i see a ship in the harbor

Ligger i min säng. Vi har ännu inte riktigt kommit överens, jag och min säng. Jag vet inte men det är något som skär sig liksom. Den känns lite för låg, lite för hård och lite för... olik den gamla. Men herregud, fyfan vilken vidrig människa jag är som beklagar mig över en sådan sak, jag har ju i alla fall en säng!!

Godnatt!

public enemy

Jag väntar för fullt på att maten ska bli klar så att jag kan äta den. Är väldigt hungrig trots att jag har fikat mest hela dagen! Åh, nu hör jag hur mor och far dukar nere i köket. Drar igång skönt brittiska The Enemy som snart ska ses i en stad nära dig... om du bor någonstans i England vill säga.

Fikningen blev jättebra idag. Det var gott och det var trevligt. Skrattade så att grannarna blev några andras grannar tror jag. Himmel.



STOR bild

morrn

Ligger kvar i sängen och myser. Snart (läs: om en timme) kommer det lite folk hit och ska dricka saft och kafffe och äta gott. Tur att vi inte åkte till någon park när det regnar så väldigt ute.

postis

Hej igen, jag beställde just den här boken på AdLibris.com. 39 spänn - billigt!



Bukowski är en av mina idoler

var lite demokratisk nu va

Mysig dag med en stund med Katarina på morgonen. Blev så klart lite djupt talande i bilen haha. Hon avlöstes av Simona och vi har nog största delen av dagen mest flamsat och pratat i drömmande termer. Vi har lyssnat med störa öron på Lars Ohly och känner nog båda någon slags harmoni i allmänhet just nu, just idag i alla fall. Vi verkade liksom må bra idag. Det var fint och det gjorde att vi kunde skratta åt dom mest banala och tråkiga saker någon någonsin sagt.

Till Ohly nu då. Om du nu snubblar in på den här bloggen så tycker jag faktiskt att du ska lita på mig när jag säger att du gör rätt i att rösta på Vänsterpartiet på söndag, eller tidigare om du vill det, bara du gör det. EU är inget att ha men vi har det ändå. Det är ungefär som en sådan där GPS-grunka, det finns ju kartor i böcker för fan! Dom flesta bör dock ha förstått att det inte är realistiskt att tro att ett land som Sverige skulle våga gå ur den här samlingen länder så det som kvarstår är helt enkelt att göra det bästa av situationen. Vad är då det bästa? Självklart är det bästa att som Vänstern gör, ställa sig upp mot olika förslag som bidrar till en ökad politisk makt i EU och att hela tiden markera att EU inte borde ha någon som helst rätt att besluta om någonting, egentligen.



Spotta lite på borgarna åt mig, jag behöver mitt saliv



flash

Nu är det kväller igen. Jag har gjort allt jag måste och känner mg tillfreds med mig själv. Haha, gud vad jag ljuger. Jag har egentligen en del att göra men som jag faktiskt förmodligen inte kommer göra inom dom närmsta månaderna. Juste! Svenska Kyrkan!

Åh vet ni? Idag bokade jag finally den sista nattens sovplats i Manchester. Minns inte hela namnet men det var fyra ord i ett i alla fall. Lite dyrt men förmodligen jävligt värt det ur en rehabiliterande synvinkel. Jaha ja, konstig dag imorgon men jag förmodar att den största delen av dagen kommer att gå åt till mysigt snack med Simona på någon trevlig gata. Kanske med en glass i handen, eller en french haha!

Herregud jag har ju glömt att skriva grattis till Katarina för att hon tog körkort i måndags!

fy farao

Jag har så jävla ont i mina axlar! Jag har börjat tänka på att det kanske beror på kuddarna jag sover med, eller på. Kanske skulle man byta upp sig lite... Ändrade tider för körkortstagande, satte mig i solen, gick in och kände på axlarna, tog av bhn och mådde mycket bättre. Nu ligger jag på min säng med hela täcket som kudde och myser. Verkligen myser.

körsbär

Här har vi inte direkt varit flitiga om man säger så, istället legat på den lata sidan av sängen och skitit i det mesta? - Korrekt.
Nåja, en ny vecka och det är antingen den näst sista eller också den sista, det beror på hur man räknar. För många är det bara en vecka vilken som helst men inte för mig. Jag har haft mardrömmar sedan i slutet på förra veckan och alla handlar om skolan, what the hell? Ska det inte bara vara vackra drömmar nu?

Helgen blev trevlig och jag ser fram emot kommande helg då jag tycker att många borde göra någonting kul tillsammans för att fira den sista helgen då man kan vara tvungen att gå bakis till skolan. Dock är det inte speciellt många i min krets som super stenhårt på söndagar just. För bad.



