studiebidrag

Det fick jag ha i plånboken i mindre än en timme. Men tavlan som står bredvid sängen är så jävla vacker! Ska försöka fixa någon slags bild när den hänger på sin rätta plats. Sin ENDA rätta plats. Mhm. Nu fick jag ett infall, måste sätta på Joy Division. Har fixat ett nytt program, MediaMonkey heter det. Helt ok faktiskt. Mycket bättre än äckliga jobbiga Winamp. Mhm.

Jaja, idag var jag hemma från skolan. Sen blev det staden med Simona och köp av väska och torgvantar. Onödigt ja, men ändå nödvändigt. Lite ångestdämpande liksom. Fast nu sitter jag här med en ännu större och värre ångest över att jag slösade bort pengarna.

Sen hämtade vi min tavla och gav bort hela mitt studiebidrag. Sen fick vi (jag) bråttom till tåget, först t-banan då men ändå.
Jag fick springa upp för backen och ringa Annika och be henne packa ihop alla mina grejer. Hem och vända på fem minuter, gick ju bra. Med en smärre hjärtklappning dock men vad fan!

Jag hatar verkligen den här veckan. Den är äcklig och luktar blöt otvättad hund.

albyvägen 8

Hur kan det vara så förbannat svårt? När en hade kolla upp färdväg och en till och med hade varit där en gång innan? I tre timmar höll vi på tror jag. Och jag fick knappt ut någonting av det, förutom att jag fick umgås med Karin på tu man hand, mohi. Men haha fyfan. Usch hemska tanke! Men kul hade vi, mittemot IKEA.

Väl hemma, kändes sent när klockan var cirkus halv åtta. Det var så mörkt och kallt. Imorgon blir det en sen dag igen. Fan vad jobbigt. Men imorgon har jag med mig någonting äckelfint hem.

Jag har kanske fått goda nyheter idag. Hoppas det. Vet mer imorgon. Åh det vore verkligen jättesuperbautabra.

söta, soliga söndag

Klockan ringde 07:25 och jag drog undan gardinen lite smått. Mmm fan Emelie kom igen, solen är helt uppe och det ser friskt ut utanför fönsret. Upp! Ja! Jag kom upp! Jag är lagom stolt faktiskt. Det var jättehärligt. Jag cyklade. Förvisso bara till Broängen och tillbaka men ändå. Jag gick upp så tidigt fast jag kunde legat kvar tills för en kvart sen. Mmm härligt. Kom just hem från Tumba. Pappa skulle hänga med mig och mamma så klart. Han måste ju ha koll på vad vi har för oss när vi "shoppar". Nåja. Jag är en bh rikare och pappa ett par badbrallor+en t-shirt rikare. Självklart var han tvungen att analysera hur nybyggda ICA har blivit. För att göra det var han ju tvungen att gå in dit också. På 2 sekunder hade han kommit på lite grejer som vi heeelt klart behövde och dessa saker fanns som tur var på ICA. Heja pappa.

Om 40 minuter drar vi på kalas, värsta kalaset alltså. Sigge mannen fyller 1 år. Sött. Den bodyn han får vill jag ha. Uäää.

Emelies råflitiga lördag

Okej, jag måste erkänna att den inte blev så jätteflitig, men lite. Jag vaknade strax efter 11. Crap, jag som skulle motionera tidigt på morgonen. Jaja nya tag. Frukost/lunch och sen fram med svenskan. Allt klart och det mesta inpluggat. Check där alltså. Pausar allt med en skön cykeltur. Back in the game med ett gäng papper om Oscar Wilde. Stryka under viktiga och intressanta delar samt omvandla språket till engelska. Halvcheck på den alltså, gick väldigt segt och är inte klart.

Det jag är mest nöjd med idag är nog ändå att jag har lyckats boka in en ny och tidigare tid för körlektion. Känns helt kalas. Jag tog dessutom veckans skönaste dusch för en stund sen. Nu är jag len och mysig känner jag. Helpepp för att bara vara hemma och ligga och breda ut mig i soffan så att ingen annan får plats. Love it!

