Dagen efter dagen efter

I söndags var det maskerad i tumba. Ingen onykter sådan. I söndags var det mycket som hände.

Kulluk

Det är väldigt kul att titta på människor. Hur dom rör sig, hur dom agerar i olika situationer. Väääldigt intressant.

Ameh

Hej kom och hjälp mig.
Sjuk hela veckan, inte dödssjuk kanske men i alla fall. Jag har mått riktigt risigt. Så, jag bestämde mig igår för att jag verkligen inte skulle vara hemma och dega idag. Det är så jävla tråkigt att bara dra omkring, lära sig huset innan- och utantill. Så, jag vaknade imorse. Pigg som en lärka och kände mig fit for fight. Gick ner och duschade. Efter duschen och två trappor senare började jag känna att det kanske inte var en så jävla bra idé att gå till skolan. Men.. nu sitter jag här, I SKOLAN. Då tänker ni självklart, "Varför är hon inte på lektion?" Ja, svaret är väldigt enkelt (måste bara lägga in att det gick förbi en snubbe med kent-tröja. En från turné 19. Kul), vi har ingen Retorik idag. Det är tydligen eget arbete. Det värsta med hela grejen är nog att jag inte kan skylla på någon. Jag var ju inte här i tisdags och jag kan ju inte förvänta mig att någon ska ringa på dörren och säga att det är eget arbete på Retoriken på fredag. Nejdå.

Jag vill jö mysa.

This sick day, and love will tear us apart

Jo, sjuk idag också. Det är så uschligt att man vill penetrera en gås eller nåt.
Idag var jag dessutom tvungen att ta mig till skolan, en lapp angående individuella val skulle in. Just idag.
Okej, det hade säkerligen inte gjort något om jag hade lämnat in den imorgon men.. optimist som jag är (för att tänja på sanningen) så tänkte jag självklart att det skulle gå fint och att jag kanske skulle må mycket bättre med lite frisk luft. Plus att jag kunde snacka lite skit med Katarina också. Men icke, andfådd och jävlig var jag äntligen hemma och kunde konstatera att ingenting blivit bättre. Bläbläblä.

Nu sitter jag och lyssnar på Kent, live på storängsbotten för ett par år sedan. Jag har lite svårt att få ihop det. Vissa låtar ligger på fel platser. Vilka bekymmer.

Tuesday, sick tuesday

Well, kan inte komma ihåg när jag senast skrev här. Vill jag verkligen veta kan jag ju bara kolla datumet på senaste inlägget men jag låter bli att göra en så stor grej av det.

Istället sitter jag hemma och är sjuk. Japp, kul.. nej. Jag har jätteont i halsen och febern blygar inte. Jag hade ju lite känningar igår men jag trodde faktiskt, på allvar, att det inte skulle bryta ut i något. Detta innebär att den senaste veckan har varit lite weird hos mig. Det har hänt väldigt konstiga saker titt som tätt. Bra och dåliga.

Jahopp, det som är värst med att sitta hemma är att man blir påmind om hur bra det egentligen är att gå i skolan. Minus allt jävla jobb och all energi man måste lägga ner på fritiden. Men på det stora hela, jag skulle aldrig orka gå omkring här hemma och bara gå omkring. Liksom. Mhm.

Helhelg

Enormt jobbig vecka med hur mycket plugg som helst. Höll på att kola vippen där ett tag men jag lever. Kul med signering också. Väldigt kul!

Match idag, lördag. Gick väl inte precis bra. På flera sätt. Jag har aldrig drabbats av hjärnskakning förut så jag vet inte om det är det jag har drabbats av. Men visst är jag fortfarande lite snurrig, illamåendet är borta vilket är skönt. Vad som hände vet jag inte riktigt. Det hände i alla fall för tidigt in i matchen.

Till er som misstyckte när jag inte hade skrivit något om Min Värld. Jag står inte emot trycket, jag säger några ord om den för att vara snäll.

Min Värld. B-sida med rätta. Låten är INTE bra. Något riff är ok men det blir inte mer än så. Uschabuscha.

