ska få klara mig själv mer än jag gör idag. 18 år liksom. Låter så mycket mer än 17. Men sen blir jag helt plötsligt 19 och sen 20. Sen då? Vad fan händer efter alla tonår?

Jag vet i princip vad jag vill.

Jag vill vara lyckligt kär i min pojkvän som älskar mig mest av allt. Men inte för mycket heller. Jag vill inte att vi ska vara perfekta. Jag vill utbilda mig och skaffa ett jobb som jag trivs med jättemycket. Jag vill träffa underbara arbetskamrater som jag kan komma att dela mycket med. Jag vill ha den bästa kontakten med mina nuvarande vänner. Ja Katarina, du är en av dom. Jag vill att jag och min pojkvän efter några år fortfarande är lika lyckliga och börjar planera familj och större boende. Självklart vill jag under alla dessa år köpa hundratals skivor.

Söt konversation mit ännu sötare K-rina

Katarina* over my head säger:
har du sagt till mig att det har brunnit i vretarna?
Emelie säger:
nej
Katarina* säger:
vad bra
Emelie säger:
vadårå?
Katarina* säger:
det är jätteläskigt
Emelie säger:
vad?
Katarina* säger:
jag måste ha drömt
Emelie säger:
att det brann i vretarna?
haha
Katarina* säger:
nej
att du pratade med mig och att millan hade sagt att det hade brunnit i vretarna och sen att robin inte hade någonstans att sova
Emelie säger:
men lilla gumman

Åh isn't she cute? And a bit lurad. Haha hon fick ett lur.

Superslappasöndag..

.. om det ändå vore så.
Mamma väcker mig klockan 10 och säger att jag måste följa med ut och dra en jävla massa grenar till någon himla eldplats. När hon märker att jag tar så oerhört lång tid på mig att få i mig frukosten säger hon att jag istället kan få dammsuga nedervåningen. En lätt match. Men varm. Jaja, nu är det gjort i alla fall. Funderar på att ta övervåningen bara för att vara så snäll som jag faktiskt är. Höhö.

Igår fixade jag tickets till Bruce Springsteen. Känns jävligt skönt.

Inatt drömde jag en rätt kul dröm. Jag och Katarina (koolakattis.blogg.se) hade inte träffat varandra på hundra år typ. Sen rätt som det är ska vi båda vara med i nya Big Brother. Haha. Ja, vi två i ett sådant hus, a nono combination! Men det var jävla kul!
RSS 2.0