Imorgon tänkte jag gå upp relativt tidigt och röra på mig på något vis. Sen tänkte jag be mamma om en bh. Inte en av hennes men en ny. Det var längesen jag köpte bh. Jag vill ha någon mysig ny sak. Det slutar med att mamma står och ska betala för 3 nya bh:ar varav alla är till mig. Hihi. Sen i alla fall så ska vi ut till Segersäng och fira Sigge som fyller 1 år. Det blir nog trevligt, han är så retro.

Vi säger hej då med en skitfin bild.

kaffe+munk

Japp, min lunch idag består av en kopp kaffe och en vaniljmunk. Det tycker jag är jävligt värt gott folk. Jäävligt värt.
Jag har just skickat in analysen av "Priest", den blev helt okej. Lite rörig kanske, nog därför jag beslutade mig för att vara klar, annars hade det blivit än värre. Nu ska jag springa runt lite här hemma och göra en massa olika saker, plugga lite också. Sen klockan 5 är det dags igen att hämta Evelyn på fritids, vara med henne till ca halv 7 och sen gå hem igen. Väl hemma ska jag absolut inte göra någonting, kanske ska springa lite, kanske plugga lite. Men mest troligt är att jag stänger dörren, sätter i någon skiva och sen bara lägger mig på sängen för att, ja, för att bara ligga där. Fy fan vad skönt det låter. Den här helgen har jag planerat jättemycket, men det jag har planerat kräver i princip ingenting. Jag ska bara vara med mig själv. Familjen också kanske men dom är som en bonus, dom bara är runt omkring av en ren slump. Eller kanske för att vi alla bor här. Skitsamma. När jag körde hem från tumba idag frågade mamma vad jag ska göra i helgen. "Ska du varken ut eller umgås med någon eller några andra än din vanliga gamla familj?" "Har det hänt något?" "Är du sjuk?"

För första gången på länge ser jag verkligen fram emot att inte göra ett enda jävla piss. Jag älskar mig själv.

så här tror jag;

Jag tror att jag skulle behöva hyperventilera lite nu. Skulle vara skönt att blåsa igenom helt kroppen, fyllas på med helt ren, ny och fräsch luft. Fixa någon?

vänster om oss?

Ja, jag säger att Finland ligger till vänster om oss. Är man i Sverige och åker till vänster så kommer Finland. Sen är jag inte så jävla dum i huvudet så att jag inte vet att Finland ligger på höger sida om oss när man kollar på vilken karta som helst. Men fortfarande, när ledaren säger "höger om!" så går väl inte en jävel åt vänster? Självklart finns det någon som måste sticka ut, det är ju ballt.

klockan är 16, här är ekot

Onsdag idag, i skolan också. Konstig dag i skolan. Någon i vit t-shirt haha, Karin. Nej alltså Karin hade lila på sig idag. Det var fint, jag gillar lila. Helt otroligt slapp idrott idag. Eller, jag var helt otroligt slapp på idrotten idag. Vilket jag tycker var helt på  sin plats. Tråkigare sak får man leta efter. Intervallträning liksom... nej tack.

Nu ska jag snart pysa ner och vara barnvakt. Ska gå lite tidigare idag än vanligt. Puss och cash.

Landet till vänster om oss

Jag behöver kanske inte berätta ingående vad som har hänt i Finland. Tror inte så många har missat det så jag skiter i det helt enkelt. Ända sedan jag fick reda på allt så har jag varit irriterad, förbannad, förvirrad osv. Jag förstår fan inte vad det är för slags värld vi lever i. Det mesta känns så konstigt och opassande.

Jag rekommenderar verkligen er att läsa artikeln som New York Times publicerade om det som har hänt. Jag fick reda på mer där än jag hade fått från diverse svensk media. Kul.

http://www.nytimes.com/reuters/world/international-finland-shooting.html?_r=1&ref=world&oref=slogin

Det som inte direkt förvånade mig men ändå slog mig var att i den här artikeln som handlar om en massaker, så tog man inte upp att detta faktiskt förekommer titt som tätt i det egna kära landet. Jag säger inte att dessa två finnar (i princip samma sak skedde i november förra året) enbart har inspirerats av USA men kom igen. Finland ligger trea på listan över dom vapentätaste länderna i hela världen. USA ligger först. Kopplar inte cynapsen så vet jag inte vad. Skitsamma. Nu ska jag inte vara irriterad längre.

