where the **** is my money?

Vilken hemsk morgon att vakna upp till. Vädret ser ju bara fult ut. Dessutom är det fredag vilket innebär att lovet i princip är över. Det var ju kul så länge det varade. Eller? Var era lov bra eller vadå? Mitt har varit på gränsen tror jag.

I tisdags lämnade jag tillbaka ett par brallor på H&M och fixade det så smart för mig att pengarna skulle sättas in direkt på kontot. Är dom där? Nej, inte ens efter två arbetsdagar. Hoppas att det idag blir den tredje och sista. Den tredje blir det ju i och för sig automatiskt men ändå. Tror budskapet går fram. Tanken idag är att åka med skräp till skyttbrink, åka till kyrkogården och sen åka på middag.

Imorgon är det jobb också.

blågkänsla

Nej jag har ingen sådan just nu känner jag. Jag är mest trött i huvudet. Det är faktiskt precis som Katarina sa häromdagen. Jag är fan mer stressad nu än innan lovet. Kunde lika gärna varit utan lov. Lite så känns det faktiskt. Imorgon är det ju för fan redan fredag. Alltså jag är lite nervös faktiskt. Jag vill ha det som jag har det nu ett tag. Inte tillbaka till skolan på måndag, neeej!

Igår var det väldigt bra. Ett stort tack till Malin, Ellen, tvillingarna och lite till Sofia som inte alls var med oss länge men än dock med oss. Mysigt var det att föra på tåget och i parken med Malin, en flaska vin och en öl hihi.

nordeas internettjänst

Nu har jag gjort mig klar för att åka mot körskolan. Kläder på, strumpor också... Bara tänderna som ska borstas. Efter mina 80 minuter i bilen ska jag, mamma och Frida åka till IKEA för att köpa en säng. Sängen ska tillhöra mig men det är endast för att Frida ska få min eftersom den passar bättre i hennes "nya" rum. Alltid blir man utsatt fast man egentligen inte har något att göra med vad som försiggår runt omkring.

Nu ska jag ge mig av.

"Adam är ny gitarrist med oss ikväll"

Idag har det varit en busy dag. Upp klockan 09 och fixa familjens nya dator. Ner till bussen vid 11 för att träffa först Katarina och sen Karin. Självklart han min mobil gå sönder under dessa timmar och jag tog ett beslut, jag var tvungen att köpa en ny mobil. Självklart gjorde jag ett val. Det blev en enligt mig lite för dyr jävel. Men den verkar bra och så. Förhoppningsvis har jag inte sönder luckan, som inte finns.

Träningen börjar om 1 timme. Tjang.

come on you stupid driving licence

Nu går det fort i svängarna. Hade en dubbel lektion för en stund sen. Det gick makalöst bra. Passade dessutom på att boka in en till på onsdag. Jag har även en på söndag om två veckor som jag bokat in tidigare. Det går fort nu känns det som. Som jag sa i början ba. Det känns bra. Jag tycker att jag är duktig.

Nu håller alla andra tjejer i familjen på och städar. Jag väntar på att dom ska bli klara så att dom vill följa med mig till... ja, fan vet jag. Skärisholmis kanske. Jag behöver kläder och vägrar att åka in till stan eller någonstans som man måste använda kollektivtrafiken som transportmedel. Klart slut.

segma

Jag har världens segma idag. Åt jättegod middag igår. Mhm.

Fredagen var faktiskt superkul. Jag blev med onykter än jag hade planerat. Dagen på jobbet var inte så där jätterolig, dock fick jag lönen. Känns lite bättre nu.

Snart ska jag köra och hämta Annika i Bagarmossen. Tyvärr ska jag inte köra själv eftersom jag inte har körkort än. Imorgon har jag körlektion 09:30. Woho. Nu ska jag ta en godis.

på sängkanten

Jag och söt-Frida sitter på min säng. Vi har nyss spelar och sjungit Glasvegas. Jag ska alldeles strax låta henne ta hand om datorn lite. Då ska jag bli klar med mig själv och sen gå till bussen. Sen blir det party med Malin och Simona och det blir fett!


Vi är så söta... nej men verkligen.

candy kane

Älskade Bobbo har gått ner till Vårsta för att köpa godis. Gotta love ba.

jag är en vampyr, jag suger och spyr

Idag är det fredag. Det känns jävligt skönt. Nästa vecka är det lov. Mmmmm!

Idag var alla treor, eller ja, många treor utklädda. Det var rätt kul, dock såg man inte speciellt många andra. Min klass var vampyrer. Jag kände mig inte speciellt trovärdig haha.


hej och hå imorgon är jag på

Idag gick jag upp skapligt. Åkte från vårsta vid 10 över 9 ungefär. Friskt och härligt väder har det varit mest hela dagen.
Det bar av till stan med Katarina. Självklart hade H&M rea just idag. En klänning, en mössa och ett par strumpbyxor blev det. Imorgon är det fredag och det är dags att klä ut sig. Jag är på!

