Broder Daniel - Underground

Onsdag onsdag onsdag onsdag ONSDAG! O-NSDAG... Idag så är det alltså onsdag för alla som inte fattar det ännu, är det någon som har något förslag till ett historia arbete som rör 1800-talets slut och en bit in på 1900-talet, vi snackar alltså första världskriget här. Help wanted!

Imorgon är det torsdag och jag ska träffa Andreas, vi slutar tidigt båda två. Tänk vad skönt!

Death cab for cutie - Title and registraion

JÄVLAR ALLTSÅ, NU ÄR DET HATET SOM TAR ÖVER. JAG VET INTE RIKTIGT MOT VAD JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT HATISK MEN DET MÅSTE TA SLUT ANNARS GÅR JAG UPP I RÖK! JAG ORKAR INTE MER. VARFÖR ÄR DU SÅ DÄR?! VARFÖR ÄR DET SÅ HÄR?!

Coldplay - Beautiful world

Okej, jag sitter här. Lite för tidigt kanske men jag gick hem från skolan idag. Jag mår inte bra. Jag känner mig febrig och trött. Ska kolla tempen. Strax tillbaka.

Okej jag hade 37,3 i det högra örat och 37,4 i det vänstra och om vi säger att jag har kring 37 grader i normaltemp så ligger jag väl 0,1-2 grader för högt men det är ingen feber att tala om. Skönt kanske. Jag vet inte, jag vill ju inte vara sjuk men jag vill inte göra någonting. Jag är i en svacka typ. Nu de senaste dagarna har jag bara skrivit om hur jävla dåligt jag mår så nu ska jag tala om här att jag mår jätte bra. Man får ju faktiskt ljuga lite ibland. Ibland ibland ibland. Jag ljuder ändå nästan aldrig och gör jag det, de få gånger jag för det så är det alltid vita lögner! Det är jätte bra. Jag är ingen syndare. Jag är så trött på religioner nu så att jag skulle vilja korsfästa hela världen. Som John Lennon blev. Eller han trodde att han skulle bli. I "The ballad of John and Yoko". Eller det kanske var "Yoko and John", minns inte. Men det spelar ingen större roll egentligen. Det dör inte ytterligare ett barn någonstans för att jag inte vet just nu. Nu ringde det i telefonen här hemma, jag är ensam och jag svarade inte. Emelie! Varför svarade du inte? Det kanske var någon viktig om något viktigt. Men skitsamma, usch nu blev jag sådär störd på att jag inte vet. Jävla skit! JAG FÅR SVÄRA! Okej, den ringde nog igen, eller det var Wilma, Fridas kompis. Haha stackars tjej. Men jaaja. Nu ska jag berätta lite om att jag hade prov i Samhällsekonomi idag tisdag. Det var spännande och jobbigt. Jag fick skrivkramp! Tror jag, eller jag menar, det kändes så i alla fall. Nu funderar jag på att gå och sova. Det skulle vara så himla skönt. Jag börjar gå mot sängen nu. Hejdå. Ska bara göra texten fet.
 
Jag har börjat lyssna på Sexy Sadie nu isället, rubriken är historia.

Fett!

Let down

Okej, idag är det måndag och jag kom hem för ett tag sedan, BORDE VERKLIGEN PLUGGA! Varför gör jag inte det då? Jo, det svaret är mycket enkelt. Jag orkar inte. Otroligt smart, verkligen jätte smart. Jag är inte speciellt duktig. Men i alla fall. Måndag. Skönt att helgen är över i alla fall. Jag trodde att jag skulle gå åt där ett tag men jag klarade mig helskinnad. Men jag har ännu inte berättat för mina föräldrar vad som har hänt. Jag tänkte försöka klämma in det på torsdag istället. Jag ska nämnligen träffa Andreas då. Vi får se hur det går. Bra hoppas jag. Vi är ju kompisar. Han är den bästa så vad fan det kan inte gå dåligt. Eller? Nej jag hoppas att det inte kan gå fel. Men hur ska vi säga hej? Haha ja det löser sig nog. Jag ser fram emot att få träffa honom i alla fall. Jag saknar honom, som kompis tror jag. Men idag har jag tänkt väldigt mycket på honom, pratat dessutom haha. Jobbigt! Men det var kul med Katarina och Elin idag! Hahahaha! Så roliga. På fredag ska jag till Mariestad på begravning. Det känns rätt surt. Jag har lust att skicka ett sms till Andreas men jag tror att jag låter bli, jag vill inte verka för på. Fast jag skulle vilja. Hold your horses liksom haha. Jag har faktiskt haft en bra dag måste jag nog erkänna. Jag menar... vad kan man begära av en måndag. Inte mycket. Under the bridge. Men jag har varit glad och kunnat tänka på andra saker som inte varit dåliga. Oj, jag märker just nu att jag skriver rätt fort. Men eftersom jag tänkte på det nu så måste jag radera jätte många bokstäver eftersom det blir fel när man tänker på hur man gör. Man ska alltså aldrig tänka. Den var bra hahaha! FAN, jag måste plugga. Jag tror att jag ska sätta mig i min säng med antingen U2 i stereon eller något annat i mp3n, som för övrigt inte fungerar, vi får se hur det ska kunna gå. Men då lånar jag nog pappas lurar eftersom jag inte orkar plugga ur och i mina egna. Kärleken väntar. Ja, för mig så får den nog vänta ett bra tag. Andreas vet att jag kommer pussa honom nedanför ögonen fast vi inte är ihop. Han är så varm där. Brinn hjärtat, brinn!

