i still find it so hard, to say what i need to say

Mamma: "Se till att du är ordentligt packad när vi åker imorgonbitti."

Vi ska till Värmland. Mamma menar en väska med kläder. Jag ska på skiva ikväll. Jag menar något annat.

let's dance to joy division

The Wombats! Kolla upp, grymma.

Knäpp helg. Knäpp Emelie. Knäppa vänner. Härligt.
Jag är mest trött faktiskt. Har inte sovit så mycket som jag skulle behövt känner jag. Illa!

SIMONA FYLLER 18 IDAG OCH HON ÄR KLAR FÖR ARVIKA OCH WAY OUT WEST. GRYMMISH!

Tycker Malin är duktig som jobbade idag också. Linnea också hihi.

shortnight

Jag som brukar vara omöjlig att få kontakt med fram till åtminstone klockan 11 varje helg. Oavsett aktivitet kvällen/natten innan. Schkumt. Sehr schkumt. Nu ligger jag i sängen och är så där kissnödig som man är på morgonen..ååh jag vill inte lämna sängen. Inte för en minut. Jag har ju jobbat hela natten med att få det lagom varmt här. Med utslängda ben då och då och lite fosterställningar. Jag har verkligen kämpat med att få upp/ner värmen för att slutligen nå den perfekta temperaturen. Herregud så nördigt.

ett litet ynka konstaterande

Gjort av mig mitt i natten.

Det är faktiskt så att Joakim Berg och Peter Svensson (Paus) har gjort en av dom bästa covers jag hört.
Kärlekent tunga, ursprungligen en låt av Eldkvarn. Ruskigt jävla bra. Visserligen är den inte ny, inte för mig i alla fall, men det är nu jag har gjort detta konstaterande och blablabla...

sweetness

Åh! Fredag! Som jag har längtat. Lika mycket som jag oftast längtar efter fredagar eller andra dagar som leder till ledighet. Tänk om ledighet ledde till lägenhet... Boy that would be something huh?!

Fredag alltså, efter torsdag, före lördag! Och party ska det bli. Jihaa!

förbjudet

Onsdag. Muntlig redovisning på etiken. Uppspelning av pjäs i svenskan. Till stan. Först med Karin och sen kom Simona. Köpande av piercing (haha). Rökande. Mot pendeltåg. På pendeltåg. Sms.

B r o d e r D a n i e l ska göra en allra sista, alltså ALLRA SISTA spelning. Dom tänker göra den på Way out West, i Göteborg. Jag och Simona höll på att dö på tåget. Det var i och för sig bara hon som hyperventilerade, jag hade för ont i huvudet. Folk tittade konstigt men vad fan gjorde det? Vi hade fått reda på att Broder Daniel ska lira. Dom ska stå på en scen och framföra alla dessa felfria låtar. Jag har fortfarande ont i magen pga detta. Det är nördigt stort. Det skulle vara ännu nödrigare stort om jag fick se dom live. Broder Daniel, live and direct, på hemmaplan, jag svimmar. Jag svimmar.

tuesday hot tuesday

Really love this hot weather. Min kopp kaffe, that's for sure.
Vaknade upp hos Katarina, skolan började 10. Vi var där 10 i. Mentorstid, meningslöst. Naturkunskap, jag klarade testet riktigt fint. Lunch, konstig fisk. Föreläsning/workshop, tema demokrati, otroligt ostrukurerat, nästan tråkigt.
Raka vägen till Tumba, ut med pengar och vidare till trafikskolan. Det gick jättebra att köra, känns bra. Nu måste jag bara orka ta tag i teorin och skriva det där förbannade provet. Buäh.

Imorgon ska vi visa upp en fjantig jävla pjäs i svenskan. Förstår inte varför det ska vara nödvändigt. Buäh x 2.

ånga

Ibland vet man ju varken ut eller in. Ibland har detta ovetande inte med någon/något att göra. Det är ju jobbigt, eller hur? Så var gör man?



Jo, man tar en lång jävla dusch och låtsas att man skrubbar bort allt man inte vet.
Hur nu det går till...

fingrarna i halsen

Jag har precis skrivit klart ungefäär hela mitt arbete som jag trodde skulle vara inne nästa tisdag men som nu ska vara inne på tisdag som kommer om två dagar. Det blev ok, ska lägga till lite imorgon.

Nu har jag bara två saker kvar att göra till imorgon. Den ena är jobbigare än den andra men jag klarar det nog. Dessutom blev jag så otroligt pepp nu, men jag önskar att Malin fyller år om några dagar eller att hon redan har fyllt år.

Jag har namnsdag idag, enligt djungeltrumman.se hahaha. Jag tror inte att jag har haft det på 7½ år...

Söndag 20 april
Amalia och Amelie och Emelie har namnsdag.

