onsdag 09:56

Agaton och jag har nu varit ute med varandra tre gånger och sprungit och gått omvartannat. Han är inte alltid jättepigg på att springa vilket egentligen inte är så jättejobbigt för mig eftersom min kondition är totalt värdelös just nu.

Försöker faktiskt plugga, det går dessvärre inte speciellt bra. Ska invänta samtal från M och sen sticker jag och möter upp för lite simning i Liljeholmen. Det är ju bra. Men det är inte lika bra som det vore om jag faktiskt blev klar med pluggeriet. Jävla skit!

Ska efter simning göra allt för att inte gå och käka på Shanti.

grattis Annika 17 år (igår)

För någon vecka sedan, innan jag, mor och Bittan var på Dramaten och såg Jane Eyre så bad min mor mig att följa med henne någon timme innan för att leta en vårjacka. Hon hittade jacka i första butik och då slog det mig att jag inte hade någon jag ville använda. Har haft samla gamla tråkiga jacka i två, kanske tre år. Nytt ville jag ha och så blev det. Bara det att mamma tog tillfället i akt och köpte den som en födelsedagspresent (fyller år snart) det var rart. Bara det att hon inte låter mig få den helt och hållet än, trots att våren är så här som den kan bli. Några dagar till, sen är den min. Om jag inte tjatar lite extra idag. Här är den i alla fall. Den är från Monki och den är göörbra.


Jag var med Malin och bokade tid till hennes tatuering och som vanligt när man "bara rör sig" kan man ju ändå gå och kolla i någon affär så där. Det brukar mer eller mindre alltid bli Monki som får äran att stå som värd. Likaså denna gång och jag är så jävla dålig på att komma därifårn tomhänt. Eller kanske ska man säga tvärtom, jag är jävligt bra på att komma därifrån med något i handen! Denna gång blev det ett rart litet linne. Som jag sa till Micke: Det bara hängde där...

daf

Lyssnar D.A.F. - tack - och ska snart dra iväg å svettas bort lite av gårdagens synder. Fyfan.
Sen ska jag äta våfflor...

gäddaning

Nu ska jag träffa Malin å stå bredvid när hon pratar gaddning.

lördag

Skit också! Råkade doppa föten i ett blomsterarrangemang som står på bordet jag löst och ledigt lagt upp mina fötter på eftersom jag är alldeles för ensam för att bara kolla på tv eller bara sitta med datorn, jag måste alltså göra båda saker samtidigt. Jag har inte varit ensam hemma på säkert 5 månader. Det känns lite läskigt.

Jag mår okej. Är täppt i näsan bara och energin som kunde tagit mig till köket och "medicin-skåpet" försvann till några knapptryck för att komponera ihop ett ok blogg-inlägg. Tyvärr. My bad. Annars mår jag okej... ändå.
Är hemma i Vårsta och inte i Årsta. Saknar Årsta och åker tillbaka imorgon.

Var på mysig middag hos Malin i Storvreten och hade en glad stund. Utgång för vissa men inte för mig, vilket säkert redan framgått.

Puss

nyduschad

Har simmat och tränat step och core. Jag är så himla duktig.
Imorgon föreläsning å teater på kvällen. Kära Jane Eyre.
Sen fyller han år också, han.

av Fredrik Edfeldt och Karin Arrhenius

I Aten förstod man.
I Berlin förstod man.
I Montréal förstod man.
Flera gånger om till och med.

I Sverige tyckte vi att filmen var vackert filmad så man gav den pris för det istället.
Filmen är vackert filmad och förtjänar självfallet sitt pris men det saknas några.
Efter att ha sett den här filmen och även den film som blev prisad uppåt skyarna har jag mycket svårt att tro att "juryn" har något eget tänkande. Guldbaggarna känns mutade på något mystiskt sätt. Usch!

ett till

"Slösurfar"

Läste på en väns blogg: "wake me up when the spring is here".
Skulle verkligen vilja sova tills dess.

Känner att det är lite för långt kvar till nästa besök hos KB men jag får väl istället se till att göra läxan.
Önskar vi hade badkar så jag kunde få lägga mig i ett sådant fyllt till max och göra som så många gör i filmer, bara bubbla ner under ytan. I vissa filmer stannar dock personen i fråga under ytan men det har jag ej för avsikt att göra. Nej då.

Då vet ni det...

i'll always be true

Satt igår och avnjöt två öl i ett rätt mörkt rum med polis-ljus all over. Det var soft.

Satt för tio minuter sedan och tittade på Paul McCartney live från New York och kände bara en akut törst. Den största törsten släcktes (?) med några centimeter Baileys och den andra släcks just nu. När jag skriver här. Det var jag fruktansvärt sugen på att göra. Så vad fan ville jag skriva då? Jo jag tänkte väl skriva något skrikigt om att jag vill ha Beatles under min säng för att när jag vill kunna ta fram dom och snällt be dom säga att jag är världens snyggaste fan och att jag självklart ska få höra några låtar (som jag får varje gång jag ber dom komma fram). Det är nämligen så att det där jävla Spotify som är så bra till så mycket tyvärr gör så att jag inte orkar starta något annat program att lyssna på musik i, vilket i sin tur innebär att jag inte speciellt ofta lyssnar på de band som inte vill vara med på Spotify, däribland Beatles. Jag gillar dock att dom inte finns där. Väldigt mycket till och med.

Jag satt nere i fåtöljen med mitt glas Baileys och blev så nykär man kan bli. Please please me rullar i stereon och jag väntar på maten som jag till viss del gjort. Jag är hemma i Vårsta och det är fint att vara med familjen och det är precis var jag tänker göra ikväll. Bara vara.

Här är jag och min ca ett halvårs bebis:

come on sugar let me know

Ni kommer inte tro mig.
Jag var på förmiddagen iväg till Sydpoolen med mor och Frida. Det gör jag nog inte om på väldigt många år.
Är lite osäker på varför jag ens följde med eller föreslog det. Huva!

Däremot var min mamma efter badet väldigt duktig som kom på att vi kunde köpa med oss mat från Thaien i Östertälje, vilket vi faktiskt aldrig gjort trots att det legat där i snart 10 år säkert.
Det var utomordentligt gott och till min förtjusning orkade jag inte all mat vilket innebär middag om en liten stund.

Jag är jävligt trött idag. Vet inte varför. Jag somnade i soffan framför en dålig film efter att vi ätit maten och nu har jag så mycket gäsp i mig att jag snart inte orkar sitta upp längre. Hoppas att afrodansen om knappt två timmar ändrar på detta. Fan vad underbart det ska bli. Mmm... Sen hem å krascha.
RSS 2.0