Åkte från stan så att jag skulle hinna till körskolan till 14 vilket vi lyckades väldigt bra med, eller ja, vilket JAG lyckades väldigt bra med. Det var trots allt bara jag som skulle dit. Nu har jag bock på rondeller också, bra Emelie. Lektion på måndag igen, tidigt på morgonen. 08:30 redan, woh röj.

Nu ska jag snart plocka ihop grejer till träningen och sen ta bussen till storvreten. Kul. Huhu

mina systrar

Vi börjar med Annika. Hon och jag är väldigt olika men ack så lika. Jag vet precis vad hon befinner sig i. Hah! Det kan ju jag få tro. Hon har inte haft det helt enkelt genom tonåren (hon är iofs bara 15 än så länge). Det är ingen idé att jag går in på vad och hur saker har varit jobbigt men hon har fått gå igenom en hel del. Bl.a. har hon drabbats av struma, hon har väl haft det några år nu och nu vankas det operation i höst. Hon står rakt upp och verkar ta det rätt bra.
Jag och Annika bråkar rätt ofta. Väldigt ofta, men hon är underbar ändå. Hon lär sig nog.

Frida, minstingen, Bobbo, Bålgetingen. Kärt barn har många namn. Många säger (bl.a. Simona) att Frida är och kommer bli precis som jag. Och tyvärr måste jag säga att det inte verkar bättre. Dock skiljer hon sig från mig på punkten som heter naturvetenskap. Hon är jätteintresserad av naturorienterande ämnen, vilket jag hyser världens största agg mot. Men hon kom glatt hem och berättade att hon fått full pott på provet. Duktiga. Hon blir nog familjens snille. Lilla Bobbo.

Mina systrar är faktiskt världens bästa.

back(e) in action

Ja, körningen gick väldans bra. Känns bra inför morgondagens lektion mitt i Södertälje.

Så till dagen. Det hela utspelade sig under större delen av religionslektionen. Ja, det är ett väldigt intressand ämne men idag var det verkligen inte spännande. Som tur är tror jag att vi inte störde någon. Fröken Lundberg snackade om hur Jesus vandrade upp och träffade Gudfan och sen bytte ut sig själv mot the holy fucking ghost. Nu var det ju bara en väldigt stor fråga som dök upp i både min, Karin och Katarinas huvud. Hur fan kom han ner? Vi var och funderade på rulltrappor och hissar men det var inte troligt. Sen kom jag på det självklara. Eller ja, Karin snackade väl först om något jävla jetplan. Men jag tyckte att Air Bus 2000 lät bättre. Sen om man uttalar det [erbass totaosen] så blir det väldigt mycket roligare. Det blev det och detta övergick genast i mer orena tankar. "Butplug totaosen" var en variant bl.a.

Fyfan vad kul det är, jag grinar nästan av gupp här borta. Mer onsdagar åt folket. Eller i alla fall åt mig, Katarina och Karin.

Dessutom ska vi börja tala i tungor, man får ju väldigt mycket högre status för det. Har vi hört...

jag kommer att återkomma

Idag förstår ni, har det varit en väldigt händelserik dag. Tyvärr hinner jag inte redogöra för allt som hänt just nu. Jag kommer därför att återkomma i ett senare inlägg. Nu ska jag nämligen boka biljetter till mamma och eventuellt Annika. Sen ska jag och mamma ut på vägarna och öva uppfånging. Piss

that's just wonderful

Underbart att msn krånglar hela tiden också. Gillart verkligen! Wohooo livet leker för Emelie.

inte så bra nej

Var barnvakt för ett tag sen, det är nog det enda vettiga jag har gjort idag.

Hatar sl för att det känns som att deras problem alltid drabbar mig mest. Dessutom gör dom så att mina problem blir synliga för mig och det hatar jag dom ännu mer för. Jävla sl. Fan ta dig sl. Vi säger att det bara är EN person som har hand om sl. Det blir mycket sötare då.

Nu ska jag snart träna vilket känns jävligt välkommet. Känns som att allt hänger lite väl mycket nu. Blä. Dessutom är inte den här veckan vad den skulle vara. Hjälp.

ang. lördagens inlägg

Jag har fått en rätt underlig kommentar till inlägget jag skrev i lördags.
Den ser ut så här:
Postat av: anonym
Att leva är en gåta i sig. Du och jag, i en evighet. En gång i framtiden.
2008-10-20 @ 10:56:49 URL: http://anonym men du vet vem jag är punkt emelie

Skämt eller ej, det vore kul att veta vem tusan det är som har skrivit det. Haha.

