thoughts en onsdag(?)

Nästan nyss hemkommen, från Telefonplan. För att göra en lång historia kort så var jag, Malin och Simona på Knast igår. Det räcker nog så.

Nyår. Emelie känner absolut ingenting. Det är tomt och hon misstänker att feber är på väg. Därför ska man hålla sig inomhus när man är ute. Mihi. Nej men på riktigt, nu är det någonting i kroppen som inte är ok. Kanske bra att det kom fram nu.

Hur haram är det att gå till sängs innan tolvslaget på nyårsafton?

white wine of mine

K to the nast känns som ett place som blir jävligt utnyttjat av mig och mina vänner just nu. And we like it, bigtime. Ikväll likaså. Känner mig lagom återhämtad efter Angelicas födelsedagskalajs. Dags att fylla på med lite dryck och snygga människor.

Purrpurr

summering

Å. Hej och välkomna tillbaka bör jag kanske säga. Men nej, jag skiter i det. Nu känns det som att helgerna är över, fast bara en av dom har varit. Jag tänker aldrig att nyår är en helg. Det är mest alkohol och glitter jag tänker på då, men det är ju bara jag och mitt huvud.

Julafton var mysig och lite vit, tack frosten. Gjorde dock en dum grej. Jag beslöt att följa med Bittan och Frida till kyrkogården och det kändes vill jag lova. När jag fixat körkortet ska jag köra ut dit själv. Bara jag och bilen. Lite läskigt men det är någonting jag verkligen vill göra.

På annandagen tog jag och Malin tag i våra saker och stack ut. Det blev först Knast och sen 90s. Bör jag nämna dom där två timmarna i Gröndal också? Haha.

Gårdagen spenderades alltså som bakis. Lite förvånad över hur bakis jag faktiskt blev.

Ikväll vankas det middag som hålls av födelsedagsbarnet. Som vad jag vet fyller år först imorgon. Det blir nog trevligt då jag har fått alkoholhaltiga drycker.

Bilder ja.

Ny kamera.

strålande hjul

Igår hade jag och Frida en jättemysig dag tillsammans. Vi åkte in till stora staden och åt lunch med pappa. Mmm, thai!
Sen ville Frida bestämt gå in på Buttericks, jippi! Lovar att vi var där i minst 35 minuter. Hej och hå.

Efter att ha gjort hela stan så åkte vi till Karolinska i Solna för att kolla så att läget med Annika var bra. Hon var medtagen men mådde förhållandevis bra. Tacka fan för morfin alltså.

Sen bar det hem och där väntade far vår.

Idag hade jag självklart inte alla julklappar klara så det fick bli stan igen, den här gången med Katarina och hon är ju lite vuxnare än Frida, kan man tro...

Hittade allt jag behövde. Åkte till Micke för att byta julklappar och jag fick en jättefin tavla och två halsband. Hihi.
Tänkte lägga upp några bilder snart, det har blivit så några på senaste tiden. Håll tillgodo för fan.

stank

Inte. Alls. Bakis.

Nu är det ett sådant där tillfälle då jag verkligen, jättemycket uppskattar att jag ligger i min egen säng i mitt eget rum i mitt eget hus. Eller ja, eget och eget. Men skitsamma. Nu ska jag snart vandra ner till köket och försöka stoppa någonting i mig. I munnen that is. Sen ska jag ta en lång varm dusch och försöka bli av med huvudvärken och så vidare...

a-ha yehey

... wanna be ma lö-öva?

Yes please ska alla lovliga säga. Men icke. Bajsbläblu.

Match idag gick ju faaaantastiskt bra. Ha ha ha.

Utgång om några timmar och MSN fungerar inte?

Imorgon kommer kusin Johanna hit med familj och äter lunch. Mer julstök blir det också.
Idag har vi klätt granen och gjort pipparkukshus.

x-mas

Jepp, so they say. Time for christmas. Det känns inte speciellt bra att skriva det på engelska. Vill helst inte tänka på VARFÖR vi egentligen firar jul. Fine att många gör det just för det där som hände, men jag gör det inte.

