vårsol

Ojojoj vad tiden har lust att gå fort ibland. Redan lördag och det känns som att jag bara varit här i Göteborg i någon dag, en kanske...

Igår blev det en stund på stan med väldigt god Sushi (som jag faktiskt har lust att drömma om), gott kaffe och mysigt sällskap. Ett tappert försök att titta igenom The Science of Sleep vilket utlöste världens trötthet och det blev sängmys istället. Nu idag, pigga(?) och glada blir det tillbaka till en liten mysig affär där en viss present till en viss typ som har bestämt sig för att ta klivet in i vuxenlivet. Den är mysig.

Bio blir det kanske ikväll, Mammut står nog överst på listan.

Blow jobs med näsa är det nya.

förresten

Det vankas dessutom pizza. Mmmhm...

krokslätt

Happy people never fantasize.

Det spelar ju egentligen ingen roll då jag känner mig väldigt happy.

Emelie Hovbrandt, direkt från en skön säng i Göteborg. En pinne mellan pek- och långfingret och vin i en vit mugg.

There's not much more to say förutom att jag än så länge haft en underbar vecka, speciellt tack till vissa. Seriöst, ni vet vilka ni är om ni råkar läsa detta.

Nu ska här tittas på Amelie och ja, det är bra.

misery is a place in me

Väldigt likt någon form av misär. Skulle jag tro...

Men om några timmar pyser jag till Göteborg. Fint.

after eight

Jag och Simona hade en mysig kväll igår. Bilder finns och jag tror att dom är väldigt vackra. Väldigt blottande. Dock kommer dom inte upp förrän om lite mindre än en vecka, då det är något krux med tekniken.

Nu blir det fika.

baby got back

Nu jävlar ska det spelas... något jävla sjung-spel. Heja Karin och Katarina.

alltså ibland undrar Katarina varför hon bloggar, finns det någonting hon vill dela med sig av?

08:52 fick jag ett "Är du vaken?"-sms från Katarina. Jag var inte vaken då men jag kanske kände på mig att hon skulle höra av sig då jag vaknade ungefär 30 minuter senare. Nu är jag vaken och Katarina sitter på min sängkant. Det är en underlig syn. VI har nämligen båda två igång våra datorer. Vi ska jobba med vårat projektarbete idag. Och när man säger idag så tänker jag mig kanske inte klockan 10 på morgonen. Men jaja. Jag får väl våldta henne lite nu när hon ändå är här... medan vi väntar på att Karin kan komma och våldta oss båda istället.



Nu blev det ju fel, det var jag som skulle vara på henne, inte tvärtom.

vad skulle du säga om jag särade på dina tår?

Under en lektion med ämnet Filosofi togs den svenska fina traditionella oförstörbara monarkin upp. Mycket intressant tycker jag. Jag själv då som tycker att monarki är något som endast gud eller djävulen kan ha kommit på. Nu var det ett visst forum som fick mig att tänka på det igen.

Jag har egentligen ingen lust att skriva utförligt vad jag tycker och tänker. Jag känner väl mest att det är larvigt att hålla på och dalta med dessa ointressanta människor. Det är för ytligt, det är för dyrt, det är för konservativt, det är för traditionsenligt, det är för... fel. Jag ser seriöst ingenting som skulle vara någorlunda positivt med att ha en familj som alla måste dreggla efter. Jag ska göra allt som står i min makt för att inte trycka på caps lock bara för att uttrycka mina känslor lite extra. Men kom igen, Sverige, när man låter denna familj sitta på mjuka, fina, palats-stolar under en jävla uppvisning som görs för någon jävla prinsessas födelsedag. Då... då känner jag att jag inte orkar mer. Jävlar.



Om jag var prinsessa på slottet skulle jag sitta i en tältstol iförd jeans och tröja när andra, svenska "begåvade" människor gör lite saker på en öl-back istället för en scen. Helst med en Staropramen i handen. Puss

knöla

Av någon anledning så har jag idag blandat Mando Diaos nya, som inte är speciellt bra, med Beatles och Bon Iver.
Nu mina vänner sitter jag faktiskt upp på kanten av sängen. Börjar få kläder på mig och tänkte ta mig ner i köket. Pappa har säkert tittat på något som har med skidor att göra och ska väl återberätta i sann pappa-anda. Jag får låta honom hållas och istället dela med mig av en otroligt underbar låt.

sot

Jag har ingen egentlig lust att skriva här idag. Jag mår som dagen efter och allmänt som jag förtjänar. Vet dock inte om mina lungor verkligen förtjänade den mängden skit. Om man inte har alko-ångest kan man ju alltid hitta något annat att må skit över.