Idag upptäckte jag en grej

Sitter i skolan. Har haft religion och har nu håltimme ett tag. Typ en timme till. Rätt ok. Har pluggat ekonomi som ett jävla graj.

Ledig torsdag innebär jag och Katarina en sväng till stan ska ta.

hej lördag

Jag gick upp väldigt tidigt idag. Undefär 07:10. Jag gjorde mig i ordning och gick till bussen. Träffade Ida i Tumba och åkte med henne till centralen. Därifrån gick jag till McDonalds och köpte frukost. Bagel så klart. Jag hann se Ninjamannen, han som ska ha ihjäl Victoria, kronprinsessan alltså. Haha han var otroligt speciell. Han frågade om jag ville gå hem till honom och käka makaroner och hångla. Men jag sa nej eftersom jag inte gillar makaroner. Nåja. Jag gick till jobbet istället och gjorde i ordning. Mycket plock. Jobbade med en Eva idag som var supertrevlig. Jag jobbade en halvtimme extra eftersom det var så mycket folk hela tiden.

Sen åkte jag till Micke en stund och därefter mötte jag mamma i Årstaberg. Vi åkte till Bittan och var bara där och vände och tog sen båten till Nybrokajen. Vi gick runt lite på Åhléns där jag har en känsla av att min lön kommer hamna. Nåväl, vi bestämde oss för att käka och det gjorde vi på Karlsson och Co, alltid lika gott. Idag blev det Caesarsallad med rött vin till. Gott!


Det var tänkt att jag skulle ta tåget som gick 19:12 från centralen men självklart var det försenat så jag missade bussen i Tumba och kom alltså hem en halvtimme senare än tänkt. Nu är jag i alla fall hemma och har just gjort te, den här gången blev det Red Fruit. Jag har dessutom fixat en massa ljus så jag har det riktigt mysigt i min ensamhet.

the world won't understand

Under kvällens gång har jag lyssnat igenom hela BD-spelningen. Rakt av. Helvete. Förstår inte att jag fortfarande grinar under vissa partier, alltid samma partier dessutom. Vill verkligen tillbaka dit. Det var magi på riktigt. Disease inside.

lost again at 3 a.m.

Kleerup var ett tag sen känns det som. Oh så bra live.

Nåja. Hemma nu. Kom hem till ett hus med bara mamma och pappa, dom satt fortfarande vid matbordet som var fullt med tända ljus och två glas rödvin. Det verkade så himla mysigt. Tur att mina föräldrar är så himla bra alltså.

 En sak jag gillar lite extra med min pappa är att han är så förutsägbar ibland (för det mesta). Efter att jag har gått upp och satt mig här på rummet, vanligtvis med musik pådragen så kommer han alltid upp, alternativt ropar på mig att jag ska komma ner. När jag säger att jag inte har lust just nu eller ska göra något annat går han lite besviken ner igen och efter 1 minut börjas det. Det är oftast en platta av Beatles som sätts på, men det kan bli något annat vi har gemensamt. Typ Who, Black Sabbath osv. ni hajar. Det är som att han ska locka tillbaka mig dit ner, till honom och musiken. Haha.

Imorgon jobbar jag mellan 09:30-13:30. Ska sedan hem och plugga och sen kanske äta middag med mamma och Bittan, det vore väldigt trevligt tror jag.


internetbank

Gissa hur vuxen jag känner mig just nu? Japp, helt galet. Fick alltså breven om min nyöppnade internetbank. Åh haha, det känns så bra. Dessutom har jag startat ett kapitalkonto där det är tänkt att jag ska sätta in några hundra spänn om månaden. Hann in till stan för att köpa ny piercing efter skolan också. Bra där. Nu ska jag åysa iväg och vara barnvakt. Tjing!

PM

Jag ska tydligen hålla min presentation i svenska på tisdag istället. Känns rätt bra då jag får lite mer tid att förbereda mig på, men ändå, det hade varit skönt att bli av med det faktiskt.

Nåväl. Nu har jag putsat till mitt PM lite och nu kan jag lämna in skiten. Nu ska jag återgå till boken som heter Psykologi. Heil

jag kommer inte på någon bra rubrik

Jag och Katarina sitter i biblioteket. Vi studerar lite kan man säga. Katarina har hållt sin presentation för mig, den svenska. Den var super och hon kommer att göra bra ifrån sig. Hon visade dessutom sin Europakunskap, den var också fin.

Själv är jag nöjd med svenska och rätt nöjd med psykologin också. Just nu väntar jag bara på att klockan ska bli nio så att jag kan köpa frukost.