Lite musik

Alltid kul att läsa vad folk tycker om något man själv har åsikter om. Tycker jag i alla fall. Det är dessutom väldigt roligt att uttrycka sina åsikter. Så, här kommer lite meningar om vad jag tycker om låtarna på senaste skivan från Kent. Jag tänkte först skriva vad jag tycker om hela skivan i en text men nej, det orkade jag inte!

Elefanter. Melodin är grym, Jocke Bergs röst är tipptopp! Ett väldigt starkt första spår på en skiva. Vad ska man säga om texten? Ja, det är ju Kent. Alltid väldigt speciellt och enligt många konstiga och invecklade och Elefanter är väl inget direkt undantag. Det jag brukar tycka Kent är bäst på är att gå från en lugn och harmonisk melodi och ton till att rycka tag i lyssnaren och starta låten på riktigt. Det händer 1 minut och 52 sekunder in i Elefanter. Underbart.

Berlin. Inte lika självklar. Det jag gillar mest med låten är melodin när herr Berg sjunger "Du står utanför, jag står utanför". Annars tycker jag att melodin är rätt tråkig. Men ändå blir låten grym. Vilket enligt mig är en gåta i sig. Den korta efrängen sätter sig på hjärnan.

Ingenting. När den släpptes blev jag väldigt glatt överraskad. Den är hur bra som helst faktiskt. Det enda jag inte gillar är introt. Det passar inte alls in i låten. Annars en klockren singel som tyvärr spelas på stationer som Rix Fm.

Vid din sida. Låten tar sig efter drygt en halv minut. Det är en bra låt, inte mer. Jag älskar Bergs "lalalala".

Columbus. Den är bra. Den är faktiskt väldigt bra. Men den lär bli överskattad. Introt är inte alls bra. Verserna är lite skumma, det bästa är helt klart bryggan och refrängerna. Gör nästan att man ryser till vilket är ett bevis på att låten håller klass. Kent-klass. Texten är dessutom i denna text VÄLDIGT bra.

Sömnen. Hjälp tänkte jag när jag hörde den första gången. Skitdålig början. Refrängen är riktigt mysig så låten hämtar upp sig. En bra avbrytning mellan alla andra lite med "fartfyllda" låtar. Mysfaktor hög.

Vy från ett luftslott. Introt säger, en Lisa Nilsson-låt som spelas sönder på Svenska Favoriter. Men tack och lov kommer det in lite andra grejer, JBs röst alltså. En av mina favoritlåtar. Rösten låter ung och bra. Bryggan/refrängen är super! Disco-feeling på denna låt, men det är bra liksom. Kent lyckas.

Våga vara rädd. Introt är rätt dåligt. Dessutom borde man låtit det gått ytterligare några minuter innan man la dit gitarrerna och trummorna, tycker jag. Annars är låten grym. En av skivans bästa! Refrängen ger en gåshud. "Du står vid frontlinjen igen, allt allt allt kommer till den som vågar vara rädd", genialiskt.

LSD, någon? Också en grymgrymgrymt bra låt. Harmonisk och lättsam. Kul att höra hur rösten kan skifta så kraftigt. Nu låter Berg som sin ålder om man säger så. Stråkinstrumenten låter som en Beatleslåt. Eleanor Rigby. Väldigt bra. "Jag finns här för dig"

Generation ex. Alltså det bär mig emot att säga det. Låten är det egentligen inget fel på men jag verkligen avskyr när en skabbig kvinnoröst ska vara med i bilden. Det blir inte bättre när hon sjunger en eller två meningar själv. Låter förjävla illa. Låten är bara ok.

Ensammast i Sverige. Ingen grym låt. Jag drar paralleller till 747 och Mannen i den vita hatten. Dessa två låtar är oerhört överskattade av Kentfans. Men inte av mig. Det är två låtar i mängen av bra Kentlåtar liksom. Inget mer. Samma sak med denna låt. Fast den är nästan inte bra. Den är på gränsen. Men den blir ju bra i alla fall. Det är det som är lite synd, eftersom jag verkligen tycker om Kent så mycket så blir det en bra låt för att just Kent har gjort den. Fast den är inte så bra. Haha.









Nu följer ett väldigt utelämnande inlägg

.. som jag hoppas att Anonym låter mig ha kvar (men det gjorde hon inte), så att vi kan titta tillbaka och skratta som vi brukar.