Bakom trädet döljer sig familjens gemensamma slott

simmo

"Det här var ju inte så farligt."
"Vi tog ju knappt ut oss"

Haha, det var riktigt roligt att simma, det må jag säga. Lejonkung och skvaller samt en massa naturligt jävla flams. Inte svårt att motstå. Mat och utgång står på agendan, men vad fan ha på sig?!

fortsätt simma

Mamma gav sig just iväg igen, nu för att åka till jobbet i några timmar.
Jag väntar på att Simona ska sluta så att vi kan åka och simma. Fan så nyttigt det låter men kommer vi dö också?
Ikväll väntar utgång och det känns bra. Familjen är om några timmar på väg till Värmland och visst känns det konstigt att veta att jag inte ska med. Men det är väl naturens gång... kanske.

haa sa wenja sabadiiii sibadoooo

Jag vill ha Lejonkungen och någon fin typ bredvid mig.


first kiss

Tvn är avstängd och ändå sitter jag framför den, förvisso med datorn i knät men ändå...
Jag körde mot rött idag och det känns ju bra, jävligt bra, men det var inte avsiktligt. Eller kanske lite, jag vet inte riktigt. Jag övertygade mig själv om att det inte var rött utan bara ingen färg alls. Rörigt värre och lite dåligt samvete har jag faktiskt. Men men vad göra?

Nu ska jag gå och kissa och sen ska jag laga mat till familjen Hovbrandt. Det blir couscous med halloumi och en grön härlig sallad. Bäst att sätta igång kanske. Först kiss.

after a few hours

Jag sitter i min sköna t-shirt framför tvn med datorn i knät och fan i mig vad jag trivs. Mamma är iväg till tumba och ska köpa med sig mat hem, jag håller tummarna för sushi. Jag har duntofflor och filt på mig och det är mulet väder utanför fönstret, FAN nu regnar det också, måste springa ut och ta in tvätten!

Oj, några timmar senare och jag har vikt en massa tvätt och ätit lunch med mamma. Nu blir det mer studier, förhoppningsvis.

penna och papper

Grattis Karin!

Helgen helt förbi snart och det känns tungt. Plugg plugg plugg har den jäveln bestått av. And there's more to come some Arnold skulle sagt. Min läpp smärtar och jag söker något jag inte hittar, var kan jag lagt det?



Inte direkt fransk men ögonen bjuder jag på

hajmat oh

På mage i min säng, jävligt ensam och försöker plugga. Det går ibland bra men för det mesta är det helt katastrofalt och sen har man planer på att plugga till hösten, lyckad varelse.
Jag har funderat på en och samma grej nästan hela veckan, det vore kul att skriva om det men just nu orkar jag inte trycka ner alla bokstäver hela tiden. Hajowalo

det är det som tankar är till för

Gott folk, Frankrike har jag aldrig varit i och jag nöjer mig med en randig tröja och en jävligt stark cider. Jag kollade just mitt konto och yes! 49 spänn, det räcker till ett paket pinnar.

Nu drar jag, [arrividertschi]

Fan, det där var bergis inte ens franska. Allt jag kan säga är stieg geil.

laketown

Jag sitter på golvet mellan hallen och köket. Det är något med nätverkskabeln tror jag. Bittans dator är mindre än min och faktiskt lite mysigare. Jag tänkte snart ge mig ut på en liten kort promenad i det ruskigt fina vädret. Jag har dock väldigt ont i kroppen så vi får väl se hur långt jag kommer, kanske ramlar i vattnet.

bullfest

Jag älskar när någon i mitt hem har bakat bullar under dagen. Då känner jag en viss harmoni strömma genom hela kroppen. Just nu sitter jag med ett glas mjölk till höger och en påbörjad bulle till vänster. Det här är livet. Tack Bobbo och tack mamma, även tack till Katarina men inte för att hon har bakat bullar, hon brukar baka andra goda saker däremot.



Just här var visst bullen i handen


dry your eyes mate

Jisses, nu händer det mycket vill jag lova. Är det inte dittan så är det dattan och jag tror att jag lider av lite torka, när det kommer till att skriva här alltså. Kanske att jag är på bättre våtma efter skolan om några hundra timmar. Puss

tnmmts

Det var en dag idag som började så väldigt bra men som slutade på ett träligt sätt. Den dagen hette måndagen den 11 maj och året var 2009. There's not much more to say som man säger.

sug

Har råkat fastna framför en film på trean, den verkar aldrig ta slut och nå vidare bra är den inte heller. Seg som en degklump är kroppen, en seg deg alltså.
Nytt om blåsan: Skinn har nu bildats så tidigare idag trillade det gamla skinnet bort. Det gör fortfarande lite ont, speciellt när man kör bil. Imorgon ryktas det om endast en lektion och denna ska tydligen starta runt 13:40 ungefär. Hej Skärholmen.