Dagen började åt helvete. När jag borstade tänderna (med min nya tandborste) så märker jag hur ena kulan på piercingen ramlar av. Som tur är åker den inte ner i röret utan lägger sig ovanpå. Shit vilken tur jag har! tänkte jag. Sen när jag ska skruva på den lille rackaren igen tappar jag den på golvet and that's it. Spårlöst försvunnen. Jag blev helt galen och jättestressad och visste att den här dagen skulle gå åt helvete. Försökte inte ens med den svarta eftersom den är tjockare. Kom på att jag kunde ta kulan på min allra första, den med strass i haha. Så nu sitter jag med en liten och en stor kula varav den ena med fint litet glitter. Usch. Snälla mamma gav mig pengar till en ny så det blir till att fara in till stan efter skolan. Kiss och bajs.

mulet väder är det också

Idag kan ha varit den konstigaste dagen någonsin, eller i alla fall på väldigt länge. Jag var ju som sagt hundvakt igår samtidigt som jag pluggade röven av mig, vilket faktiskt gick rätt bra tycker jag. Trots detta så sa jag till både Karin och Katarina igår att jag fan inte vill göra engelskan, vilket jag själv inte riktigt vet varför. Men båda två fick mig att ändra mig och bli nästintill sugen på att få skiten gjord. Vad är inte roligare än att stå framför alla och skratta bort ett litet felsteg? Jag tycker att det kan vara riktigt kul. Så, vi var på banan igen och jag gick och la mig. I lugn och ro och i skaplig tid. Tänkte inte på skolan speciellt mycket innan jag somnade vilket kändes bra.

Sen skedde det som inte får hända och det som aldrig har hänt mig förut. Det är en så sjukt jävla bisarr grej att jag inte tänker ta upp den. Dom två som behöver veta vet och det räcker, är inte ens säker på att dom tror mig, knappt att jag själv gör det. Jag vill bara glömma det och låtsas att jag hann i tid till skolan och var jätteflamsig under redovisningen, så där som det ska vara. En sak som jag har lärt mig av detta är att alltid packa väskan på kvällen istället för att bli stressad på morgonen. Då kan bara inte sådana här saker inträffa. Jag skulle vilja le och skratta åt det inträffade men det är fan inte kul.

Idag då, ja, jag har gjort det jag kunde för att rätta till. Det gick inte så bra. Men jag är klar med svenskan, så jag kan ta mig an det imorgon, jag är relativt klar med psykologin och jag har varit klar med europakunskapen i någon vecka nu så jag känner att ingenting kan eller får gå fel imorgon. Jag blir väl skjuten eller nåt, eller ännu värre, jag kanske blir dödad. Haha.

Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

För tre namn räcker ju inte...

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva. Jag kände bara för att skriva ett inlägg.
Jag är fortfarande hundvakt. Micke har kommit hem, inte helt nykter om man säger så. Han ligger och snarkar som fan medan jag försöker få in vad jag ska säga på engelskan imorgon. Kul? Ja, det är ju alltid härligt med lite musik i bakgrunden. Mina ögon har rätt svårt att hålla sig öppna kan jag tala om. Får anstränga mig hela tiden för att dom inte ska stängas och bilda värsta mörkret hallååå.

Imorgon är det torsdag och då får man springa runt och säga "iiiiiiiiida e de toursdag" men bara om man vill alltså, helt valfritt, lovar...

"pluggar"

Tusen tack till Katarina. Som alla märker så hann jag visst skriva, eller ja, jag tog mig tid helt enkelt. Jag gillart verkligen.

Klar med PM, engelskan känns ok, psykologin likaså. Europan är lugn den också. Härligt Emelie.

hackat

Jag har hackat mig in på Emelies blogg. Tänka sig. Synsk måste jag vara. Som bara listar ut lösenordet på mindre än en sekund.

Men jag ska inte göra något farligt. Bara säga hej. Eller typ presentera er för Emelies nya design. För ärligt talat. Emelie kommer inte hinna göra det ikväll. Hon har plugg att göra, en hund att passa och sånt där annat besvär (nej, jag har ingen aning om vad jag pratar om).

Feel free to like it!

Haha, and for you who don't know who I am. Ni hittar mig i vanliga fall härborta.

dagordning för dagen efter idag

Måste inleda med att säga att jag har skickat ett jätteformellt mejl till Katarina, känns grymt. Okej ämnesrubriken kanske inte blev så jätteformell men det kändes ändå knäppt. Det handlar alltså om designen på den här jävla bloggen som just nu ser ut som jag vet inte vad.

Imorgon går jag till skolan no matter what. Tänker inte sitta hemma en dag till. Jag åker direkt efter skolan och är hundvakt. Agaton är söt så det blir mys. Jag tänkte köpa en bautastor godispåse som jag kan ha till allt plugg jag ska syssla med när jag är hundvakt. Det är jag värd. Känns inte helt ok att jag äter mer den här veckan än någonsin. Jag borde istället avvänja mig från allt vad mat heter eftersom jag nästa vecka ska påbörja någonting nytt som tydligen ska ge världens aptit.

