Dan EFTER

Inte för att det är juldagen idag.

Ännu en jul avverkad, min sjuttonde. Inget märkvärdigt egentligen, det vanliga liksom. Fick ovanligt och oväntat många klappar iår, julklappar alltså, inte klappar på huvudet eller någon annanstans. Det hade jag kanske fått om jag verkligen hade bett om det. Men man vill ju inte verka påstridig. Eftersom jag inte känner att jag har något direkt intressant att komma med idag kan jag ju skriva ungefär vad jag fick. I julklapp alltså.

3 par strumpor
2 par trosor
1 par mjukisar
1 skiva
1 bok om Beatles, oerhört trevlig
5 böcker om annat (jag som aldrig läser böcker.. nu har jag malt en och en halv på två dagar.)
1 nagellack
1 nyckelring (jag har småsystrar)
1 paket med bodylotion och tvål, jag är bergis ofräsch
4 presentkort, summan av kardemumman landar väl på ungefär 2000 swedish kronors. Very thankfull
1 rocklexikon
2 blåck
1 foundation
1 ögonskugge-set
1 par new hearlurs

Det var alles jag kom på nu så här på kvällskvisten. Very najs fågelbajs.

Dan före dan före dan före dan före dan före dan

Vet inte riktigt hur många dan före danare det är idag, spela roll..

Idag har jag hunnit med att inhandla alla mina julklappar, med Simona, wiho. Det var mys, vi var duktiga som var inne i den stora staden före klockan 10. Det tjänade vi på. Det kändes nämligen jättebra när vi gick mot tåget och samtidigt mot en ström av människor som skulle in och göra det vi redan gjort! Yeah. Alla julklappar handlade, dessutom unnade jag mig en klänning och ett par skor. Jag fick lön idag också. Nice bigtime.

Nu ska jag bara invänta tecken på liv från Malin och Simona, sen ska jag bege mig till Simona och umgås med henne och Malin. Vi eller jag i alla fall, ska slå in julklappar och komma på finurliga rim till dessa, jag har ett på g här borta. Sen ska vi lyssna på musik, äta och dricka. FETT BRA!

Ojdå

"Vi börjar om typ elva minuter"
Det var det första jag fick höra när jag skulle logga in på bloggen, av Katarina självklart.
Jag har inte suttit vid en dator på år och dar. Har jobbat varje eftermiddag sedan en vecka tillbaka, i helgen vet jag faktiskt inte varför jag inte kunde sätta mig ner.. jo juste, jag har JULSTÖKAT, julpökat haha, kul det var. Tyckte inte alla runt omkring. Men i alla fall, idag ska jag jobba igen, jag extraknäcker på min mosters jobb, Setterwalls Advokatbyra, mmm, klingar okej liksom. Lite väl överdrivet "fint" men skitsamma, pengar är alltid pengar.
Auf Wiedersehen

15:58

Snart ska jag, mamma, Lotta och Magnus iväg till Hammarby sjöstad. Efter att vi har dumpat bilen ska vi till Medborgasplatsen för att träffa några andra, t.ex. min paaappa. Sen ska vi äta Kinamat. FETT gott!

The family

Familjen är skitbra. Verkligen bra, inte för att jag brukar/brukade lyssna på denna sorts musik men... jag måste erkänna att detta faktiskt är bra, väldigt bra. Kommer på mig själv med att sitta och hoppa lite på stolen jag sitter på. Haha.

Nej, jag gillar inte Familjen så mycket bara för att Kent kanske gör det eller för att Familjen ska agera förband åt dom.
Men ja, jag lyssnade på dom första gången för att höra vad det var för musik egentligen. Mmm!

Waste of time

Nej men det känns lite så, det här med Matematik. Varför varför varför?!
Det värsta är att jag verkligen skulle ha lätt för skiten om jag bara ansträngde mig. Det tror jag att jag gör, samtidigt som jag vet att jag inte gör det. Bluh. Nu är det så att det är Matte-prov imorgon. På allt vi gjort under hela terminen. Känns inte så upphetsande. Jag satte mig framför tvn med min godispåse och mattehäftet och startade dvdn man fick med i läroboken. Jag fattade nog allt, egentligen. Bara det att jag somnade några gånger och inte kände för att titta eller lyssna på skiten. Men Katarina, jag kunde se kapitlet om Polynom.

Klockan 24:00 imorgon ska dessutom filmanalysen vara inskickad till Lennart. Filmen var bra, Mississippi Burning, men jag känner inte att jag är så peppad inför att skriva en utförlig analys kring den. Nejnejnej.

Onsdag, going on torsdag

Intressant, det där med olika länders namn på dagar. Kanske inte så jätteintressant.

Onsdag idag alltså, Oooooonsdag. Mmm. Fick tillbaka Nationella proven i Engelska. Det gick, jaa.. det gick väl okej. Blev väldigt irriterad att mitt snack var tvunget att vara så förbannat uselt att det Vg:t sänkte ner skiten till ett gemensamt Vg. På writing och listening+reading hade jag nämligen scorat Mvg. Hoppas att Lennart tar sitt förnuft till fånga och ger mig mitt väl?förtjänta betyg.

Nog om skola, under dom resterande dagarna fram till lovet ska jag jobba, hos Bittan. Utmärkt, heelt utmärkt. Jag har nämligen inga pengar kvar.. alls! Börjar på tisdag efter skolan och kör sen alla dagar, fortfarande efter skolan.. men jag hinner nog få ihop ett smaskigt antal timmar. Hoppas jag.

På måndag ska jag se Bruce Springsteen. Det blir nog trevligt, och bra.

Idag hämtade vi ut biljetterna till Kent, i Halmstad och Örebro. Nästa år går konserterna av stapeln. Väldigt se-fram-emot-värt.

Nu är det natt.

Det blir alltid värre

Händelserik vecka, eller nej.. egentligen inte speciellt. Tror jag. Whaaaaaatever. Nu förlorade jag the game och började tänka på Oasis.

Händelserik - Händels-Erik

På måndag blir det roligare, då släpps biljetter till Kent och jag ska ha minst 1. Myspys.

Ikväll ska jag se halvtiobio med Katarina. Hon vill se Saw, vi ser Saw. Jag tittar nog inte så mycket.
RSS 2.0