Oj vad det var en tid sedan jag skrev här sist. Det har inte hunnits/orkats med den senaste tiden. Har verkligen inte velat skriva en massa klagoinlägg om hur tråkigt jag har haft det med inlämningar hit och dit och med dittan och dattan. Nej då får det hellre vara samma gamla inlägg som ni möter när ni klickar in hit. Inte för att "ni" är fler än typ... två-tre pers?

Jaja, i onsdags var det finally utång. Efterlängtad och det var mysigt röj. Det blev Malin och Karin som fick stå ut med en inte alltför drunken Emelie under kvällen/natten. Träffade mycket trevligt folk.

Idag fredag var det avslutning, sjukt irriterande rektor som förklarar om julbockar och säger Jesus en gång för mycket.
Sen träffade jag Simona och vi åkte hela vägen till stan för att fika, det var det värt. Mycket mysigt och trevliga planer smides(heter det kanske "smiddes"? Eller "smeddes"? Vem fan har koll på det? Haha, vi smed planer. Oh yes we did. Money money, come out come out wherever you guys are.

Imorgon har jag match på förmiddagen, sedan blir det julstäd och därefter ausgang. He he he he muy bien.


Jag är så glad över att det är lov, ungefär som på bilden.

det som slog mig var...

Nyss hemkommen, drog på en viss konsert i VLC, och det slog mig. Min tänkta tatuering blir lite framflyttad för att göra plats åt en annan tatuering, en mindre, på ett annat ställe. Det kommer bli fint, om det går.

big thoughts

Jag tror jag behöver en liten tupplur.

nacken, 18 år

Det var alldeles för mörkt när jag och Karin gick till Tullinge idag efter skolan, när klockan inte ens var halv tre.

Har några timmar på mig nu innan träningen, snälla Emelie, ta vara på den tiden!!


Så känns det, fast jag har några fler år på nacken.

peters kateter med simba och nala

Postat av: S
Att du inte nämner ett ord om våran sånginsats idag gör lite ont i hjärtat.
2008-12-08 @ 23:29:26

Det var ju just det där jag skrev om i inlägget som blev raderat!!!

Det hela utspelade sig i skolans hang-out. Kaffen. Jag, Simona och Katarina satte oss i två soffor. En gitarr hängde över oss och jag gick direkt till damen i kassan och frågade om jag fick lova att spela lite på den. Visst, sa hon, Den är till för elever att spela på. Woho! High five och så vidare. Det började med vissa självklara små låtar, däribland någon BD och så. Sen fick vi tillökning i form av Peter och Mickis. Det var väldigt spännande, särskilt Peter eftersom det var han som skulle få sin kateter.

Jag kan faktiskt inte redogöra för hela händelseförloppet men det var helt klart en av dom bästa stunder i skolan på vääldigt länge. Det tackar jag mina medarbetare för. Puss på er.

a cracked smile and a silent shout

Förstår inte att The Knife kan vara så äckligt bra. Jag blir lugn av deras musik samtidigt som den kan vara bästa partystartern. För max 5 minuter sedan skrev jag ett väldigt långt inlägg. Tanken var att skriva ett nästan exakt likadant nu eftersom det tidigare bara försvann, men då sa någon till mig att det vore drygt att skriva allt igen. Ja, tack som fan, jävligt drygt.

Imorgon tisdag är det en lustig dag. Since jag har valt att skriva en inlämning om Kina behöver jag inte komma till skolan där annat folk sitter som slavar och skriver ett prov om Juridik. Detta innebär att jag inte har någon lektion alls tidigare än 13:05. Det i sin tur innebär att jag kom på den genialiska idén som innebär att åka till Skärholmen för att dels döda tid och dels för att införskaffa några julklappar både till andra och någon till mig själv. Jag har fått med mig Katarina. Karin, vore trevligt om du hakade på.

Blir lite ströjobb i veckan, klirrklirr.


Det var en suverän dag i skolan idag. Dessutom var utgången i fredags den bästa på länge. Tycker synd om er som inte var med mig, Simona och Malin den kvällen, ni som inte fick er beskärda del av oss. Hoppas tyskarna hittade rätt...

m-gryn

Mannagrynsgröt växer i munnen, uuh.

ejmisch

Jag kan inte rå för att jag tycker att det är ett väldigt fascinerande folk. Nästan så att jag tycker att dom är lite söta.