[koldplej]

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
when you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

tanke

Jag har tänkt på att kanske sova nu istället för att vara vaken.

mes

Malin och Simona var här. Det var fyllt av skratt. Gillar er en smula. Jag känner att jag håller på att bli sjuk. Sitter invirad i ett täcke. Okej, fönstret hade stått öppet men ändå, jag känner mig mysig och sjuk.

hej mittwoch

Jag är trött. Jag somnade inte speciellt tidigt inatt. Eller jo det gjorde jag, det beror ju alldeles på hur man ser det. Allt är en definitionsfråga eller fler definitionsfrågor. Sådana frågor är jobbiga men det låter ball att komma dragandes med något som aldrig kan bli fel.

Jag har lektion, Etik, men jag behöver inte hålla på med min nya uppgift för jag har läget under kontroll liksom. Jag ska intervjua någon. Om en massa saker, livsåskådning, vad som styr personen i frågas handlingar osvosvosv. Det blir intressant, jag ska redovisa muntligt tydligen. Det blir bra.

Det blir bra, ok.

my guitar wants to kill your mama

En utomordentligt bra dag idag. Faktiskt. Skönt väder, mestadels i alla fall. Bra människor. Kort dag i skolan.
Den var för lång.

Jag känner mig bra just nu, tänkte göra det ett tag också. Lite överlägsen nästan. Känner för att kolla överlägset på andra men det tjänar ju verkligen ingenting till och är rätt dumt men det känns ändå som att jag kan göra det. För att jag är överlägsen. Usch så fjantigt det låter.

Ångest är inte bra. Men jag gillar personen som innehar ångest ändå. Mycket.

m-dag

Jättejättejättejättemysig dag idag. Brabrabrabra väder har det varit också.

up with the tup

Helt otroligt, jag är alltså vaken. Jag ska inte åka mot skolan förns om dryga timmen. Jag har redan gjort allt, frukost, kläder, tänder... rubbet! Det sjukaste är att jag slocknade vid 2 kanske. Inte tidigare i alla fall. Jag är dessutom riktigt pigg. Blir det här en bra dag i skolan månne? Utan stress och press... Well, we'll find that one out.

we looked like giants

Jag fick ju tillbaka min mobiltelefon idag. Det gick bra, inget jag var tvungen att betala och dom har tydligen bytt ut lite smått och gott. Skönt.

Jag har en enorm hunger.

for malin, whenever i may find her

http://youtube.com/watch?v=2u6k-99qcCE

Okej, för alla andra som också vill se den.

snödag

Nej okej, det snöar inte så jättemycket här. Kunde ha gjort. Okej, det snöar faktiskt inte alls. Det är bara urkbajskorv-väder ute. Ungefär likgiltigt med snöväder. Jag gillar det inte.

Om en timme ska jag och pappa ta oss till mammas jobb. Sen ska vi åka till någon gigant på el och hämta tillbaka min mobiltelefon som förmodligen har någon jävla fuktskada som inte går på garantin och jag måste betala för att den ska bli fixad eller något. Då frågar jag om jag kan få det bevisat men man kan ju inte ta bilder på en fuktskada som sitter på/i en mobiltelefon. Nejnej.

Nu spelar pappa bästa Frank Zappa på stereon nere i vardagsrummet, jag blir glad. Nu börjar han sjunga med också, nejnejnej säger jag bara. Han är ingen skönsjungande sak direkt. Men han är helt ok ändå, min pappa.

Jag har ett papper uppsatt på min garderob. Det är en s.k. terminsplanering, där står det vad för stora grejer som händer varje vecka i skolan. Hälften av alla veckor har passerat, det känns så jävla bra. Jag orkar faktiskt inte med skolan fullt ut. Jag presterar inte alls som jag borde och som jag brukade. Jag skäms lite men jag vet liksom inte vad jag ska göra för att ändra på det. Jag har ingen studielust för fem öre, inte för tio heller. Utled är vad jag blir. Jävligt utled.

we ran through streets at night

Igår envisades jag om att få titta på klippet på youtube där ett gäng äldre människor framför Fix you.






Jag bölade i en kvart.

twist and shout

Fan vad alla ska vara så bra hela tiden. Alla bra människor alltså, som jag hyser kärlek till. Helt otroligt.

It's friday and well, i'm in love. In? Who knows, it doesn't matter. I'm happy and i'm not singing in the rain since it's sunshine outside. Sweetness.

Slentrian

Men jo, livet är faktiskt så, slentrianartat.. slentrian-artat. Skitsamma. Man gör ju samma jävla saker hela tiden, syftar mest på skolan. Vaknar slaviskt varje morgon och känner det längsta man kan komma ifrån välbehag. Måste det vara så eller är det bara jag som är kass på att göra det bästa av situationen?