Snart är det i alla fall en ny dag.

ptk

Nu sitter jag vid pappas skrivbord, på hans kontor. Han håller på och ringer en taxi. I kopieringsrummet låter Vinyl. Jag har hjälpt honom med en massa saker han inte borde vara tvungen att göra. Men jag har varit flitig och får en slant. Ikväll blir det tonga tonga med fina människor. Fabriken lutar det kanske åt, bara jag får en pinne mellan fingrarna är jag mig själv igen. Det där skrev jag aldrig. Usch. 18:10 kommer taxin och hämtar oss.

lila naglar

Köksbordet sitter jag vid. Jag har just skalat och satt på potatisen. Känner mig ensam här hemma. Annika är på rummet med en vän, pappa på väg hem och mamma och Frida är på väg till någon liten hajk.
Jag målade naglarna i någon lila nyans. Kanske är den rosa förresten, det kvittar. Nu syns inga spår av pinnar längre. Fint.
Simona ringde - jag missade. Jag ringde - Simona svarade. Jag älskar våra samtal som alltid blir som dom blir.
"Vi är så bra på att förstora saker hela tiden, men sen tar vi ner varandra på jorden igen. Men sen förstorar vi allt igen."
Men det mysigaste var ändå; "Det känns bra att fråga vad det blir för mat på något sätt..." Oha.


Bite me.

get down

Åh. New Order. Kyss. Sandstrand och värme. Tygskor och tunn jacka. Kaffe och pinne. Kör igång Morrisseys senaste skiva då självaste Katarina sagt att den är bra. Den mannen har ju också ett utseende som heter duga. Uh...




Så där vill jag också åldras. Måtte bara inte knepet vara att leva som celibat. "It takes two baby."

barfly

Den har länge legat på datorn min, idag tog jag mig tiden och såg den. Jag hade ingen aning om vad den handlade om, det har jag nog inte nu heller men bra var den. Den var vacker. Helt klart värd att se.

Mickey Rourke hade verkligen en tid då han såg ut som en annan kvinnoslukare. Jag vet i alla fall att jag inte skulle kunna stå emot en Henry Chinaski som framför mig säger: "Hey baby, so you hired a dick to find an asshole?"





black jack

Inte alls en lika bra dag i skolan som vissa andra varit den här veckan. Bara inte lika glädjefylld. Kanske beror det på den korta tiden i skolan, kanske inte.

Nåväl, jag är trött, hungrig, seg, irriterad, fattig... ingen idé att göra så där. Det blir förmodligen inte bättre. Jag blir helt säkert inte rikare i alla fall.

Jag borde plugga. Men jag tänkte att jag kanske skulle sova någon timme. Jag är så trött och inatt sov jag inte många timmar. Blö.

Fru Tyskland och Herr Frankrike

Underbar skola idag. Alltså underbar skola idag. Nyper mig jävligt hårt i skinnet nu, det hoppas jag ni förstår. Men det var en underbar skoldag idag. Förutom när brandlarmet gick och jag inte hade några cancerpinnar kvar. Men tack till Malin som lät mig blossa lite!

Fick MVG på Filosofi-provet och det gav självklart en härlig och varm känsla. Vilket behövdes. Nu har jag studerat statsskick för full hals och tycker fan att jag kan en hel del.



Innan en Baba-kväll. Det är ju trots allt onsdag idag.


how does it feel, to treat me like you do?

Härligt att min mamma kom hem från jobbet en halvtimma tidigare, nu slipper jag nämligen kånka på alla grejer och springa för att hinna lite i tid. Bra mamma.



