kallplej

Till Sverige, landet jag bor i alltså. Helt jobbigt att jag inte kommer kunna köpa biljett direkt på måndag. Och dom tar bergis slut... my luck I guess.

Men idag kom Simona med ett par helfräna brillor till mig. Åh vad pepp jag blev. Bara nååågra dagar kvar och om en vecka försmakar vi lite. Wiho.

Varmt ute idag så jag tänkte att jag skulle sätta mig ute på plattan (framför mitt hus) och solelisola lite. Det var skönt vill jag lova. Jag ska iväg och jobba om ungefär en timme. Pengar! Det känns bra.

Piss

Sickness

Bigmouth strikes again. Wooaaaoowaaha. Så låter han. Morrissey. Mhm.

Jag sitter inte i skolan, vid en bänk och lär mig en massa bra saker. Nej, jag ligger hemma i min säng. Den är visserligen skön men jag gillart inte. Jag är sjuk. Vaknade med feber och världens ondaste hals. Ajaj. Vet inte riktigt varför jag har ont i halsen. Det kan väl inte bero på fredagsnöjet?  Jag som hade tänkt att jag kunde få göra tyskprovet idag men neeeehej. Måste ta mig till skolan imorgon och prata med den berörda läraren, Anna. Well well. Jag lyssnar på Kent. Det var längesen jag faktiskt gjorde det. Mysigt band det där. "Ta min hand eller låt bara bli."

Snart är det Hultsfred och jag och Simona har värsta överraskningen till Malin och Elin. Vi kan ju kalla dom för Linarna. :) Å vad pepp jag är nu. Ijijijij.

mad world

Gah, kolla upp låtjäveln. Hur bra som helst. Både med Gary Jules och Tears for Fears.

Bra slapp dag idag. Klar med mastodont arbete i naturen. Känns ok. Blev rätt bra hoppas jag.

Dagen imorgon är konstig. Först lektion tidigt sen uppehåll till vad är det? Kanske 12. Känns varken frestande eller upphetsande. Men jag ska vara kvar i skolan hela tiden. Det ska jag.

Stoppar väl vid 13.30 och då måste jag till banken, antingen med eller utan Simona beroende på om hon hinner bli klar så att hon hinner med bussen. Senare plockat mamma upp oss och får sätta sig som passagerare eller handledare om det låter bättre. Sen kör jag till Rusta där jag och Simona ska införskaffa två st tält. Woho campa is the new thing. Sen vet jag inte riktigt hur det blir men blir blir det i alla fall. Äta hos Simona och sedan vidare in till lö big town and sup the skull off sig. Will be nice. I swear.

I swear alot. I like it. Oh yeah.

hej alla barn nu är det vuxenprogram

Att vara vuxen. Att fatta eld. Imorgon ska jag, Emelie, till banken. Jaja visst. Alla som redan har varit där helt själva utan en enda förälder eller annan vuxen, visst, kul för er. Jag har det inte. Men jag ska. Och ja, jag kanske gör värsta grejen av det men jag minns hur det var. Eller nej det gör jag inte men ändå. Jag ska till banken och ta en nummerlapp och sitta ned och gå fram till luckan och säga: Hej jag har en liten lapp här.

Den här veckan har inte varit bättre än någon annan vecka. Den har varit sämre. Kanske den sämsta på länge. Observera att hela veckan inte har gått och att jag redan kan fastställa detta. Jag har nu gjort det jag ska ha gjort, nästan. Bra där Emelie.

[eskapism]

http://ememe.bilddagboken.se/p/main.html

we are ready for the floor

Känns lite jobbigt när man vet hur många som har så otroligt roligt på Baba just i denna sekund, och nästa.
Åh, vore det inte för alla måsten och alla hål i plånboken så...

heartbeats

Åhå, det vankas rabarberpaj. Mumsigt fullibibblan.

Bra dag förövrigt. Förutom världens huvudvärk och hosta som aldrig ger sig. Illa.
Hade nog sammanlagt undefär 20 minuters lektionstid idag. Onödigt skulle jag vilja påstå.

oh horatio

Tänker på mannen som hela tiden tar på eller av sina otroligt fula solglasögon. Men okej, det är en bra låt också.
Jag målade just mina naglar lila.