Imorgon ska jag träffa at least Karin och Katarina, kanske några fler som jag håller av värsta mycket. Vore ju jättebra tycker jag.

touch me

Just nu sitter jag i en fåtölj med en söt Bobbo i soffan bredvid. Vi kollar på Miami Ink. Hon är så söt. Hon undrar varför det ibland kommer ett pip-ljud när dom pratar. "Det har det väl aldrig gjort förut, är det för att det blåser ute?" Haha.

Jag vet att bloggen ser ut som skit, usch hatart. Jag har ingen aning om hur jag ska få till skiten. Katarina, i need you. Fast jag vet att du förmodligen inte har tid nu men när du har det. Hihi. Jag sitter pretty much och bara väntar på att klockan ska bli kvart över åtta då jag ska pysa med Jossan till bussen. Får inte glömma att ta med klubban.

Skönt med lite sovmorgon imorgon, då kan jag plugga rätt länge ikväll. Imorgon ska jag vara barnvakt också haha nej det ska jag inte, jag skulle skriva hundvakt för det är just vad jag ska vara, hundvakt. Blir  nog till att sova borta då. Men nu börjar programmet igen. Åh jag vet exakt hur jag vill att min tatuering ska se ut. Pengarpengarpengar.

OKEJ HJÄLP

Varför ser min blogg ut som den gör? Katarina, kom till undsättning och hjälp mig. Jag vet precis hur jag vill ha det och det är jättelite och enkelt för dig att göra. Jag bjuder på en Ramlösa Balans eller nåt haha. Men herregud, hjälp mig!

crossword

Mmm jo visst, jag pluggade en del. Sen hittade jag VeckoRevyn och ville göra korsordet där i. Dom är ju så pinsamt lätta, inte direkt allmänbildande haha. Jobbigt när man inte klarart. Usch vad jag idiotförklarar er som inte klarar det, det var inte meningen, inte alls. Jag snörvlar i alla fall vidare och snart ska jag ner till fritids och hämta Evelyn. Sen ska jag som sagt åka till träningen bara för att vara där. Imorgon måste jag gå till skolan, annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. Bläblä.

avbockat

Idag har jag:
- Vaknat
- Duschat
- Ätit
- Klätt på mig
- Åkt buss samtidigt som jag har läst texter inför nationella provet i svenska
- Upptäckt att bussen inte kommer
- Tagit bussen tillbaka till vårsta
- Ätit lite till
- Gjort te (blue fruit)
- Fixat internetbank

Saker jag ska göra:
- Plugga, allt som behövs vilket är rätt mycket.
- Vara barnvakt
- Åka och vara på träningen utan att träna
- Konstatera att det blir en hel dag i skolan imorgon

dagordning

Först ska jag kila ner och äta någon blanding av en frukost och en lunch eftersom klockan har gått fort och jag inte hinner åka till skolan för att äta lunch med Katarina och Karin, shame on me. Well, efter frukost/lunch ska jag hjälpa mamma med datorprylar, det hade jag tydligen lovat redan igår men självklart glömt bort det. (läs: förträngt). Så det är egentligen anledningen till varför jag inte hinner till skolan till lunch, men jag är där senast 12:50. Jag hoppas dock på 12:20 så att mina fågelungar inte får vara ensamma i böööööoet för länge.

"Pooojkaaaar, maaaaaaaat"

babysitter

Ja, jag fick rycka in akut och vara barnvakt ikväll. Det blev från 5 till halv 9 ungefär. Känner mig fortfarande rätt krasslig och hängig men jag har ändå bestämt att gå på den sista lektionen imorgon som är svenska. Den känns viktig. Dessutom fick Katarina mig att vilja åka dit ännu lite tidigare och käka lunch med henne och Karin och samtidigt snacka projektarbete. Dessutom är det ju tisdag imorgon och det vet vi alla vad det betyder. Haha. Jaja, jag gillar verkligen Katarina och Karin, Karin och Katarina. Skolan är så sjukt kul med er och vårat gemensamma fnitter. Åh, jag får ju minen deluxe här borta. Puss på er.



Look how cute they are. Really.