För tio minuter sedan skuttade jag runt i mitt enkla rum sjungandes på Skinny Love. Den var på i stereon så jag passade på att dansa lite också. Såg nog snarare ut som spasmer, men det var skönt - väldigt skönt. Notera dessutom att jag endast var iförd det där linnet. Äkta porrigt mina damer och herrar.

tv

Känns lite obehagligt att Katarina heter: ☆Katarinis camsex med Emelie säger:

Jag ska fan i mig träna ikväll. Ja-a! Det ska jag. Äntligen. Eller ja, men det har varit ett jävligt uppehåll. Inte bra Emelie.

jaja

Annika bakar. Sådana där bollar. Huhu så smarrigt. Jag borde förmodligen inte men... jag säger som människorna i Irak: "Det blir inte mycket bättre än så här." Ajajaj. Fult Emelie, fult.

Väldigt trött känner jag mig, men det var en väldigt glad dag i skolan. En väldigt glad dag i skolan. En väldigt glad dag i skolan. Förstår inte att jag skriver det. Än mindre att jag faktiskt menar det också. Jaja.

Kanske borde studera lite nu. Men, jag vill nog  inte. Ska inte avsluta det här stycket med "jaja".

två bilder



Först satt jag och skrev ner en massa (enligt mig) intressanta saker som jag vill ha med i mitt arbete om Autism.



Sen var jag bäst.

pungkakor

Väldigt ändrade planer. Inget barnvaktande idag då Evelyn insjuknad i vad som i folkmun även är känt som influensan. Stackars liten säger jag.

Detta resulterar alltså i att jag kan fortsätta gå omkring här hemma och förpesta luften med min lukt istället för att duscha.
Men det resulterar även i att mamma så snällt bad mig att steka pannkakor. Då jag står i en väldig skuld till mina båda kära föräldrar kunde jag inte annat än att så klart säga ja.


För drygt ett år sedan gjorde jag en fin tårta till min lillasyster Frida, Fjodor eller Bobbo.


just last the year

Okej. Två jobb sökta. Hmm... vad blir det, typ 4 sammanlagt? Herregud, jag kanske måste sluta vara kräsen. Det är ju EGENTLIGEN bara pengarna jag vill åt. Just nu. Inräknat i dessa 4 jobb jag sökt är det 2 som endast handlar om just det; pengar. Kanske inte är så farligt egentligen. Eller alltså, jag vet inte ens åt vilket håll det skulle vara farligt liksom. Glöm det. Det hela blev just väldigt ointressant.

Något som är lite mer intressant är att jag under alla hjärtans dag hade ett antal läsare som tillsammans gjorde att det blev rekord här. Tror jag i alla fall. Vad jag vet så har jag aldrig haft så många besök under en dag. Kul att det just var årets mest ångestfyllda dag också. Men seriöst, varför är det så få som kommenterar? Nej nu blev jag kanske lite för bekräftelse-kåt. Förlåt mig.

Så det som är kvar idag är en liten stunds barnvaktande. Tänkte springa ner i duschen snart. Jag tänker mig att jag packar ihop id-kläderna nu idag eller ikväll alltså. Då kan ingenting gå snett imorgon.

måndag och en evighet kvar

Vad har vi lärt oss av idag Emelie?

att det kan vara värt att låta natten vara en stund för sömn och någon form av avkoppling
att den mesta mat är förgiftad
att det första man borde lära sig i livet är att lita på sig själv
att man faktiskt inte trivs i ett stökigt rum (kan du förstå att jag just skrev det där, Katarina?)
att jag vill leka i webbkameran med Katarina igen
att alla behöver jobb, eller i alla fall Emelie
att det är dags nu, NU!

floral

Men... vad varm jag blev. Helt kokhet nästan tror jag. Undrar om det är Hinduismens fel eller... någonting annat.

bryggare bengtsson

Kaffet bryggs och det låter fint. Jag gillar det ljudet. Det känns som att jag sitter i mitt egna hem, en tidig vardagmorgon och NÅGON har satt igång processen. Det spelar egentligen ingen roll vem den här någon är. Jag vet bara att jag förmodligen tycker om den eftersom jag låter den göra kaffe åt mig. Hellre starkt än svagt! Ett tips till den som känner sig manad...

Idag ska jag och en mor köra till Södertälje och köpa ett strykjärn då hon tappat det nuvarande i golvet.

Först ska jag som sagt dricka kaffe och plugga Religionskunskap en stund. Resten av gänget är ute på promenad i vintervädret.