När jag var mindre och Familjen Macahan repriserades på sena lördagskvällar och pappa och mamma inte lät mig se det eftersom det var alldeles för sent för en liten tjej som jag. Jag fick därför ta del av dom inspelade avsnitten på VHS. Vad jag vill komma fram till är att klänningarna som kvinnorna/flickorna hade var jag alltid så himla avundsjuk på. Dom var så stora, långa och svajiga.

Ser inte det här paret väldigt mysigt ut?

islam

Sitting in the library with Katarina, Karin has this sick Matte C lesson. We just finished a test, it was all about Islam and it's bihang. Think it went well, or, so my stomach tells me anyway. Next up is more studying. Have this test about EU that I'm pretty prepared for, at least I'd like to think I am. That doesn't count though, pitty.

I was going to babysit Evelyn today but she turned out to be sick. Actually that is FOR ME a good thing, since I really have to do some homework in every single subject. No, it's not that fun, I guarantee.

Kiss and fucking goodbye.

For now.

just a simple swedish girl

sten rosorna

Klar och klar, liten överdrift kanske men än dock.

Jag har fattat ett beslut. Det beslutet rör min fortsatta kväll. Jag ska pysa ner till Vårsta C och införskaffa en lagom stor godispåse, vilket innebär större än lämpligt. Det skiter jag i, jag är värd det. Ska plugga resten av kvällen, förmodligen en bit in på natten också. A supergirl's got to do what a supergirl's got to do. Yeah if you say so. Only if I can have my candy!!

from yesterday

Yes. Jag har tagit en yttepytte paus i pluggandet. Ska faktiskt äta, det behöver jag. I alla fall på insidan.

Tänkte posta någon bild, lite roligare än bara text liksom.

Så här såg det ut i måndags när jag tittade på första delen. Ja, det handlar om julkalendern.

Så här kan jag se ut.

Dessa rara skor köpte jag igår.

suck och stön

Innan jag dyker ner i mina fula böcker och mina dokument så måste jag berätta en rätt kul grej.

På bussen från Tumba till Vårsta C så gick det av två personer (självklart gick det av fler men det var något visst med dessa två) som suckade något enormt och oerhört. Det var som om dom inte andats ut på hela dagen och helt plöstligt bestämde sig för att göra det precis innan dom skulle kliva av. Intressant...

"vadå tycker du att han är snygg eller vadå?"

Ja, mycket riktigt sitter jag i soffan med Frida, also known as Bobbo. Hon frågar "pinsamma" frågor och får inga svar vilket hon självklart inte tycker om. "Men Emeliiiiiiiiiiiie kom igen då, berätta, har du hånglat?" Hon är ju alltså 10 år. Hon skulle bara veta vad jag har gjort. Huhu. Frida läser det jag skriver. "MEN HAR DU GJORT DET DÄR?!, NU VÅGAR JAG INTE SÄGA VAD JAG MENAR JU." Jag låtsas som ingenting... "Vad tror du om mig egentligen?" "Men du tar ju p-piller... vad är det?"

Lord. Det ska nog bli kvinna av henne någon dag också.

won't back down

No, I won't. Got home a bit earlier today since my teacher in swedish suddenly decided that she wouldn't show up at the lesson. Went to Tumba with Karin, she was suppose to get a ID-card but that didn't went well so she only got 1500 kr. Poor thing. I bought a new pair of shoes, on sale of course. Maybe I'll upload a picture later. I'm pretty proud of myself.

Now I'm going to study, and I am really going to do it. I'm going to start right now. After this sentence, or the next of course. Shit I'm going crazy. I don't want to study, it's too much. Ah fuck it.

magad

Dagens ord: rabiat
Engelsk översättning: rabid
Dagens goda gärning: 2 spänn till röda korset
Dagens misslyckande: pluggningen som uteblev.
Morgondagens mål: ta igen pluggningen som idag uteblev och därefter beta av vad som behöver göras.
Mål nr. 2: Klara av mål 1.


Snälla Emelie.
RSS 2.0