and i'm done

Psykologin är klar. Den blev... konstig. Bara konstig. Jag gillar den inte riktigt själv men känner samtidigt att jag inte kunde gjort något mer för att förbättra den. Vi får helt enkelt se vad det blir för betyg. G blir det i alla fall, minst. Nu ska det snart bli mat och jag ska därefter svira om till andra kläder-tränings. Mmm kul. Jag är nog egentligen för trött för träning idag men så ska man ju inte tänka, det vet alla som går på ACT, haha. Heildå.

ja nej men vadå, det blev kent ändå

sweet home of mine

Kom hem för en liten stund sedan. Nu ska jag ta hand om lite psykologi, lite europakunskap och kanske lite träningsdagbokskörtjohej. Under tiden sätter jag väl i någon bra skiva tror jag. Inte kent.

Ekomoni

Finns det egentligen någonting som är tråkigare än pengar?
Jag tror fan inte det. Ja, jag vill ha pengar. Jag vill ha pengar hela tiden. Jag vill inte behöva oroa mig för att jag rätt som det är inte ska ha några pengar längre. Men ändå, det är så jävla tråkigt. Att vara beroende av någonting är ju inte speciellt kul. Just nu har jag inte ett öre. Nästan så är det. Jag tror att jag har 2 kr och 39 öre på mitt konto. Sen har jag några mynt i kontanter. Någon som vill ha mitt kontonr och bidra med några lappar? Jag skulle egentligen inte gilla det heller. Hatar att låna pengar. Jag är en sån som aldrig glömmer vad och till vem jag är skyldig pengar, men jag vet själv hur det är när man har lånat ut någonting. Självklart påminner man om det titt som tätt. Helt ok tänker man då.

Nej usch vad tråkigt det blev här. Nästan lika tråkigt som pengar. Nej jag orkar inte tjata mer om pengar nu. Katarina sitter bredvid och är helt ok snygg. Haha, har för mig att det är hämtat från någon film. Kan bara inte komma på vilken. Men hon vet ju vad jag egentligen tycker. Grr...

Georgia

Det är lugnt nu Katarina. It's taken care of. Jag bytte själv. Stolt? Jag är lite glad på mig själv faktiskt. Nu ska jag bara byta bild också. Det kan ju inte vara en bild i färg på en blogg som i princip bara är svart och vit. Nej det går ju verkligen inte. Huva!

fett

Nu har jag just varit ute och tränat lite. Eller ganska mycket. Nu ska jag famimej smälla i mig två goda mackor med philadelphia ost på. Jag har dessutom lagt tomat och gurka på mackorna. Jag känner att jag är värd dessa mackor efter den här jobbiga dagen av nästan bara plugg. Tack!

vindruva

Började 08:10 och slutade 09:40. Känns en smula ovärt. Men jag har faktiskt fått en hel del gjort idag. Jättemycket europakunskap, en hel del psykologi och dessutom lite religion. Häftigt Emelie. Om en stund ska jag ge mig iväg för att vara barnvakt. Inte lika häftigt men det känns ändå bra.

Jag vill inget annat än att byta teckensnitt på texten som hamnar här på blågen. Men jag fattade ingenting när jag klickade in på kodmallen. Tänkte ju att jag skulle säga det till Katarina sen, när jag hade fixat det alltså, så att hon skulle känna sig lite stolt över mig. Men nu antar jag att jag får be henne om hjälp istället. Damn! Hjääääälp!

kk

Med facit i hand hade jag en lös och ledig sommar. Dock tycker jag att det hände saker hela jävla tiden och att jag knappt var hemma mer än 2 dagar i rad. Skitsamma. Nu ska jag fan ta det där vidriga jävla körkortet. Jag är svintaggad nu. Det ska funka. Sitter med den där underbara boken till höger om mig och datorn. Usch, jag gillar den inte. Den är så... tråkig.

hej jag har ett rum

I mitt rum är jag nu. Det är skönt i mitt rum. Det är stökigt, men jag trivs.

Söndagar är så vidrigt deprimerande. När jag satt på bussen hem idag, klockan var kanske halv två, så var det alldeles tyst. Det var fullt och tyst. Alla är helt paralyserade och säger ingenting. Läskigt.