Jag klippte och klistrade och förminskade helt själv. I Paint dessutom. Fis på er.



jai guru deva om

Meningslöshet och nu spelas låten som ska ljuda på min begravning - Let it be. Kul!

den bestämda kvinnan

☆Katarinis säger: jag gillar morrissey
Emelie säger: ja jag med haha
☆Katarinis säger: är han något att gifta sig med?
Emelie säger: han är en sisodär fyrtionioplus...
Emelie säger: han lever i celibat dessutom
Emelie säger: så no ride on that horse biatch
☆Katarinis säger: han är INGET för mig

sunshine

Mammas hemmagjorda semla. Störa Frida när hon vinner på Gitarrhjälten. Lyssna på Broder Daniel.

Min vackra lördag. Jag tänker inte benämna dagen som någonting annat, för jag tror inte på någonting annat. Jävlar.

lejon

Okej, bara för det hamnar i alla fall Kings of Leon på nionde plats. Det känns lite bra nu.

emteve

Det är verkligen helt otroligt intressant att titta på program som Euro top 20 på MTV. Först så är programledaren någon liten mörkhårig sak som verkligen inte kommer från något land där brittisk engelska är det man vardagligen talar. Det låter nästan lite som när jag ska försöka mig på det.

Sen då till det mest intressanta; listan. Alltså när Franz Ferdinand ligger efter Brittan och någon jävla Gaga, då känns det ganska hopplöst. Sen kommer den där bruden som kysste en annan brud och gillade det. Också högre upp på listan än FF. Helt ofattbart. Eller nej, jag förstår ju. Det är bröst, rumpor och sex. Vi har ju redan gjort halva jobbet damn it!

johnette

Om bara en liten stund ska jag iväg för att hämta Evelyn. Imorgon är det fredag och det känns som någonting väldigt bra. Det känns faktiskt ganska bra att ha något att gå på promenad för. Vill ut i luften men det blir aldrig så när jag inte har något att uträtta på vägen. Att gå runt är ju faktiskt väldigt underskattat.

Jag har skrivit ner en massa om en del olika jobb jag tänkte söka. Det värsta med mig är att jag får gigantiska visioner om hur bra mitt liv skulle kännas om jag faktiskt fick något av dessa jobb. Om jag faktiskt blev anställd och fick skriva på några fina papper. Inte för något fult fastighetsbolag, inte för någon tråkig butik på Drottninggatan som inte varar längre än en månad lite drygt. Imorgon ska jag skriva brev, för hand. Jag ska skicka iväg dessa brev och förhoppningsvis inte ha alltför många känslor och tankar som säger: Woho Emelie, du kommer såå få jobb nu.

Men jaja, hoppet ska tydligen vara viktigt det också. Men jag är så inne på döden och dödshjälp nu att det känns lite udda att börja tänka på hopp och liv. Jag är alltså inte inne på att ta mitt liv eller något sådant, nej huhu.

Nu ska jag dra på mig kläder.

vilken masterutbildning

Köket, Lillmalmsvägen, hemma. Tidigt slut från skolan idag vilket känns oerhört skönt. Vi hade två väldigt bra ämnen; filosofi och religion. Filosofin som självklart vann överlägset handlade idag om våra etiska dilemman sett utifrån olika etiska perspektiv. Väldigt intressant. Dödshjälp talar jag och Stina om. Det är väldigt kul att diskutera det. Vare sig den andra håller med eller ej, fast ok, så är det i dom flesta diskussioner.

Dödshjälp ja, jag smakar Turkisk peppar i munnen. Typiskt Katarina.

good morning new orleans

Inga pinnar kvar. Helvete jag som inte kan köpa nya heller.

Host host, jag hostar idag. Det kanske är vanligt morgon-host. Lets hope so.
Jag sitter påklädd och pårökt tänkte jag säga, det hade ju varit lite annorlunda så här klockan 07:23 på morgonen. En torsdag dessutom. Luggen är kammad eller lagt ungefär där den ska ligga. Jag har ätit frukost i form av ett glas vatten med en vitamin-brus-grej i. Vi kan väl låtsas att det är allt jag behöver som frukost?!

Nej nu måste jag sminka mig för filosofin. Auf!

SO

Goda nyheter allihopa! Sören Olsson, Röjningsstigen 5 i Strängnäs ringde till min mobil för ungefär en timma sedan. Undrar vad han ville, han ringde bara en gång så han kanske ringde fel. Haha. Lilla Sören...