Det var längesen faktiskt, som jag skrev här alltså. Det har ju varit helg och allt. En vecka sen mamma åkte till Cypern så hon bör vara hemma vid 06:30. Skönt att ha henne hemma igen. Sen fick jag i helgen höra att hon ska till Åbo från torsdag till fredag. Båt liksom, det är ju hundra gånger värre än flygplan. Hatart. Nåja. Elin påminde påminde om att det är Hultsfredsdags om några veckor. Typ fyra. Jippi! Oj, nu fick jag sms. Rätt avslappnad vecka. Eh, den som kommer efter blir inte likadan. Det är då allt är så om jag vore smart nog skulle jag förstå att denna vecka inte är till för att vara avslappnad. Jag har faktiskt pluggat i två timmar idag. I solen. Det var skönt men sen kom vinden. Ajaj.

Kapten

rubrik

Matematiken går verkligen uruselt. Jag ska ta tag i skiten ordentligt nu. Innan jobbande. Det blir ett långt jobbande idag dessutom. Hinner inte plugga allt för mycket efteråt. Känner inte för att leka i skogen idag. Gah!

my sweet lord

Nej precis, det går inte alls bra att plugga matte. Jag vet inte riktigt om jag till 100% vill att det ska gå bra. Underligt det där. Nåja, jag körde i alla fall idag. Jag hade ju tänkt avboka lektionen för att jag kände mig tvungen att plugga. Jag kan sätta hela min dörr på att jag tjänade mer på att köra bil i 80 minuter. Ohja. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra av kvällen/natten. Sova, plugga, interneta eller kolla på något, typ något nostalgiskt som O.C. Det var ju inte direkt igår. Tänkte i så fall börja från början. Men jag vet inte riktigt. Kan inte bestämma mig. Kanske vill se en film, men vilken? Gah, det kommer sluta med ousee.

ledighet

Sitter på en säng, eller i en säng kanske jag sitter. Jag sitter i alla fall upp. Jag har inte klätt på mig... boho.
Inga lektioner idag. Förutom körlektionen 16:50 men det är ju som alla förstår ett tag kvar. Jag är inte hemma.
Jag är hos någon annan. Det är mysigt att vara hos någon annan när den andra är mysig. Fast nu är den andra inte hemma längre. Den andra är och fikar med sin familj. Jag tar hand om Agaton. Fast han ligger bara på sängen och degar. Ska också bli hund. Nationellt prov i matematik B väntar på torsdag. Inte ett dugg förberedd känner jag mig. Dessutom prov i etik på fredag. Gah! Men det kommer bli alright liksom. Ska jobba några timmar imorgon också. Pengar rullar in fint nu. Så Malin, vi kan köpa biljetterna snart :) Kul vore det om vi kom på samma buss, alltså alla fyra. Fast typ 5 rader ifrån varandra. Stackars alla som sitter mellan oss då hihi.
Ska jag vara snäll och diska? Eller ska jag bara lägga mig ner i sängen och sätta på tvn?

indian

Det är nu, när man har varit borta ett litet tag, som man ska skriva utförligt vad man har gjort och hur det har varit och så vidare. Jag känner inte riktigt att jag känner för det faktiskt. Jag har varit i Värmland. Jag har kört hem från Värmland. Jag har ätit bra med mat och är inte hungrig. Inga yttre skador och inga inre heller vad jag kan se. Fatta.

Jag känner bara så otroligt lite för att gå till skolan imorgon. Visst känner jag det ungefär varje dag innan skoldag men just idag, just nu, känns det rätt hopplöst. Jag måste gå. Det är nog kanske det som är värst, att jag vet att jag måste. Åh. Om jag ändå bara kunde skita i det. Skita i hela den här veckan och bara vara där jag vill vara istället. Det är så mysigt där.

Jag har lyssnat på musik som spelades live på Peace&Love förra året. Det har givit mig längtan. Gah!
RSS 2.0