Helgen är till för att man ska kunna göra vad man vill utöver att gå till skolan som man "måste" göra i veckorna. Samtidigt är lördagens sysslor alltid måsten känner jag. Man måste hela tiden se till att man gör något man verkligen vill. Jag kan sätta minst en spänn på att 75% av alla som gör vad dom vill på lördagar egentligen inte vill göra det. Sen är söndagen den fria dagen. Men då är man bara trött på allt och kunde lika gärna gått till skolan... eller något.

Snart ska jag äta kyckling.

Juste, jag hade faktiskt en utomordentligt bra lördag igår!

ytrap

Nu vet ni...

Ask me anything

Nu ska jag snart kila ner i duschen så att mamma inte blir alldeles för orolig över att jag inte ska hinna med bussen. Jag ska in till stan, Kungsträdgården närmare bestämt. Ska stå i garderoben på Bittans jobb. Ger en liten slant i alla fall. Bra där. Blir till att se lite proper ut. Hey not fun.

Pussyfuckingcat!

118100

Rubriken tror att Emelieho är en vacker och intelligent kvinna. Dom tror att hon gillar att rida på enhörningar och att hennes stora kärlek är Evert Ljusberg.

Huva!

Oscillate Wildly

Äckligt bra The Smiths. Namnet är omgjort. Ballt. Den som Tänker efter kan säkert förstå vad det egentligen, eller rättare sagt, från början var för ord/namn. Mihi gissa på!

Sitter i en datasal i skolan. Det är tänkt att jag ska prata om "rubriken" på en lektion om två veckor. Det blir väl det vanliga liksom, allmän fakta. Kul.

Natten var alldeles för kort. Kort sagt alltså. Ha ha. Är aptrött och elefanthungrig. Borde kanske ta mig till ett Zoo eller något. Åh, det var alldeles för längesen jag åt Zoo, godiset alltså. Nu känner jag att det har blivit alldeles för mycket alldeles. Jag blir alldeles rörd av det. Det kan man väl inte bli rörd av?

Vad har ni på er?

det här inlägget...

Skulle ju bli ett roligt och glatt inlägg om hur förbannat roligt jag, Katarina och Karin faktiskt har haft det idag. I skolan. Det klingar kanske illa men det har varit en bra tisdag. I skolan. Självklart och som vanligt är det aldrig jag som står för bilderna när det händer något så dom lär väl dyka upp på någon av tjejernas blågar.

Men nu blir inte det här ett speciellt roligt eller glatt inlägg. Jag har som vana att kolla brevlådan när jag entrar grinden här hemma. Gjorde alltså det idag också då, annars vore det kanske inte en vana... I alla fall, självklart hade varken Annika eller Frida tagit in posten som låg där så fint och väntade på att jag skulle ta upp den. Lite brev, någon katalog, mest reklam. Ett brev. Adresserat till Sven Andersson. Vem fan är det? tänkte jag, hemskt nog. Sen slog det mig. Det är eller ja, var ju min morfar. Något jävla företag har missat att han för 13 år sen bestämde sig för att inte vara min odödlige morfar. Jippi. Bra dag Emelie.

telefon

- Jag blev helt paralyserad!
- Jaha, då kan ju du vara med i paralympics.

Kul för mig. Det hålls ju i Kina.

medveten närvaro

Är du medveten om din närvaro? Vet faktiskt inte om det går att ställa en sådan fråga men det lät bra inte sant?
Inför morgondagens lektion i ACT så skulle man öva på medveten närvaro. Det har jag gjort och det var skumt. Jag fick nervryckningar i hela kroppen och lite ont här och där. Ingenting för mig tror jag. Jag har för dåligt tålamod. Blir rastlös och börjar tänka på konstiga och ibland opassande saker. Haha.

Jag hade en jättekul grej jag skulle skriva om, det handlade om Katarina men det funkar inte nu eftersom jag inte kommer ihåg. Nevermind. Nu ska jag lyssna på inte min. Möh

måndag och några dagar kvar till pengar

Eller ja, imorgon ska jag vara barnvakt så jag får ju en slant då. Dessutom ska jag stå i garderoben på Bittans jobb. Det blir bra. Lite extra påfyllning liksom. Hoppas dom pengarna kommer in den här månaden och inte nästa bara. Det vore lite jobbigt.