Music is power

Vid middagen frågade min pappa om jag gjort något nyttigt i helgen. Nyttigt?! Jag höll på att börja grina vid bordet, men jag hann springa upp. Faran över. Jag har inte berättat för någon i familjen, men Annika lär ju få reda på det imorgon i skolan. Skit kul. Bättre det kanske. Jag orkar inte ta upp det. Men alla dessa frågor är så jävla jobbiga att svara på. Jag fick ett rätt kul sms också, eller nej det var fan inte kul. Det var jävligt okänsligt.

Jag har spelat innebandy match idag. Haha, spelat var att ta i en smula men jag stog med på spelarlistan och jag var väl inne på planen då och då, inte för att jag uträttade någonting alls i princip. Fast jag gjorde faktiskt ett mål. Men jag orkade verkligen inte bry mig. Dessutom håller jag på att lägga av med innebandyn, det är inte kul längre och jag är inte alls motivierad. Jag vill bara att allt ska vara som det var.. då. För ett år sedan.

Det ska bli så jävla skönt att få komma till skolan imorgon, kanske glömma allt annat för ett tag. Fast jag kommer förmodligen att vara tvungen att redogöra för vad som har hänt. Men inte för mycket hoppas jag. Jag vet inte om jag vill säga något. Jag vill inte tänka på hur det är. Fan igår kändes det så mycket bättre. Idag är det som om någon har opererat i mig och tappat saxen, den sax som nu klipper i mitt hjärta hela tiden. Sen tror jag att läkaren glömde att sy igen mig!

Cast no shadow (unplugged)

Det känns så jävla skit nu! Fast det var kind of väntat så känns det hemskt. Men jag vet att det blir bättre så här. Vi vet båda två att det blir bättre. DET SKA BLI BÄTTRE NU! Redan igår kändes allt mycket bättre. Men konstigt är det. Visst man ska inte haka upp sig på hur jävla länge man varit ihop men vi hade ju faktiskt varit ihop rätt länge! 

Jackie big tits. EMO

Jag känner verkligen för att tycka så jävla synd om mitt liv idag! Just nu är mitt liv jätte förvirrande, i alla fall för mig. Jag känner mig så jävla borta hela tiden.

För ett år sedan var allt så bra som det kunde bli. Det var liksom Vi med stort V. Allt kändes så himla lätt och bra hela tiden, sommaren skulle bli helt jätte bra och resten av året också för den delen. Sen någonstans där i slutet av förra året så hände någonting. Jag vet fan inte vad, hur och när det hände och jag vet inte riktigt hur man ska förklara det som hände men just nu vet jag bara att jag skulle göra i princip vad som helst för att det inte skulle hänt. Grejen är att om du läser detta så kommer du bli irriterad för att du inte vill att jag skriver om dig, verkar det som i alla fall. Men det hjälper inte. Jag var tvungen och ta det lugnt. Det är bara två personer som läser. Det känns som att jag har försökt allt. Okej det har jag antagligen inte men jag har verkligen ansträngt mig. På riktigt! Jag vill verkligen att det ska kunna fungera men det kan inte fungera om inte båda både vill och försöker. Jag säker inte att du inte vill och att du inte försöker eller har försökt. Men ibland känns det som att det bara är jag. Som en dagis fröken som försöker hålla ihop 23 småungar helt ensam. Känslan är obehaglig. Jag blir verkligen ledsen när jag tänker på allt. Oj jag är så fjortis som skriver hur hemskt jag mår och jag vill bara ha uppmärksamhet! Men jag vill inte bara leta fel med dig men just nu så blir det bara så. Men du vet att fördelarna med dig väger tungt över! Jag menar, hur många gånger har inte jag sagt att du är det underbaraste jag träffat? Ett par gånger om jag minns rätt. Visst jag har inte träffat så jäääääätte många men du fick verkligen allting att bli så bra. Det som varit svart blev vitt liksom. Det var så härligt. Nu vill jag att du tar bort mer av det svarta! Du kommer förmodligen inte att läsa det här innan imorgon och jaa, ingen vet ju vad som kommer att hända imorgon. Så vad som än händer så vet du i alla fall det jag hoppas att du har vetat i snart fjorton månader. Att jag älskar dig. Som vän, som pojkvän, som människa. Usch vad klyschigt det där lät. Men jag kan inte formulera det på något annat sätt just nu. Vi ses imorgon!