Det är alltså sms från Anonym. Så underbara att jag har sparat dom.

1. "Jag onanerar ju!"
Från: Anonym
23:14 20-Aug-07

2. "Jag är liksom på Norpoolen! Och alltså. Jag är så jävla taggad inför pullningen! Woho!"
Från: Anonym
18:47 29-Aug-07

3. "Tyst! Jag är inte klar! Hemma hos Kille nr 1 är det allt annat än fest. Rosblad i badkaret som är fyllt med vatten. Kille nr 1 och Kille nr 2 tar dig dit in. Du sätter dig naken i badet och killarna har gått. In kommer Kille nr 3 :S och börjar klä av sig och hoppar i. Hur FAN känner Kille nr 1 och Kille nr 2 varandra och hur FAN kännder dom till Kille nr 3?"
Från: Anonym
23:06 27-Sep-07

4. "BILD, Det ser ut som jag när jag rider"
Från: Anonym
23:52 5-Okt-07

5. "Jag vill knulla lite grann"
Från: Anonym
22:01 15-Okt-07

Heja Berman

Igår var Simona hemma hos mig på eftermiddagen. Vi snackade maskeraaad, lyssnade Keeent, snackade skiiiit och jättemycket annat kul!
Sen hade jag träning, jag har så hemskt jävla ont i benen, alltså i knäna, vaderna fötterna.. överallt!

Idag fredag, var det en tråkig dag i skolan. Men jag träffade ju Malinbrallan vilket jag inte har gjort på några daghar. Att hon klarar sig...
Well, Retorik, Matte och Historia. Sen var det klart. Åkte till Tumba där mamma plockade upp mig för att sedan ta oss båda till Willys, ölkorv, Katarina. Efter handlingen körde jag hem.

I punktSE idag skrev man en artikel om att man tänkte hylla Berman, Ingmar alltså. Berman. Förlåt BerGman. Nej, jag skrev inte fel två gånger i rad. Man hade i rubriken skrivit någon som: "Ny hyllar man Berman". Haha. Förstå vad pinsamt. Jag menar, när han dog utbröt ju någon slags rikssorg. Well done där liksom.

Tors dag

Igår simmade jag och Katarina. Haha det var kul. Om man bortser från mannen som hela tiden stoppade upp vår simmning, och som fick oss att göra vågade omkörningar. Dessutom var det några otrevliga damer från vårt grannland Finland i bastun. Annars var det kul, jättekul.

Idag är det en ny dag och dags att göra någon nytta. Nyss avslutad Naturkunskapslektion, nästa är Svenska.
Vi har prov i Nk om någon vecka och jag kan verkligen inte ett skit. Kemi.. alltså det finns ju flera anledningar till varför jag valde att gå Samhällsprogrammet. Jaja, jag kanske klarar det.

Det enda roliga på den senast avslutade lektionen var när Katarina kläckte ur sig det här om en bild i läroboken:
"Fan vad högt hans analöppning sitter då..."

Tagg

Kent.  Vad säger man? Jag känner mig så jävla inne på Kent just nu och det är en riktigt skön feeling. Ska bli så bra att se dom igen. Igen igen igeeeeen.. (vinternoll2) Rödljus II rullar nu, får nästan gåshud.

16/11

Måndag, tisdag

Igår var det måndag, alltså syjuntedags. Mysigt var det. Nervöst också.
Slutate tidigt, hem till hemmet och invänta Simona, Malin och Katarina. Först skulle vi vara hemma hos Katarinas mamma eftersom det var/är ff där. Men sen tyckte Simona att vi skulle vara hemma hos hennes mamma, och ja.. det gick ju kanon!

Katarina kom till mig och jag körde till Simona, sen kom Malin också. Vi började med att dricka kaffe och jag hällde ut halva mitt glas, det som var så gott... Sen spelade vi en massa gitarr, eller.. jag spelade och resten sjöng. Haha det var muy fun faktiskt.

Vi sydde inte ett skit, vi pluggade inte ett piss.. precis som det ska vara alltså. På en måndag.