Idag slutade vi 09:40 alltså. Jag och Katarina stack in och diskuterade Europa över lite fik osv. Vi gick en liten promenad i stan och sen åkte vi hem. Det var härligt med vädret och så. Mysiga höst. Jag gillar verkligen hösten. Nu förstås så ska jag röja på rummet. Det ska dammsugas och det ska fixas lite. Blir nog lagom svettigt. Sen ska jag göra något åt pluggeriet, vet inte riktigt var jag ska börja bara. Sen ska jag göra någonting åt tränandet också. Blir kanske springa eller något liknande, något lika tråkigt. Tån då, hur mår den egentligen? Jo alltså den repar sig faktiskt. Man kan se hur såret har gått igen och börjat läka ordentligt.

Alla som försöker kontakta mig via mobilen kan ta och försöka med något annat. Jag får iväg sms och får tillbaka något ibland. Jag vet att det är flera sms som inte kommit fram som ska ha gjort det, eller som i alla fall är skickade. Så om jag inte svarar så är det för att jag inte har fått det. Jag vet att jag måste skaffa en ny mobil, men jag har inte ens råd med strumpor känns det som. Sponsra mig och jag fixar mysiga förmåner.

grades, marks och krystningar

Räknade just ut mitt medelvärde. Det var... som jag trodde. Grejen var bara att det såg ut att vara betydligt mindre på miniräknaren. Jaja. Nu vet jag i alla fall hur man gör. Jag vet dessutom vad jag måste göra. Anstränga mig.

bas

Jag sitter i min säng. Hör någon musik, tror det är från Annikas rum. Hör dock bara bas och lite gitarr, självklart lite trumma också. Men ingen melodi. Så kan det gå.

Jag måste säga att jag är väldigt förvånad. Titta bara på förra inläggets kommentarer, hela fem stycken och bara från folk jag inte känner till. Kul ja. Bara det att jag undrar var tusan dom har hittat länken till min blogg någonstans. Om någon av er läser det här så kan ni väl berätta. Det vore rätt kul att veta. Jag har trots alt bara "trogna" läsare som knappt kommer upp över 3 i antal. Haha.

Ska bara sätta igång lite Nirvana.

Trött är jag. Blev några öl igår. Det känns. Imorgon har jag en lektion, låter säkert skönt men vem fan i hela världen skulle välja att gå upp för att vara i skolan 08:10 och åka därifrån 09:40 framför att ha en hel dag i skolan? Jag skulle hellre vara kvar och ha en eller två lektioner till. Men imorgon har jag tänkt att jag ska vara jävligt flitig. Måste ta itu med en hel del grejer. Det blir plugg, jobbsökande och kanske lite träning om jag fortfarande lever efter det andra. Hope not! Faktum är att jag gick av en hållplats tidigare idag, bara för att gå lite längre. Himmel och pannkaka. Jag tänkte försöka kolla på lite tv ikväll. Det är först Hål i väggen och sen Ashes to Ashes. Två olika kanaler dessutom. Här tar vi i.

Kiss och bajs.

hölrurar

Ja, nya sådana behöver jag. Det har jag behövt sedan jag var i Värmland men jag har fortfarande inte råd. Blöfffffff.

Har en smula ont i kroppen. Mest i lilla lilla lilltån. Vägrar läka. Dumma spik.

om man skulle ta bort bloggen...

Knappen bredvid "nytt inlägg" är ju "ta bort blogg". Coolt. Nej nu är jag klar med min blogg jag tar bort den. Bara schwoosh så är den för all framtid försvunnen i cybejymden.

Min jävla tå har förstört veckan tillräckligt. Men ikväll viker jag ner en träning för odjuret. Tänkte försöka springa något imorgon istället men jag vet inte om det kommer gå. Jag avskyr att det är en förhållandevis LITEN "skada". Det känns inte berättigat att sätta sig vid sidan av och titta på då. Men den gör verkligen ont som en stor jävla bautaskada. Aj!

