from paris to berlin

Eller i alla fall från Värmland till Göteborg. Det är så kul egentligen. Vi ska till Värmland. För oss är liksom våran lilla röda gård Värmland. Mon 1 heter kåken egentligen men för oss är det Värmland. Skit i Karlstad, Arvika, Charlottenberg och resten av alla städer/ställen i landskapet. Värmland är vårat röda hus högst upp i orten/byn Smolmark. Just nu sitter jag och spelar Chuzzle samtidigt som jag laddar min mp3 med en massa god musik. Det blir självklart mycket Broder Daniel och Franz Ferdinand, här ska det peppas ute i skogen minsann. Jag åker alltså imorgon, tidigt som satan. Jag ska köra. Det blir kul. Vi kommer fram skapligt. Vi ska handla mat i Arvika, så härligt. Sen har vi 4 mil kvar, rätt in i skogen, sen är vi framme. Imorgon blir det bara jag, Bittan och Frida som åker. På söndag kommer mamma, pappa och Annika också. Då blir det liv i luckan. Sen senare i veckan får vi besök från Finspång.

Vi snackar alltså bad varje dag, gräsklippning, vedhuggning, stadsrutter. Tillslut bär det av till Göteborg och Way out west. Man am I pepp or what?! Well, nu ska jag glo lite på Star Wars episode IV tänkte jag. Spannend! Om två veckor är jag hemma igen.

inkball

"Kan inte jag få följa med dig till Way out west? Jag vill också se Broder Daniel."

Det kära ni, det kläckte min lillasyster Frida "Bobbo" 10 år när hon och jag satt med min dator och lyssnade på Disease Inside med ovan nämnda band. För övrigt lyssnar vi fortfarande på låten. Jag tyckte det var jättesött faktiskt.

Sliten dag. Sliten dag som fan idag. Ujujuj. Värmland om några timmar, okej, många timmar. Frida idiotförklarade mig när jag skrev några timmar. Well, hon är liten och oerfaren.

love will tear us apart

I hopp om att jag själv skulle må bättre, få något tungt bortlyft från mina axlar, så jävla egoistiskt och fel. Jag har begravt mig själv en smula. Svullna ögon och vätskebrist. Torrt som jord. Patetiskt och meningslöst. Röka ihjäl sig. Dricka ihjäl sig. Om man kunde dansa ihjäl sig så skulle jag kunna fixa det ikväll.

Missade dessutom bussen för en stund sen, livet är helt och hållet underbart.

du begraver mig

Japp. Det är sant. Jag ska se Broder Daniel. Jag blir nervös och får värsta magknipet när jag tänker på det. Jag lär gråta floder. Det låter så oerhört larvigt men det kommer bli så. Så mycket tycker jag om det där töntiga bandet från Göteborg.

Frisk. Då börjar jag tänka på serien "Tre kronor" som gick på fyran eller nåt. Sten Frisk som var helt sjuk i huvudet. Nej men seriöst, ingen som var någorlunda insatt i serien kan komma och påstå att han INTE var sinnessjuk. Så döper man honom till Frisk i efternamn. Det är så jävla bra!

Den här veckan blir kort och koncis. På fredag bär det av till värmland för min del. Kommer hem efter Way out west. Ih.
Nu måste jag röka.

att ha barn

Det var verkligen inte igår som här skrevs. Neej vet jag vad. Det var dryga veckan sen som jag kom hem från Arvika och festivalen man har valt att annordna där. Det var ett konstigt veckoslut. Bra och dåligt. Mest dåligt känns det faktiskt som. Det verkar liksom inte vilja ge sig. Blä.

Jag känner mig otroligt upptagen hela tiden. Jag börjar förstå lite hur det känns att ha barn. Nej haha, det är klart att jag inte förstår det. Men jag känner att om jag är så här upptagen nu, när jag är 18 år och utan barn. Hur fan ska jag klara mig med barn? Jag vill ju dessutom inte bara ha ett barn, om det nu blir något alls, det kan man ju inte vara 100 på. Nej herregud alltså. Mmm verkligen. NU kanske jag borde sova. Det är en lång dag imorgon. Neej egentligen inte, eller inte längre än någon annan dag i alla fall.
RSS 2.0