Vid sju åkte jag och Katarina hem till hennes tomma hus, vi handlade lite i Tumba först.. BARA nödvändiga saker. Sen åt vi, skrattade, pluggade, skrattade, pratade allvar, pratade i telefon, skrattade, tittade på tv, skrattade och sen... ja, sen sov vi.

Nu sitter jag i biblioteket i skolan och biblotikarien ska fota till hemsidan, känns som att hon står och riktar kameran mot mig men det gör inget, hon sa att man inte skulle kunna se vilka alla är.

Mina fingrar är iskalla och jag har en hel del att plugga, men som jag förmodligen inte kommer plugga. Öh!

Påkommande

Tusan... jag kom just på att jag har en hel del annat att göra denna vecka.

Imorgon tisdag: Naturkunskapsläxa
Onsdag: Engelska prov
Torsdag: Oklart
Fredag: Oklart

Hjälp.

Hårda bud

Inget prov i Tyska idag som vi hade hoppats på, eller ja.. vi skulle haft provet i torsdags men läraren var sjuk så vi antog att vi skulle ha det lektionen efter. Men neeeehej, då finns det vissa idioter som väljer att ha provet först på torsdag om en vecka, men vad är problemet? Jag antar att man hade pluggat till i torsdags eftersom vi skulle ha gjort provet då. Idioter.

Inget Samhälls/Historia prov idag heller, men det tar vi imorgon. Sen tänkte jag printa ut en text och lämna in. Kanske blir bra. Jag tror dessutom att jag ska hålla tal imorgon på Retoriken. Om anvsarsfulla föräldrar. Herregud, magsåret börjar ta vid. Tror att det var tur att jag ändrade planerna, väldigt synd men tur trots allt.

Jag har jätteont i min högra fot sen matchen igår. Som vi dessutom förlorade vilket kändes jätteblä. Men men, vi tar dom i returen som det brukar heta. Nu ska jag snart åka med Katarina, lite packning och gitarren till Simona och Malin som väntar med syjunteri. Mys. Sen ska jag sova hos Katarina inatt igen.  Imorgon har jag big sovmorgon till 10.00.  Is nice.

Tjopptjopp.

Söhöndag

Okej, jag lever igen. Tror jag!
Blandad helg, bra på många sätt. Hemsk på andra, men dom sätten skiter jag i nu.

Just nu får jag gåshud av detta;

image21


... och av lite andra grejer. Ojdå

Fredag 5/10-07

En otroligt konstig dag, som började redan igår under och efter träningen.

Jag har varit hemma hela dagen.. jag har inte hört av mig till en viss person och det ber jag om ursäkt för.
Men du vet hur jag kan bli. Ja, det är dig jag menar!

I alla fall. Eller nej, inget mer.

Skrämmande

Anonym för sin egen skull säger:
jag kan nästan få in hela mitt gamla csnkort i munnen

Mitt i vår paus

Ibland är vi verkligen barnsliga och skittöntiga.


Emelie säger:
aja, jag vill knulla

Katarina* säger:
Inte med mig...........
Emelie säger:
Om jag hade velat det hade du bara sagt "Euw" och om jag inte vill det så hade du sagt "Aokej, men då vet jag.. visst"

Katarina* säger:
DU KÄNNER MIG INNANTILL   HAHAHA ÅÅÅH VAD JAG ÄLSKAR DIG!  
inte innantill på det sättet emelie.....
fy faaaan vad äcklig du är
Emelie säger:
HAHAHAHAHAHAHA

Katarina* säger:
jag är kissanödig

Sweet and tender hooligan

Smiths är äckligt bra!

Det blev alltså inget prov i Tyska idag, rätt skönt. Men det hade samtidigt varit väldigt skönt att ha det gjort. Nu blir det väl måndag.

Istället åkte jag hem, som tur är kommer mamma i backen och plockar upp henne. Direkt innanför dörren frågar jag om vi inte ska åka ut och köra lite. Efter hyffsat mycket om och men gick hon med på det.
Vart skulle vi köra nu då? "Du får se" sa mamma, kul.
Mot Salem styrde jag bilen, runtruntrunt tills vi kom ut vid Maxi. Det var överkul. Dessutom lyssnade vi på Stone Roses. Eller, ja... jag lyssnade och mamma mest led tror jag. Hon förstår inte riktigt hur bra musik kan vara. Men hon är bra ändå.