last nite

Tidigare idag gick jag och längtade efter att få komma hem och ta det lite lugnt en stund med lite plugg och kanske lite kaffe. Nu är jag hemma och det känns inte alls roligt eller lugnt eller kaffesuget. Att känna på sig eller att veta att någon är besviken på en själv är något av det värsta som finns. Ibland kan jag få svårt att andas när det blir så. Nu känns det så. Jag andas ändå normalt, woho! En av mina föräldrar (det spelar ingen roll vem av dom) hoppade på mig direkt efter hemkomst med alla vanliga jävla saker. "Pengar, du har inte så mycket va? Kanske borde skaffa jobb hörru. Försöka lite i alla fall. Anstränga dig!" Jag älskar att vara utan pengar och utan jobb, verkligen, och jag har heller inte försökt få något, nej aldrig. "Körkortet då? När tänker du ta tag i det egentligen? Du har ju bara lagt av." Körkortet orkar jag inte ens kommentera. Jävla helvete. Tån gör mer ont än någonsin idag. Kan bero på gårdagen. Hade varit skönt om klockan inte slagit 03 än.

free as a bird

Beatles känner jag mig jävligt sugen på just nu. Lutar just nu huvudet mot min finfina tavla. Lyssnar just nu. Så simpelt och rent och fint. Åh. Beatles. Mitt underbara Beatles. Men schh Emelie, bli inte helt till dig i småbyxorna nu. Det är ju bara ett band. Hah jo, så kan man ju säga om man vill.

Alldeles vad många dagar det har gått och vad fort dom har gått. Imorgon är det onsdag och jag ska umgås med Simona. He he he. Jag var barnvakt idag vilket innebär lite pengar vilket innebär ett paket, minst. Yääää!

Snart ska jag träna också. Precis när Filip och Fredrik ska börja tävla mot det här himla landet. Sverige alltså för alla som inte befinner sig här. Ofta någon i Etiopien läser min blogg haha. Det vore i och för sig väldigt ballt. Eller som dom sa på Svampbob Fyrkant idag: Det vore korallt. Ni får tro vad ni vill. Jag satt inte och glodde på det men det var på när jag skulle gå iväg för att barnvakta. Inte för att jag anser att det är barnsligt att glo på det, eller jo lite gör jag det, men mest för att det är så urbota dåligt. Så, nu har jag erkänt det.

Fridens lilja!

vad är det du inte vill ha hem?

Katarina var duktig och klippte mitt hår på ett fint sätt. Ja, hon var fuktig och klippte mitt hår på ett dint sätt också. Hehe.
Vi har kollat på Bridget Jones men först kollade vi på Jane Eyre, last episode. Självklart visste jag redan vad som skulle hända och Katarina blev nog allt lite sugen på mig men det var ingen fara.

plommon

"Du vet att du har några där också va?"

Jaha, nu jag hemma hos Katarina, närmare bestämt hemma hos hennes mammama. Nu började jag ju direkt att tänka på Mumindalen. Katarina sitter och läser Hänt Extra som den tönt hon är. Men ok, det var jag som ville att vi skulle köpa den. Sen fick hon för sig att jag gillar Riesen. Usch och fy säger jag. Istället har jag (och hon) Maltesers. Mhm mhm mhm. Hon ska alltså vara så snäll och klippa mitt hår. Mitt barr. Mitt helvete. Snällt av henne tycker jag. Senare ska det  färgas också. Jag har valt någon färg som är lite och det röda hållet. Dock inte illröd.

lieh

Jag är svag för det mesta som är brittiskt. Minns inte om det var i julas jag först såg Jane Eyre på tv. Det spelar ingen roll. Nu kom hon på tal i svenskan och jag blev helt enkelt tvungen att fixa så att jag kan se alla fyra avsnitt igen. Såg första igår, sent sent på kvällen. Tänkte ta andra nu och tredje ikväll igen. Det är så jävla bra. Jag rekomenderar verkligen den serien. Mmm!

med smak av hallon

Jodå så att nu är det like this att jag har feber. Men det var ju ingen nyhet direkt. Visserligen är inte febern alls lika hög som igår. Men det är som om att den högre delen av febern har satt sig i halsen och bildad halsbränna eller nåt. Jag har alltså ont i halsen nu istället, men jag känner att om det bara är halsen som spökar imorgon så går jag direkt till skolan. Orkar inte sitta hemma längre nu. Det är så förbannat jävla urtrisst. Japp. That's what I'm going to do.