AHE

Penny Lane

Jaha, det är kväll. Jag ska plugga men jag var tvungen att ta en liten kort paus! Det är tillåtet vad jag vet, ingen har slagit mig än så länge i alla fall. Imorgon är det fredag och det ska bli skönt med helg efter imorgon! Jävligt skönt faktiskt. Usch ja!

Shoreline

Som vatten

Torsdag, Tors dag. Hej Tor! Ja idag har det varit okej. Jag har varit nervös hela dagen av någon okänd anledning och haha Katarina är busted! Fan vad kul... och skönt moha! På flera sätt. Nej ingenting sådant. Jag känner mig så oseriös. På tisdag har vi samhällsekonomiprov och jag är inte beredd på det! Helvete!

Det var ett tag sedan jag lyssnade på Kent. Nu lyssnar jag igen. Gut!

Igår köpte jag två jätte onödiga saker men det var så kul och så billigt. Men helt onödigt, verkligen helt onödigt!!

Det är kallt utanför mig. Vinter kallas det och det är inte Emelie förtjust i när det snart är Februari! Visst det brukar vara vinter nu men det spelar ingen roll, snön var 1 månad för sen så den hade lika gärna kunnat låta bli att komma alls!

Ingenting någonsin.

New year's day

Jaha.. det känns inte så kul. Den här dagen har inte varit bra, fast lite kul var det i skolan. Det är så sjukt. Jag har liksom kul i skolan men det spelar ingen roll.. Måndag liksom.. som en jävla påminnelse om att fan det är en ny vecka. Jag känner verkligen inte för att lära mig en massa nya saker, speciellt inte i matten. Men imorgon ska jag till tandläkaren som tur är så jag slipper en bit av matten, skönt!  Men det är liksom tandläkaren, ingen höjdare precis. Men det är bara en vanlig undersökning och jag har inte varit där på typ två år och vafan, dom tjänar väl fan pengar på att jag har ont i tänderna så jag ska fan inte ha det.

Idag var det fyra år sedan min mormor dog. Jätte muntert! På fredag om en vecka ska jag till Mariestad på begravning. Grejen är den att det kommer att finnas så mycket folk som har större anledning än jag att gråta. Men jaa jag ska i alla fall dit! 

Som jag sa till Gabban och Kattan, "det skulle vara så jävla skönt att vara full i typ en vecka och vakna upp när allt är bra". LYCKA TILL EMELIE H! LYCKA TILL!

Sunday bloody sunday<3

The saints are coming

Ja, ännu en helg att kryssa över.

I fredags gjorde jag verkligen ingenting. Det var så jävla skönt, eller jo, en sak gjorde jag. Jag lyssnade på musik!  Igår så var jag tvungen att gå upp väldigt tidigt, jag och pappa åkte sen till tumba, mamma fick köra. Sen tåg till stan, gick först till pappas jobb. Sen till Ceasar som han heter. Det är nämnligen så att i hans lilla turistfälla kanske jag kan få jobb, vilket jag inte säger nej till i första taget. Bra läga dessutom, bara att gå en liten stund från tåget. Typ en kvart. Sen ligger ju Kladdes alldeles i närheten. Bengans också för den delen! Super nice! Men jag har ju inte fått jobbet ännu. Jag ska slå en signal till en som jobbar där, Åsa, så ska jag vara med henne i några timmar någon lördag och så får vi se vad som händer. Pengar skulle jag i alla fall behöva tjäna. Det finns så många skivor som jag vill ha just nu! Men igår fick jag faktiskt en! U2s senaste. Super! Men sen i alla fall så åkte jag och pappa från stan, på södra så dyker Gabban upp haha! Sen så sätter jag mig på 715 mot Andreas och han kom faktiskt och mötte mig! Det var snällt! Sen var vi hos honom och så skulle vi gå och köpa läsk och mjölk. DET SNÖADE INTE JÄTTE LITE! Men väl hemma så blev vi utfodrade ordentligt vilket var jätte bra. Det var inte igår jag åt så mycket, haha jo de var det ju! Men sen kom mamma och hämtade oss och vi åkte hem till mig för vi skulle sova i mitt hobby-rum. Det var jätte mysigt moha! Idag har vi verkligen inte gjort någon nytta alls haha, vi har ätit glass! Det var ju bra! Imorgon är det måndag igen och jag måste göra min intervju!! MÅSTE! Nu lyssnar jag på en annan låt än vad som står. Men jag tror att ni två eller tre överlever!