älskade mamma

Haha, måste bara skjuta till med en grej jag just fick höra, efter min långa och varma dusch. Mamma har köpt wienerbröd och nyss var kaffet klart. Haha det känns verkligen typiskt. Skitsamma. Det luktar gott! Hoppas bara att halsen inte förställer smaken.

matvrak

Trots att min hals svider och sticker så fort jag sväljer så har jag världens lust till mat. Under mina vakna timmar idag har jag fan ätit en hel dags mat. Fortsätter det i det här tempot är det ute med mig. Jag måste alltså till skolan imorgon, om jag inte vill att mitt öde ska vara med i något jävla tv-program som kallas "Generation fett" eller något liknande, jättefint. Nej Emelie, någon jävla måtta får det fan vara. Bad mamma köpa hem en tidining, sa att hon kunde få välja vilken hon ville. Bara den är tjejig och inte speciellt typisk för mig. Känner jag henne rätt blir det VeckoRevyn eller nåt. Men that's fine, hon är bra hon. Jag har varit väldigt flitig idag måste jag säga. Trots mitt bittra öde som sjukt matvrak ensam hemma med ett fullt kylskåp. Oh dear.

rhcp

Jag ligger hemma i sängen med sjukma. Det är så jävla tråkigt och jag mår piss. Har studerat lite psykologi för att ha något att göra. Det gick bra men var inte så jättekul i längden. Det värsta är att det känns osäkert inför morgondagen, vet alltså inte riktigt hur det blir med skolgång. Förstår inte vad som har hänt. Jag har börjat bli småsjuk allt oftare. Först migrän, migrän vad fan är det och varför har det drabbat mig två gånger på mindre än två månader?! Men idag är det vara vanlig hederlig sjukma i form av hosta, ont i halsen, röstlöst, feber som guppar vid 38 grader hela tiden. Bläbläbläbläbläblä.

it's just the prescription talking


I love them, i adore them. I love it, i adore it.

dvala

Som en svala följer vinden. Haha.

Såg nyss "This is England". Makalöst bra film. Japp, det rann inte bara en tår utmed kinden.

djupa halssmärtor

Ja fy vad ont det gör i halsen min. Har käkat Bafucin sen igår nu. Det har inte heller blivit bättre över natten. Tycker inte att det är så jättekul faktiskt. Idag skulle jag ändå ha gjort någonting, men nu blir det väl tvärtom. Jag har en del plugg att göra och göra klart. Kul. Men nu måste jag fan i mig ta mig ner till köket och kolla om det finns typ en flytande hamburgare som inte gör så ont att äta. På återseende.'

Edit: nu kommer hostan också...

have you heard?

http://www.jesper.nu/jtube/Tecknat/33696-BIRD_BIRD_IS_THE_WORD/

yesterday, all my problems seemed so far away

Mår inte riktigt lika bra idag som igår. Urk.

frej

Lite lätt party ikväll. Jobb imorgon kl 09:30. That's all i'm saying to you folks.

Rastlös? Simona gav mig denna :http://www.waxhoff.com/, den tyckte jag var väldigt rolig!

facebook

Hur kul kan man ha det på facebook egentligen? Jag hatar egentliten facebook. Det är fult och irriterande. Men just nu, den här veckan, har facebook visat sin goda och fina sida. Det var sällan jag hade så roligt åt/till/på en sida på den oändliga webben. Det är nästan så att jag känner att jag längtar efter att få sitta med min dator i knät och logga in på facebook. Helt otroligt och så väldigt olikt mig.

Jaja. Kommer hit till skolan i vanlig, tidig tid och får reda på att engelskläraren är sjuk idag, igen. Well, detta innebär att jag och Katarina stormar biblioteket och väntar tills stormen har lagt sig och springer sedan in på facebook. Ja, båda två. Herregud.

cilest 28

Tema idag iskolan. Det var kul, första föreläsningen i alla fall. Den andra hade jag redan hört en gång för typ ett år sen och den var fortfarande inte jättekul. Jag såg till att fixa en bok, Kukbruk av någon snygg Manne. Det var ju bra, då slipper jag köpan. Men grejen är den att han var jävligt bra, då tänker jag inte på något annat än det han faktiskt förmedlade. Han hade rätt i det mesta och tog upp självklara saker som kanske inte är så jävla självklara hela tiden. Skapade fnitter vilket alltid är upplyftande. Fnitter var det förresten inte direkt brist på idag. Haha.

Efter school så pös jag och Karin runt i tumba lite. Vi tog båda ut preventivmedel på Apoteket. Jag i form av vanliga p-piller och Karin som var lite mer avancerad körde på p-ring, vilket är jättespännande att läsa om för den delen haha. Sen gick vi till DinSko och kollade... skor? Jag hittade ett par helt ok, grå skor för 100 spänn vilket kändes rätt fint. Eftersom mina favoriter har gått sönder rätt under alltihop så kände jag ett smärre behov av att göra detta inköp. Sen vidare till McDonalds för att äta lite och för att diskutera och läsa bruksanvisningar till våra respektive mediciner. Inte för att vi inte redan visste men det är alltid lika kul att göra allt värre än det redan är. Jaja, där satt vi ett tag och det blev både sötisar och kisskorvar av det hela.