Borde kanske se klart på Benjamin Button ikväll. Men jag vill äta. Nu!

this fear's got a hold on me

Nu är jag här igen. Skridskoåkning inomhus på idrotten var först på schemat. Det var ju otroligt glatt. Jag hade ändå kul liksom. Vissa är bara liiiite för seriösa när det kommer till grejer dom själva kanske inte riktigt klarar av. HostKatarinahost.

Inställd samhällslektion och det blev Gitarrhjälten och Buzz hos Stin. Det var intressant.
Lunch efter det och sedan ett prov i Lyrik. Det var rätt skoj faktiskt. Gillade två av dikterna lite extra mycket. Ja, så var det.
Jag fortsatte att kolla på The Curious Case of Benjamin Button, men jag somnade efter 10 minuter ungefär. Nu har jag kanske 45 minuter kvar att se. Den är väldigt bra och häftigt gjord.

Ja, jag är sjukt efter och nej jag läser inte alla intressanta artiklar/bloggar - you name it - som handlar om mer eller mindre ny musik. Så nu idag, 10/2-09, så har jag lyssnar igenom hela For Emma, forever ago med Bon Iver. Och ja, självklart är det hur bra som helst. En väldig känsla känner jag av att lyssna på det. Mycket fint.



Det går som på räls.



Ett öga trött.


saab

Jag tänker inte komma med någon utförlig redogörelse för hur dagen varit, det orkar jag inte just nu.

Tänkte bara meddela att jag är hemma och jag lever. En del i alla fall. För er som ville veta, som satt och bet på naglarna av oro.

sov gott, vakna torrt

Trött och sliten ändå har jag inte gjort någonting nyttigt idag. Eller i alla fall inte efter att jag klev in genom dörren här hemma.
Snart är det sportlov. Snart Emelie.

Nu blir det tandborstning och avklädning för sängning.

Kyss och farväl

i went to da-a-a-a-ance

Emelie H har varit duktig idag. Eller har hon det? Hur är man duktig egentligen? Eller vad ska man göra för att någon ska tycka att man är duktig? Kanske någon speciell... nej, ingen speciell.

Det blev så att jag och Karin fick dra med Katarina till Alby och ungdomsmottagning. Ett helt år har jag skydd. Det känns ju tryggt... eller något.

Jag skyndade mig hem eftersom jag visste att mamma och syster Annika skulle vara borta en stund på eftermiddagen. Självklart kommer jag hem till ett tomt hus och upp direkt till mitt mysiga rum och ja... jag vet inte vad jag ska säga.
BD på, kanske inte högsta men hög volym och dator i knät. Jag älskar det just nu. Får se när jag tröttnar. Inte imorgon.

Jag fick en relativt fin bild på mig själv av Karin idag, den är några veckor gammal skulle jag tro.



Det måste varit en bra dag.



Total tillfredställelse.


näsan har drabbats av kli

Gudbevars. Katarina stönar vid min sida. Hon har min halsduk virad lite halt runt sig. "Varför tittar du på mig för?"

Första lektionen är avklarad. En kvar. Men först ett helt dygn med slösurfande i en datorsal med en massa ointressanta människor, förutom Katarina då. Hon är faktiskt rätt intressant om man verkligen tänker efter. Nej men alltså seriöst. Ibland förstår jag verkligen inte hur hon fungerar, men sen ibland är det så otroligt självklart och det är som om vi tänker på precis samma sätt. Ibland förklarar hon det mesta med att jag är dum men det är smällar man får ta. Okej det här skulle inte bli ett långt utlägg om Katarinas funktioner.

Det är mycket att stå i idag, det vill jag lova. Over and out for now.

ps

Å, jag kom på att det är en ny vecka om några timmar. Både skönt och oskönt. Det kanske är bekant att jag i princip avskyr min vardag och eftersom min vardag är allting utanför helgerna så känns ju måndagar inte speciellt upphetsande. Denna är inget undantag... inte direkt. I veckan måste jag till ungdomsmottagningen, skicka mejl och personliga brev, vara barnvakt, ha prov i lyrik och det jag ska göra mest är att längta efter helgen och det stundande sportlovet.

Det är säkert mer jag ska göra den här veckan men just nu är det inget jag kommer på. Jo juste, jag ska fundera lite mer på att eventuellt fixa någon enstaka kurs till hösten. Förmodligen på distans då så att jag kan jobba och sen flytta.