Who feels love?

Haha, idag är det fredag. Så himla skönt. Men jag vet inte hur helgen kommer att bli. Förhoppningsvis bra!

Imorgon ska jag och pappa åka in till stan till någon lite affär på Drottninggatan och kolla lite och så, vi ska inte kolla på något annat än ett jobb till mig! Så himla bra det skulle vara om jag kunde få de. Det handlar om sommarjobb men ett så redigt sådant, bra betalt och så. Dessutom känner pappa ägaren. Det känns som ett litet pluss, som att ha ett ess i skjortärmen ungefär (för er som vet hur det känns, är det inte underbart?).

Jag har blivit lite Oasis-galen. Har inte upptäckt dem tidigare, eller jo lite. Typ wonderwall och några fler. Kul liksom, nej. Men nu så är det så jävla bra musik i mina öron! Jag blir liksom glad och lättad på samma gång, lättnaden vet jag inte var den kommer ifrån, kanske eftersom att det är så Beatles inspirerat att det bör vara bra! Jag vet verkligen inte riktigt vad jag skriver just nu, men jag tror det handlar om att jag inte vet vad jag skriver just nu.

Idag blåste det inte så jätte mycket, inte STORM i alla fall. Jag har FLINat en hel del idag, men det var en som tappade MÖSS-KEPSEN på marken så då fick en FLAX ta upp den, stackars FOTOGRAF. Ja, sen så räddade SCARFACE hela världen från David HASSELHOFF. Jobbigt läge tyckte SUNKEN, han ville liksom vara the one. Sen blev världen ORANGE och ALLA kunde SE igen.

The sound of silence

Okej, tisdagtisdagtisdag. FIS-DAG! VEM FES?!

Jag har varit i skolan, det var kul, jag vet hur jag ska få mig själv att börja skratta nu. Äntligen.. det är nog de jag lärt mig i skolan idag.. lärorik dag! Jaa vem vet, jag kommer nog i alla fall att få användning av den om alla ska hålla på och dra så jävla torra skämt och jag måste SJÄLV få upp stämningen genom att skratta högt och livligt! Kul!

Orange-brunt flin som blev tagen av stormen och fick en präst i huvudet samtidigt som Sunken gick förbi och skrek E, forsättning följer.

400 slag

Måndag, ny vecka. Började bra tycker jag, det fick nog Katarina höra några gånger idag så hon blir nog inte så värst glad över att få läsa de också! Haha so what?! Well jag har i alla fall klättrat upp för HELA väggen i gympasalen, så jävla stolt haha! Jag dog nästan men nej det var inte så jätte farligt, (försöööker vara lugn)! Åh så kul dag idag tycker jag, hahahah! Bruno...

Andreas, jag älskar dig!

Helter skelter

Okej, veckan hann knappt börja, eller vad säger jag? Det är ju fortfarande söndag.. men ja. Det känns redan bättre. Med båda sakerna, Katarina fick lyssna till den ena. Tack. Fast det var över msn var det bra. Klar med musiksaken, skönt. Men jag blandar moh. Nu vill jag har jätte mycket pengar så att jag kan köpa kläder och skivor! På lördag kanske jag kan se till så att jag får mer! JA! Jag kom på en grej Krina, du är ju inte sexton ännu så du får vänta tills du fyller år!

Smack!

Lyssnar inte på någon låt

Just nu så känner jag inte för någonting, absolut ingenting. Jag vill inte alls. Jag förstår inte varför någon straffar mig... på samma gång som så jävla mycket annat händer i mitt jävla liv. Oj vad jag är emo, det är så jävla synd om mig. Jag är den största självömkaren på planeten!

 Den här veckan kan bli avgörande, på något sätt så hoppas jag att den blir det. Så att allt kanske kan redas ut så att alla blir glada(vilket i och för sig inte verkar troligt). Men ja, vi får helt enkelt se hur det blir.
RSS 2.0