Projektarbetet (utala j:et som det låter så blir det lite roligt) kommer bli jättekul och bra tror jag.

tuesday rainy tuesday

Idag har jag INTE haft kläder efter väder, det är ett som är säkert.

Stiger upp runt åtta, duschar, äter frukost, klär på mig, kör till skolan.
Väl framme så möts jag av Malin, Simona, Elin och... Angelica tror jag men det kan ha varit Nina (dum jag känner mig haha). Dom kommer med den jättehärliga pang-nyheten som säger att jag inte har någon mer lektion utöver 20 minuters mentorstid. Älskar skolan! Känns verkligen kul att behöva småstressa till 20 minuter oviktig pratstund. Vissa är så jävla dumma i huvudet. Vi tog upp en likabehandlingsplan som tydligen har skärpts lite på min skola, inte en dag försent. Den tar upp och beskriver konsekvenser av kränkning och trakasserier osv. Det kan leda till max 3 terminers avstängning från skolan bl.a.

Då sitter sen vissa och menar att det är totalt onödigt att man går ut med en sådan plan, "ingen kommer sluta trakassera pga det"... "den som redan har trakasserat bryr sig inte om regler". Det ligger säkert något i det men vad ska man göra annars? Ska man sitta och titta på när saker sker och inte göra något med förklaringen att det ändå kommer hända igen och igen och igen? Det gäller ju att understryka konsekvenserna och visa att det verkligen kan gå så långt. Att ta tag i varje enskilt fall och få det att gå så långt som möjligt.

Herregud...

Broder Daniel - forever

Alltså om jag tänker efter, så är nog Broder Daniel det band jag uppskattar mest och har uppskattat mest under längst tid. Ja visst, Beatles, Kent och Oasis i all ära. Men dom banden är så oerhört stora i jämförelse med lilla, osäkra Broder Daniel. Visst, man kanske inte ska säga att Broder Daniel är osäkra. Men jag menar, när man lyssnar på dom så känner man en viss instabilitet. Dom är långt ifrån perfekta och det är nog det som är så bra och det är så laddat med dragningskraft. Smutsigt och operfekt. Två ord som beskriver Broder Daniel bra tycker jag. Och vi snackar liksom inte punk-smutsigt. Det är mjuk-smutsigt på något vis. Fy vad flummigt detta blir men det är rätt svårt att sätta fingret på Broder Daniel, dom är så, som sagt, instabila. Ilska och kärlek.
Västerbron var blåsig, kall och hemsk. Men ändå skön.

19:49

Idag är det fredag och veckan är äntligen slut. Det har fan i mig varit en hektisk jävla vecka. Mycket att göra, mycket att tänka på. Dessutom så har det hänt ett gäng tråkiga saker. Yäk :(

Imorgon är det partaj för mor min, herregud vad jag har att stå i då. Det blir jobbigt men säkerligen roligt. Kul att det kommer så många gäster också. Jag står för musiken, jobbigt. Det blir typ Orup. Bra där Emelie.

Köpte en klänning idag, JAG SOM INTE FICK! Eller fick och fick, numera får jag göra det mesta utan någon förälders tillåtelse men jag hade verkligen bestämt mig för att inte kasta bort en massa jävla pengar på något som jag egentligen inte behöver. Men den här klänningen skulle jag ha köpt för jättelänge sen, men när jag, Malin och Simona var till stan så fanns den ingenstans. Idag fanns den och den var på rea, jag slog till. Orkar inte säga mer om det nu.

Danke!

aprilapril




Jag ska alldeles strax iväg och jobba. Efter jobbet ska jag hem för att äta och sedan iväg på träning.
Sen har jag en jätteviktig grej jag måste fixa också. Vet inte riktigt hur jag ska komma igång med den. Det löser sig förhoppningsvis. Imorgon ska vi öva det där stupande läget på sidan, vi ska öva på varandra. Då vet ju jag vem jag skulle vilja öva med.. det är tyvärr omöjligt eftersom han inte går i klassen. Inte på skolan heller för den delen. Han jobbar inte ens i närheten. Vilken jobbig situation liksom.



The name is Brother Daniel and it's Broder Daniel Forever. That's the only life I know. Puss

Nytt inlägg

Ett nytt inlägg på en ny dator med en ny ålder och ett nytt halsband. Herrelord liksom.
Tiden den bara går och går. Jag har fyllt år (fint rim). Allt flyter på och det blir inte lättare för att man är äldre, inte svårare heller i och för sig. Hur som helst, jag har kommit på en ny idé till min tatuering. Tar upp detta eftersom Simona frågade i en kommentar på något tidigare inlägg. Jag tror att det kan bli jävligt bra. Jag är så på för detta nu, pengar fattas, det är allt. Dessutom ska Simona få lov att fylla 18 också :)

Nu ska jag fiska.
RSS 2.0