Klockan blev fem och det var dags för körlektion för min del. Karin hon for hem till sig. Efter avslutad lektion känns det kanon. Läraren menar på att det inte alls är långt kvar för mig till mitt körkort. Vilket självklart känns jääävligt upplyftande. Gäller bara att ta tag i teorin nu, helt klart. Heil for now.

allting var förlåtet i en återvunnen dröm

Sitter hemma och klunkar Oboy och ja, det känns jävligt bra. Väldigt bra. Om en kvart ungefär ska jag pysa iväg och vara barnvakt. Sen ska jag pysa hem och vara hemma en liten stund och sen är det dags att FÖRSÖKA bränna fett. Jag ska altså träna. Huva.

Dom jävlarna får ta mig (en efter en).

next to me

Japp, Katarina sitter här och är mysig. Hon rullar runt på sin stol och det är inte hon som skriver, nu ska hon nämligen "sätta på" en egen dator. Min dög väl inte... eller nåt. I alla fall. Vi har världens hål nu, Katarina har minsann hål men jag har rast. Har haft Samhäll och det var intressant.

Nu håller jag och Katarina på och fnittrar åt spännande saker på facebook. Väldigt spännande. Ibland ger Katarina mig den där blicken ni vet? Den som likom är lite självgod men samtidigt osäker. Oftast kommer den nerifrån och slutar med att hon vrider ansiktet mot mig, vilket håll jag nu befinner mig på.

mys-måndag

Ja, dra mig baklänges. Vilken fullträff. Med facit i hand så borde det inte kännas lika bra som det gör.
Skolan var som sagt något meningslös men än dock... Hem och vände, missade bussen, fick oväntad skjuts, hann med bussen i tumba, fick komma in i tid och var klar på en halvtimme i Alby. Sen raka vägen hem och nu har jag varit hemma en bra stund.

Bittan ringde när jag var på bussen och frågade om jag kan jobba hos dom på torsdag, det blir det vanliga dvs. garderob och så. Jag gör det gärna, det brukar bli rätt kul.

Idag ska jag vara barnvakt och bör få pengar för i fredags också eftersom det inte blev något då. Samma sak gäller imorgon. Mmm lukten av pengar är så... så skön. Men jag ska seriöst inte göra av med allt jag får nu under den närmsta tiden. Det ska sparas och ges till folk som tidigare givit mig. Sen ska jag bjuda någon på någon öl också, för att jag vill det. Pirr.

vaniljbulle

Känner mig inte riktigt som en sådan men dom är güda. Just hemkommen från skolan, japp, religionen började 08:20 och slutade 09:40. Jag har tid på ungdomsmottagningen kl 13:00 så jag ska alldeles strax (om en timme) bege mig till den första bussen av dom två. Mhm... sen ska jag vara barnvakt kl 17:00 så jag hoppas att jag inte behöver vara alltför länge i Alby.

bildspel



Här följer en liten bildserie från Way out west. Om jag inte minns helt fel så var Simonas mål att ta en jobbig bild på mig underifrån, för att man blir så snygg från den vinkeln. Som ni märker lyckades hon inte speciellt bra, eftersom jag kan knepen att undvika linsen vid fel/rätt tillfällen. Mhm. Haha, jag själv däremot lyckas ganska bra om jag får sägat själv.

e-n-i

Idag har jag jobbat igen. Gick själv till lagret för att lämna kärran. Herregud vad det kändes ballt. Det var faktiskt lite läskigt men det kändes så grymt när jag var tillbaka i butiken. Pissigt väder idag gjorde att det inte var speciellt många kunder på besök, men det finns hela tiden något att göra. Typ dricka kaffe! Längesen jag drack svart kaffe, det smakade brabrabra.

Jag gillar att jag hörde av mig till rara Annika när jag var på världens vidrigaste 736 hem från tumba och bad om scones vid hemkomst. Hon gjorde det och jag blev glad. Det blev min lunch.

Nu väntar stekt lax med potatis, avokado och skagenröra. Mmm! Imorgon skola och jag är jättetrött men det ska bli skönt på något sätt. Heil

jag vill också ha en egen måne

Första dagen på jobbet idag. Det gick kanon, eller det tror jag i alla fall. Det lät så. Mmm! Imorgon blir det jobb igen, det betyder att jag inte spelar match. Japp, jag prioriterar på det viset. Sen kommer det att bli jobb varenda lördag oktober ut och sen kanske det blir både lördag och söndag som gäller i fortsättningen. Känns bara bra.

Är bautamätt efter middag, nu väntar fika. Blir ingen lunch imorgon märker jag nu, haha!

Värsta gamla bilden. Så tråkig men jag orkade inte leta, den här hade jag tydligen använt förut på bloggen. Tack och hej!

