Gaddning

Nu har jag tagit ett steg närmre en tatuering. Känns jättebra och jag tror att det kommer bli jättefint.
Jag har ett helt annat motiv nu. Det är lite hemligt. Det känns bra!!

Fortfarande snö i Mars...

... vilket gör att jag inte direkt mår bättre. Eller ok, jag mår ju bra men vem fan nöjer sig med att få bara halva kakan, man vill ju ha vår också (Vår=andra halvan av kakan). Well, long time ago now. Hade det apkul i Örebro, där var jag, Malin och Simona för att se på Kent.. igen. Det var kul. Det var jättekul.

När jag åkte tåg idag satt jag och funderade på hur gammal jag egentligen är. Fan! tänkte jag, jag är snart 20. Först ska jag i och för sig bli 18 men det är nära nog. Jag som aldrig har varit med om någon ålderskris börjar sakta men säkert vänja mig vid att hela tiden gå och vara orolig över hur jag ska tjäna mina pengar som jag ska kunna köpa mat av. Och kläder, självfallet. Och bostad, eller i alla fall hyra. Herregud, det är nästan så att man abdikerar redan innan man börjat kriga. Så får det ju inte gå till. Så kanske det går till. Jag vill inte bli någon slacker. Det känns inte riktigt som min grej.

Nu måste jag gå och lyssna på The Smiths och bli ung igen.

Snö i Mars

Det snöar och det är månaden Mars vi befinner oss i, om man går efter vår kalender alltså. Det finns ju vissa... nej, inget bullshit nu. Men för fan! Det snöar... jag fyller ju år snart. Det är inte ok med snö på min våriga födelsedag.
Jag kommer ihåg ett kort jag har från min födelsedag för x antal år sen. Jag står i trädgården med min alldeles nya cykel, i bara tjocktröja. Den cykeln är gul och finns fortfarande. Det finns inte den snälla damen jag fick den av. Mormor.

Onddag

Först matteprov och sen en otroligt lång väntan på att få göra svenskredovisningen som gick bra.
Matteprovet orkar jag inte ens kommentera. Jag ska inte hålla på med logiska saker, det är så jävla tråkigt.

Har haft en väldigt konstig känsla i kroppen i princip hela dagen. Har liksom inte velat vara i skolan (mindre än jag vanligtvis brukar vilja). Imorgon har jag i alla fall en liten sovmorgon till halv 10. Det känns ju... bra!

Ska alldeles strax iväg och träna. Bra grej Emelie.

Heavenly junkie

Mmm... New Order har blivit som en nyupptagen drog. Etsar sig fast och vill bara bli lyssnat på hela tiden. Ett smakprov kanske kan sitta på sin plats;
http://www.youtube.com/watch?v=ts9r0QHuFHw
Underbart.

Matteprov imorgon, samt en muntlig argumentation i svenskan. Sen har jag en redovisning i tyskan på torsdag plus att vi ska skriva debattinlägg på svenskan. Inte kunde det bli mycket tråkigare.

Jobbade igår och idag. Bra där Emelie. Men pengarna går liksom åt direkt. Mindre bra där Emelie.

Nu ska jag vara duktig igen, Malin gave me a full tank. Ready for some circlesatses.

Inte var det...

... igår precis.

Idag fyller Katarina år. Värsta stora grattiset till henne ba. Hon är ju typ ett år efter men vad fan gör det liksom? Hon kan ju görat för det. "GÖRAT" alltså.........

Skolan sitter jag i, närmare bestämt biblioteket med Karin och ett barn som har födelsedag. Hon där jag nämnde nyss alltså... Som jaha nu kommer Simona och alla andra. hejdå

Ny order

Bra band!!

Dåligt med bloggande Emelie. - Mmmm...
Känner mig hängig som fan idag, hoppas att jag slipper sjukma!

Tema kultur hela dagen idag. Första föreläsningen var med en polis, den andra med författaren till MVG i allt.
Polisen var jättejättebra. Hon var sjukt häftig. Författaren var bara dum. Usch vad irriterad jag blev.
Sen bar det iväg till Södertörns Högskola och deras aula. Bra till en början men sen blev bohemen dum och då kom komikerna och dom var sisådär. Helt ok.

Regret!

Jag springde

Japp, jag sprangade nyss. Eller ja, jag anlände för ett litet tag sedan. Det var tufft men det gick bra också. Ont i knät under de första 5-6 minutrarna, inte ett dugg ont i foten. På det hela taget gick det alltså väldigt bra. Bra där!

Sportlovandet är över. Idag kom jag åter till allvaret. Det blev mest skratt och inte speciellt mycket allvar, om jag ska vara ärlig och det ska man tydligen vara.
Hejhopp hoppa!
RSS 2.0