bemärkelsedag

Min älskade pappa fyller år idag. Jag tog med honom på en tur med cykeln direkt efter frukosten, det blev min present. Han är självklart världens bästa pappa.

hallon var det på tårtan

Alva och Sigge. Två monster i lyxförpackning. Jag är bara nitton år, så vi lämnar det där nu.
Middag vankas om ett tag och sedan ska det nog pluggas och slappas hela kvällen. Imorgon fyller mannen i huset år så då blir det lite mer tårta (kväljning) och känner jag mig själv rätt så går det ner en bra bit.
Nu har jag lovat att vika tvätt med ett krav på att få spela min musik nere i stereon. Vet dock inte riktigt vad jag ska välja, är lite sugen på Bon Iver eller Smiths. Kanske Kent rentav. Jag tar bara den första bästa skiva som jag ser... okej.

gofy

Bra kväll och jag går och lägger mig nu. Godnatt och fuck you.

lonesome swan

Lite lindad hand, ser farligare ut än det är men det är ju kul att folk frågar och bryr sig? Huhu.
Gillar att femman inte verkar vilja ge upp "Vänner", det känns soft att känna igen varenda jävla program. Verkligen.
Malin und ich planerar att pysa till ett ställe där man serverar drycker innehållande alkoholo.
Jag och Bobbo var nyss i Tumba C. Vi köpte present till Alva och åkte hem, det hela gick smärtfritt förbi och fort gick det, woho. Bobbo ska snart på klassfest där temat är 80-tal. Gulligt må jag säga, men tydligen gillade inte pojkarna i klassen det fastställda temat. Hmm...
Kiss

blåst

Jag var duktig, jag var fan jävligt duktig då jag tog mina skor och åkte till träning. Jag var duktig och orkade mycket men så självklart måste allt gott föra något dåligt med sig. Jag har en spräckt blåsa i högerhanden, dvs den hand jag ska skriva prov med imorgon. Jag har två ospräckta blåsor i vänster hand, vilken blev den hand som fick sköta hela tvagningen av hela mig när jag var tvungen att duscha. Fyfan säger jag bara, jävla piss bara för att man ska röra på sig och inte bli stor som ett hus.

give me the ramsey

Fyfan vad liten jag är ändå, alltså när det kommer till sinnet. Jag och Bobbo är ensamma hemma och ni ska inte tro att det blir någon mat framställd på bordet direkt. Nej, jag åt just två macker och drack en kopp te, medan Bobbo inte ens frågat vad det blir för mat. Att laga mat... kan någon berätta hur man gör?

dragerade jordnötter

Det dåliga vädret skulle ju vara borta idag. Vet inte om jag verkligen kan skriva under på att blåst, åskmoln och sura människor betyder att vädret har vänt och blivit fint och bra igen. Jag är faktiskt sur pga detta och det känns som att det faktum att jag ska ta mig till en träning som ska hållas utomhus idag inte kommer att minska surheten. Att träningen ska hållas utomhus betyder alltså att det endast blir till att springa och använda kroppens alla muskler (läs; allt fett) och förmodligen kommer jag att dö på kuppen. Jag funderar på om jag ska lägga bort alla pinnar under en period på tre veckor kanske. Då kan jag samtidigt träna upp konditionen lagom till testet som ska ske i skolan. Blä men jaja.

Idag har det ändå varit en ganska behaglig dag i skolan.
Kiss

... och länge leve

Att man alltid får för sig att göra saker som tar lite lång tid när man är så jävla kissnödig som jag är just nu. Jag kunde ju bara inte gå och kissa innan jag satte igång datorn...

När jag skulle äta frukost idag slängde jag verkligen i mig det jag åt, bokstavligt talat alltså. Fick byta kläder helt och hållet bara för att jag var så slarvig. Nej, fan vad jag ljuger. Jag behövde inte byta kläder eftersom jag bokstavligt talat inte slängde mig i frukosten. Bra Emelie, bra.

Katarina och jag fick en trevlig stund hemma hos hennes mamma, dock utan hennes mamma men ändå. Det är fint när vi blandar plugg med andra underbara tankar och hej och hå. Juste, minns ni gullungen på bussen? Lovar att hon sa "Emelie".