None

citerat

"Men jag och David har sagt att vi inte ska säga något till Wilma eller Dan eftersom Dan är min gamla pojkvän och Wilma är Davids gamla flickvän. Dom kanske blir sura eller något. Bara för att jag och David blev kära när vi spelade basket idag." - Tjej 7 år

"När jag pussade David på kinden blev han glad och röd." Tjej 7 år

"Jag förtrollar dina gröna strumpbyxor till... två bajskorvar. Jag förtrollar din klänning till en... blomma. Sen förtrollar jag hela världen till en kisskorv, en bajskorv och en... en... skitkorv." - Tjej 6 år

Herregud. Det är mycket som snurrar i deras små huvuden.

why won't you give me your money?

Måste bara rabbla upp vad i allsindar jag har köpt idag;
Jacka - 699kr
Halsduk - 129kr
Top - 129kr
Top - 64,50kr
Sjal - 29kr
Skiva - 169kr
Tidning - 35kr

Men kom igen, en vinterjacka för 700 spänn, det känns ju inte helt jättefarligt. Halsduken, mja, det kunde jag varit utan men den var så mysig. Den första tåpen hade jag provat förut, i tisdags med Simona. Den gick jag bara in och tog med  till kassan direkt, den skulle jag ha helt enkelt. Den andra tåpen är bara en mysig och väldigt billig historia. Tack för den. Sjalen likaså. Skivan, bästa köpet idag. Första inköpta skivan på hela året. Tidningen hade mycket med Oasis i och låg vid kassan vid inköpet av skivan. Jag är sjukt nöjd med dagen. Nu ska jag snart klä på mig och gå iväg för att vara barnvakt. Sen blir det bara en slapp kväll och tidig morgon imorgon. Men det är helt ok, det lär kännas bra i november i alla fall!

please, be my baby

Jag var i skolan runt 11. Snäll mamma körde mig dig, tack! Träffade först Simona för det dagliga skitsnacket, hihi.
Sen skulle jag ju möta Katarina och Karin och snacka projektarbete. Det var jättebra. Det var så mysigt på något sätt. Mysigt i cafeterian och vi var bara helt jättebra idag. Det var bra alltså, för den som inte redan förstått det. Well, träffade Malin, Angelica, Elin och Nina downstairs också. Det var också jättebra. Varför skulle jag må så jävla dåligt en dag som denna?

Väl hemma efter en bussresa med minst sju förskoleklasser och ett helt urblåst huvud väntar mamma och Annika med nybakta scones, nu kokas vatten och det blir alltså varmt te till. Kallt te vore väldigt osmakligt så vi beslöt oss för att skippa det. Efter detta ska jag genast börja plugga igen. Det är svenska som står på tur och det är realismen det hela handlar om. Känner att jag ligger rätt bra till inför provet imorgon. Helgen lär bli bra också, trots att det tyvärr inte blir någon utgång för mig imorgon. Men det finns numera pengar att tjäna och det känns SÅ JÄVLA BRA!

Juste, jag har beslutat mig för att försöka alltid ha med en bild till varje inlägg. Det blir mycket finare och roligare då. Får se vad jag hittar idag. - Ronja.

migrääääään

"Hej,

Jag och Pelle startar ny fredagsklubb på Helenes Krog.
Kolla nedanstående länk för mer info"


Jättekul. Sen såg jag åldersgränsen. Jävla kisskorv.

hej alla barn

Nu fick jag världens flashback. Vilket datum var det nu, början på Augusti, nionde? "Mina baaaarn!" - Fantastiskt, magiskt och alldeles underbart.

Har varit barnvakt idag. Det var skoj, vi la pärlplattor och cyklade. Nu har jag gått igenom redovisningen om Oscar Wilde flera gånger. Måtte det räcka. Jag tror i och för sig inte att det kommer gå helt utan felsägningar och diverse andra missöden, men det är smällar man får ta när man planerar så jävla taskigt!

På lördag smäller det. Sch den som vet, inget säga. Jag vill inte det riktigt än, vill känna på först.

Nu känns inte tatueringen så avlägsen längre, me like!

Message for Katarina

We're so done with this shit now! Just so you know. Perhaps you should check your e-mail. There might be something interesting waiting for you in your inbox. Say no more. Love!

0kt0ber

Kan bli en rätt bra månad känner jag så här på den första dagen. Igår fick jag ett glädjande besked. Ih!

Just nu sitter jag i skolan, vid skåpen. Karin entrade just övervåningen. Tanken är att jag och hon ska sätta ihop en bra powerpoint till våran redovisning i engelska imorgon. Egentligen skulle Kattapult också varit här men hon saknas istället. Har det inte varit en underlig skolvecka this far?

Nu ska vi sätta igång.
RSS 2.0