Sleep tight.

"vad krävs för att få studiemedel?"

Vad krävs för att få preventivmedel? Jo, att Emelie tar sitt jävla pick och framförallt sin tid och tar sig till det där stället. Imorgon har jag kanske tjatat med mig Katarina också. Det är ju ett sådant där drop-in. Eller "öppen mottagning" som det så fint och kommunalt heter.

Var tvungen att träffa Katarina lite idag som sagt. Det var mysigt, vi satt vid hennes bord och pratade med tända ljus. Inte alls den höga dos av ångest som igår... eller vilken dag det nu var. Den här helgen blev så där spontan och härlig vilket gjorde att jag helt tappade tidsuppfattningen. Så kan det gå. Tack och bock.

we're gonna go go go

MP3n laddas med lite nytt och lite gammalt. Jag ska till Årsta och lämna över en nyckel och ett paraply till Mikael. Hoppas jag kan se Katarina lite på vägen någonstans så att jag får prata av mig lite. Inte för att det jag vill säga inte redan kommit ut till diverse andra, men hon behöver också en dos tror jag.

Drar på mig kängorna nu. Hej.

leave the mind

Elin, Simona och jag började med att Knasta igår. Det var trevligt och mysigt och så. Tiden gick fort och det blev dags för stängning och uppraggande av efterfest. Tack till er som släpade med oss hem till er lya. Det var... fint gjort.

Det blev en vända till Abrahamsberg som jag fortfarande inte riktigt känner till. Slutligen söder.

Har egentligen inte gjort någonting idag förutom sovit, åkt hem och ätit middag. Ångesten är sjävklart med, varför har inte bara alkoholen fina framsidor? Men på det stora hela mår jag riktigt bra. Det är bara jag som gnäller så förbannat. Det har man kanske aldrig dött av. Inga pengar har jag heller för den delen. Jag är helt slut och känner för att dricka mig full men har som sagt ingen ork.



Det är förmodligen lika bra att jag går och lägger mig. Nej.

i named my soldiers after you

Det var otroligt skönt att kunna ligga i sängen och dra sig lite imorse. Varför lät det fel?

Jag träffade Katarina vid bussen och Karin på bussen. Det var trevligt. Vi for mot Tumba och sedan in till the big central.
Träffade diverse lärare, vissa trevligare än andra. Say no more.
Vi åkte mot Stadion och Östermalms IP. Vädret var fruktansvärt fult och äckligt. Inget att ha. Snörade på oss skridskorna och körde några varv. Katarina föll. Emelie och Karin, mest Emelie, hjälpte Katarina upp på benen med ett lätt skratt på läpparna. Läs: gigantiskt hånskratt. Vi tröttnade på isen och vädret. Gick på toan och sminkade oss istället.

Tog the metro to the Rådmansgata och gick till Café Sextio. Dåligt var det faktiskt. Mysigt men dåligt. Sallad och latte satt dock fint efter kramp i diverse fötter.

Hemma på sängen. Jag vill inte titta åt höger. Där ligger hela min garderob och alla världens väskor i en härlig oordning.
Borde lyssna på Strokes och städa. Det ska jag göra. Först lite bilder...



Karin är fin.



Hon också.

i bang the drums

Jag var barnvakt. Det var kallt och snöigt. Evelyn for hem och mamma lagade god middag. En femtedel av den ligger nu i min mage. Där mår den bra, hoppas jag.

Jag har plockat fram två par skridskor till imorgon. Katarina ska få låna ett par av oss. Det blir mysigt att åka på äventyr med henne och Karin. Juste! Ska fixa sockor till Karin också. Herregud vad jag är snäll. Men det förtjänar dessa töser. Verkligen.

Jag ska tydligen kolla halkbana. Jag gör nog så att jag skriver upp all viktig info och tar med mig i min kalender imorgon. Den följer ändå alltid med liksom. Kanske skulle man även ta med en kamera imorgon. Det kan bli söta bilder.

När vi gick från Hästmossen och hem för någon timme sedan, så föll en snöflinga ner på mitt ögonlock. Då föreställde jag mig att någon mysig peson kom och pussade bort den.

the side of my sofa

Idag; prov, tandläkare.