Maxi var underbart och dom hade fan i mig byggt en rondell, förlåt, cirkulationsplats utanför hela grejen. Det gav mig bara ytterligare ett bevis på att det var alldeles för länge sedan jag var där. Det gick bra och smärtfritt och nu ska jag snart fixa mat till la familia. Long live Emelie.

aom

Jag gjorde en rätt kul grej alldeles för en liten stund sedan. Jag tog fram en sådan där röd gympa-matta som vi av någon anledning har. Jag tänkte att jag skulle meditera nämnligen, något jag aldrig gjort förut. Jag har egentligen ingen aning om hur man ska göra men jag har hört att det ska räcka med att inte tänka på någonting, att bara sitta. Det verkade så skönt så jag slog mig ned men inte fan slutade jag tänka på allt möjligt. Men självklart förväntade jag mig inte att det skulle fungera. Eller jag vet inte, det kanske fungerade, mitt huvud svajade nämnligen väldigt mycket. Så det är det är att meditera...
Skämt å sido, jag kanske behöver läsa någon slags bruksanvisning för hela jävla begreppet. Skitsamma. Nu har jag ju mysiga kläder på mig i alla fall. Hungrig som en anorektiker är jag också.

IR

En lektion kvar, det ska tydligen bli en engelsk sådan istället för en svensk. Alltid är det något.
Prov i Internationella Relationer gick faktiskt bra, med tanke på en hel del gick det fan väldigt bra.

Efter skola blir det hemgång och ännu mer plugg. Idag ska det verkligen göras ordentligt och inte i panik på kvällen och på tidiga morgonen, på bussen till tumba och på bussen från tumba till skolan. Nej, inte idag/imorgon igen.

Stieg!

supreme silk

Med en doft av honung och vanilj ska jag snart bege mig till en fyra timmar lång föreläsning. Underbart...

Padam Padam

Idag är mina händer och fingrar väldigt duktiga. Efter att jag sovit en halvtimme till tonerna av Piaf så har jag hängt två maskiner tvätt, jag har startat ytterligare en maskin som just nu går för fullt. Jag har vikt lite av den tvätt som tidigare var tvättat och torkad. Jag har diskat och gjort fint i köket. Något jag liksom glömt bort av bara farten är studier, EMELIE!

Titta här då!

so kiss

"Jag behöver alltså gå och duscha vid fyra..." Det var det som just nu for igenom mitt huvud. Den duschen känns något onödig med tanke på att jag bara ska sitta stilla och lyssna i några timmar på någon spänd jävla typ som inte heller tycker att man ska dricka innan man bränner på någon promenerande jycke. Nej, jag har faktiskt förstått det. Jag har liksom fått in det i avdelningen för det mer logiska tänkandet som faktiskt finns hos mig, någonstans... Men i alla fall, då ska jag betala 400 kr för att lyssna på det som jag hört så ofattbart många gånger från alla möjliga människor som haft i uppgift att endast säga detta. Nej fan vad bittert det blev här nu.

Igår, mina vänner, igår var jag på den bästa konserten på länge. Det var det där bandet Glasvegas som spelade. Bandet Glasvegas kommer från Skottland och gör en musik som faller mig väldigt mycket i smaken. Några andra också, tydligen. Det är väl ingen konst, kan man tycka, men på cirkus fick dom i alla fall spela sina fina låtar och vet ni? Jag tyckte om det och det gör jag fortfarande. Så puss till alla som också var med och njöt lite en annars ångestladdad söndagskväll i maj.

bristning

Kvällen igår var faktiskt väldigt bra. Drack en otroligt god estnisk öl som var mörk och fin. Drack för övrigt endast två öl varav två av dessa går att köpa på Ica. Det känns bra idag eftersom det snart ska bara av in mot staden.

Ikväll bär det eller så brister det. Puss

idag är det lördag

Har inte varit vaken i en timma ännu. Om en kommer farmor med sällskap och det ska tydligen vara städat och fint. Det där är något jag faktiskt aldrig har förstått eller ställt mig bakom; panikstädningen innan gästers ankomst. Jag tycker det är en smula fult. Nåja...

glupsvegus

Ja men hallå vad är det här för kass uppdatering egentligen? Nej, inte fan vet jag. Nu gör vi något åt det.

Jag har inte orkat lägga upp några bilder från i tisdags eller igår. Alltså varken från skivan eller mösspåtagningen.
Igår var det dessutom Valborg och hej vad mycket brasa jag tittade på.
Idag for jag och såg lite V-tal och Florence Valentin med Simona och några till. Det var varmt och man ville ha en kall i solen men inte utan leg unga dam.
Imorgon ska det bli påhälsning av Farmor och Sven och vi ska ta en tripp till Drottningholms Slott och fika eller göra något annat roligt. Sen blir det Tacos på Björkvägen och förmodligen lite alko.



Imorgon är det lördag och sen är det söndag...
RSS 2.0