Väl hemma, tar en paus här.. det blir förhoppningsvis bullbak här, det är ju trots allt kanelbullens dag idag och än så länge har jag INTE FÅTT NÅGON BULLE AV NÅGON, förutom i skolan.. efter maten. Men den var inte speciellt god.

Sen måste jag plugga historia som fan, alltså verkligen som fan.

Jaha?

Nu fick jag precis reda på att vår tyskalärare, Anna, är sjuk. Ska man gå och ha prov ändå eller gå hem?

Hejåhå

Jaha, iiiiiiiiiiiiida ejde toursdag. Länge leve Kvarteret Skatan.
Jag och Mallanbrallan vill se Mag-snus Betnér. Katarina vill också nu. Ha, ni andra då?

Den här veckan är snart slut och jag tror ingen förstår hur oerhört glad jag är över det.
Det har helt klart varit den mest smärtsamma och jobbiga veckan på väldigt länge. Och det är bara torsdag än så länge.

Igår, onsdag, hade vi prov i matematik B. Haha, jag vet inte vad jag ska säga. Jag har nog egentligen inga kommentarer. Jag känner mig likgiltig. Hejdå vg matte A, hej ig HÖGST g matte B. Sen skiter jag på C-kursen. Jag tänker trotsa. Men verkligen inte för trotsandets skull utan för att jag verkligen hellre läser om något intressant. I mitt fall råkar det bli Europakunskap då. Men jag ska inte ropa hej än. Jag kanske rätt som det är sitter där på en ma-lektion i trean.. usch.

Hursomhelst,idagärdettorsdagochjagskaanvändamellanslagsknappen,jaglovar.

Nej förresten, gårdagen är inte slut. När jag kom hem skulle jag plugga var det tänkt. Jag gjorde det till en viss del men sedan pratade jag i princip bara i telefon. Jävla terror.
Men oj tänkte jag sen, jag har ju inte läst ut boken som vi ska ha prov på imorgon.
Läste till klockan var 1 kanske, kom på att jag måste sova några timmar i rad.
Satte mobilen på halv 5. Vaknade då och ändrade den till 5. Då, mina vänner, då läste jag cirkus 50 sidor och sen var det klart. Hejochhå.

Nu sitter jag i biblioteket och har historia, egentligen. På schemat står idag svenska: bokredovisning, tyska: prov.

Blod, svett & tårar

Snart dags att träna igen. Jag ska kööööra bil till träningen. Okej, det tar kanske sju minuter att gå men.. JAG VILL KÖRA. Men oj vad jag har pluggat mycket matematik idag. Jag som har prov imorgonbitti, det kommer ju gå som på räls.

I give you the morning

Okej, idag är det tisdag. Igår var det måndag, den värsta måndagen på väldigt länge.
Jag är förvirrad till tusen, har ingen lust till något. Jag har hur mycket som helst som jag skulle behöva göra i skolan. Men, vad gör jag? Jo, jag sätter mig här och lyssnar på musik, alternativt lägger mig på sängen och gör detsamma.
Det är ju så mycket skönare och roligare. Men just nu, ärligt talat, känns inte mycket roligt.

När jag skulle gå upp imorse, tog jag gitarren som var ställd precis bredvid sängen, sen började jag, helt nej, nästan näck, utan intro eller något, att spela första versen. Låten heter Karma Police.
Haha, rösten lät lite kul. Jag hade ju trots allt inte snackat på några timmar. Sen direkt efter det satte jag på mig morgonrocken och gick ner för att svulla i mig frukost.

Det tyckte jag, gott folk, var ett lite kul beteende.

Skit

Jag har så fruktansvärt mycket att göra.

Onsdag: Matteprov och prov på boken vi läst i svenskan
Torsdag: Tyskaprov
Fredag: Eldtal, Historieprov

Jag är död. Hatar detta.

Hej, vilken underbar dag de e, å man kan vara som man e..

Sitter hemma hos Katarinas mamma, herregud. Vi kommer aldrig klara av att vara nyttiga, så onyttiga som vi är. Nu skriker hon på mig att hon är hungrig. Herregud, hon skulle ju bara veta vad jag håller på med.
RSS 2.0