Provet gick bra. Alltså det gick så bra som det kunde gått med mina konstiga tankar och uppfattningar. Det känns lite som om jag har antingen alldeles för mycket eller för lite att komma med när det kommer till filosofi. Vet bara inte riktigt vilken sida som väger tyngst. Det får jag kanske reda på när jag får tillbaka provet. Kan man hoppas på nästa vecka? Ja det tycker jag nog allt. Nästa lektion är ju inte förrän på onsdag. Det är ju rätt många dagar. Förutsatt att läraren i fråga inte har någonting mer att göra. Haha.

Tandläkaren gick också utomordentligt bra. Inga hål i min käft inte.

Nu ska jag söka jobb. Kul.

we can be as one tonight

Alltså ja, U2 har faktiskt utan tvekan gjort en av världens bästa låtar; Sunday bloody sunday. Jag får alltid en speciell känsla i kroppen när jag lyssnar på den. Underbart.

Idag har det varit en innehållsrik dag och det har gjort den bra. Jag trodde att jag skulle vakna utvilad imorse eftersom jag nästan hann med 8 timmars sömn, men icke. Var trött en bra bit in på eftermiddagen, nu däremot, nu är jag väldigt pigg.

Hjälpte just Frida/Bobbo med hennes svenskläxa. Kände mig stor. Sen bad mamma mig ta hand om disken och när jag ändå höll på kunde jag ju ta den också. Nu är mina fingrar alltså som russin. Nej, vi har ingen diskmaskin. Det beror på att... vi inte har någon.

Jag och Katarina for in till stan idag. Hon uträttade några "intima" ärenden och jag gjorde en bra grej. Vi fikade också. Gillar verkligen latten därnere, långt ner i PUB-huset.

Filosofi, provet skrivs imorgon och jag är väldigt på för det. Ska bli kul. Dock är jag lite orolig över att jag inte ska hinna skriva klart!

jag tar allt

Jag fixade just Utan dina andetag på youtube och från Katarina lät det: "Mmmh".

Sitter här, i datorsalen med Stin, Kar och Kat. Det är fint. Vi har Psykologi och ska välja ett ämne att fördjupa oss i. Jag visste redan förra lektionen vad jag ville skriva om. Så nu under några veckor är det vad jag tänker lägga ner mest krut på. Sen att jag har 3 prov innan denna grej ska vara klar, det är en helt annan sak.

Nu sjunger Katarina också så det kanske är lika bra att hjälpa henne.

a very unhappy birthday straight from me to you

Bra och suverän dag på många sätt. Lite underlig på andra men seriöst, det behöver man också. Säger vi...



                      Det är tydligen så här jag ser ut när jag har bra dagar. Värt att lägga på minnet kanske.

Jag och Karin höll vår (eller ja, egentligen Katarinas också men hon var hemma för att hon hade brutit nyckelbenet) redovisning i svenska idag. Vi pratade om utmärkande drag för norrländskan, visade upp ett klipp från Pistvakt OCH visade upp en lite home-made-sketch. Den handlade om Janne och Klas.

Jag åkte till körskolan och fixade lite grejer. Pluggade teori och en smula filosofi. Dumma verklighet, vad är det egentligen? Verklighet alltså...






berlin

Skola. Datorer. BD på youtube. Glasvegas på youtube. Knife på youtube. MGMT(?) på youtube.

Hälsar till Stino och Kara.

i died at 21, as you left me. i grew old in just one day

I sleep inside. When you left me, I fell asleep inside.

Jävla jävla jävla jävla BD. Men jag ska till Göteborg.

Snart är det sportlov och då kan jag få tillbaka en vecka av mitt liv. Eller juste, skolan är mitt liv. På fredag vill jag gå ut och dricka vin på Knast. Det var jul det hände senast. Eller i alla fall 2008.





Se så snygga man är på Knast. Helt förbjudet nästan.


05:53

Ner i duschen och tvätta bort natten. Du är så lyckad Emelie. Jag är nervös och förväntansfull.

need someone to help me find me

Juste! Vaknade idag och såg att Katarina hade ringt mig FEM gånger. Jag sov och svarade därför inte. Ringer henne nu. Bara jag kan sluta smsa med Simona, men det är så svårt med tanke på vad vi skriver.
RSS 2.0