Nu ska jag äta sorbet och kolla på tv.

so much for that fucking... äh whatever

Febern steg. Nu är det bara varmt överallt eftersom alvedonet har kul i min kropp. Minns inte riktigt när jag tog skiten. Men just nu känner jag mig ju inte så febrig. Mest varm och äcklig.

lägesrapport

Ligger i soffan, framför tv:n fortfarande. Bara det att jag fryser som en eskimå i Sahara just nu. Nej men det ordnar sig tills imorgon. Japp!

lägesrapport

Ligger i soffan, framför tv:n fortfarande. Bara det att jag fryser som en eskimå i Sahara just nu. Nej men det ordnar sig tills imorgon. Japp!

random mtv shit

Pappa ringde nyss. Han är faktiskt söt. Han frågade hur jag mådde och om jag hade fått i mig någonting ätbart. Han föreslog att jag skulle ta lite av nyponsoppan som står i svalen, det är bara att skaka om den lite. Det är ju bra vet du? När jag är sjuk, vilket är väldigt sällan, så blir jag så där riktigt jävla sjuk. Har hög feber i minst två dagar och är redo att svimma vilken sekund som helst. Igår kväll hade jag visserligen feber men den dödade jag någorlunda med alvedon. Kände hur febern steg när jag skulle sova men ja, jag somnade ju rätt som det var och sov hela natten. När jag vaknade var jag helt genomsvettig och tänkte att det var ett tecken på att febern hade gått ner ordentligt. Hoja inte riktigt så lätt. Det snurrade rejält i huvudet när jag satte mig upp och ännu värre blev det när jag reste mig. Då kom frossan och jag insåg att febern inte alls var så långt borta. Scorade 39.5 halv sju imorse. Då tänkte jag verkligen att det skulle bli en sådan där omgång med sjuka med minst två höga feber-dagar. Nu sitter jag upp, nere i soffan framför tv:n med datorn i knät och kollar på klockan som säger 10:52. Jag var nyss uppe för att kolla tempen. Den sa bara 37.5. Nu kanske någon tror att jag hellre hade velat ha en högre temperatur. Mnja kan jag nog säga till det. Hade jag haft högre feber nu igen efter alvedonets verkan så hade det känts mer berättigat att sitta hemma istället för att vara i skolan. Nu känns det mer dumt och ångestladdat. Men det lär ju bli skola imorgon i alla fall. Bra.

Men vad fan är det här egentligen? Här har jag berättat ingående om min feber. Väldigt konstigt tycker jag.

pengapung

Hej och hej och hej och kanske hej igen. Kul att vara här. Kul att vara där? Jag tycker egentligen inte att det är speciellt kul att vara här, där jag är alltså. Jag har fått feber och skit. Inte är det direkt så att jag har bett om att få det heller, den bara kom. Jag skulle både varit barnvakt och tränat ikväll, men nej det får jag tydligen göra någon annan gång. Jag har faktiskt inga pengar. Bara kände att det var på tiden att säga det. Alltså jag har... 39.32 spänn på kontot. Några mynt här och där. Sen har jag förstås skattepisset som jag inte har hämtat ut än, men oj vad kan det ligga på? 180 spänn tror jag. Det kommer jag ju långt på. Har inte ägt ett cigarettpaket sen i söndags, vilket känns jobbigt. Jag har rökt en cigarett om dagen nu i två dagar i rad. Dom två cigaretterna har jag varit tvungen att tigga mig till. Yes! Tack snälla som gav mig.

När jag kom hem var det bara till att hitta sängen och inta sovställning. Det gick fort att somna och jag vaknade för en stund sen, sov alltså i ungefär en timme. Vaknade och blev glad. Det var ju kul. Nu är jag trött och däven. Vill ha jättemånga kilo mys överöst på mig. Eller bredvid, doesn’t matter, and i want it now.

Tur att Knife lättar upp det mesta. Synd att jag verkligen ville träna idag. Juste. Kaffet! Det har faktiskt varit väldigt varierande. Förra veckan var det nog mest åt det sämre hållet. Nu har det ju bara gått två dagar på denna vecka men jag tror att det blir en bra vecka. Minst fyra goda koppar kaffe har det hunnit bli. Där har vi en anledning till som säger att jag inte kan stanna hemma imorgon. Kaffet, vem ska annars smaka?
Det här blir ett långt jävla inlägg som jag vet att någon inte blir så glad över. Men hon får fan lov att hålla minen uppe. Dessutom, lycka till till Karin som är på äventyr idag.
RSS 2.0