godishalsband

Från rosor till maskrosor med hjälp av ett godishalsband.

a few years ago

"Katarina sitter bakom mig vid en annan dator. Kul. Hon luktar på mig hela tiden. Weird. Nåja, imorgon har vi muntlig redovisning i svenska, vi ska prata om kroppsspråket. Men vi har inte haft någon tid på oss i prncip. Lite dumt. Men det får gå som det går. Jag kommer nog ha kuk i alla fall. Om jag känner mig själv rätt."

vecka 35

Det säger nog ingen speciellt mycket. Förutom att det närmar sig jul. Kul. Julkul haha.. kul.

Ikväll ska jag träna, förstår inte att jag ger mig in på det igen, år efter år.

Jag har snackat engelska hela dagen känns det som. Började nästan igen när jag kom hem. Kul haha. Engelska är bra. Anledningen är att vi har fått en utbytessak till klassen. Lucia heter hon och kommer från Italien. Kul faktiskt. Oj vad mycket som är kul idag. Kaffet i cafeterian var utsökt gott idag dessutom. Igår var det blaskigt. Kanske ska kommentera kaffet efter varje dag. Sen göra någon slags utvärdering i slutet och se medelbetyget på kaffet under hela terminen. Kan ju bli väääldigt intressant.. hrm.

Bad cash quartet. Otack.

sex on the beaches

Katarina sitter bredvid mig och flämtar. Vet inte riktigt varför. Hon kanske väntar på något speciellt.. förlåt, någon speciell. Mhmmm... det roligaste är ju att jag vet att hon kommer förneka det när hon läser detta.

Var på väg till SYO:n för att lägga till Psykologi B och eventuellt skita i Kriminologi. När jag snackade om det i klassrummet sa K: Perfekt, då kan vi ha samlag under lektionstid. Det jag längtat mest till under hela sommaren.

imsdal

Jag ligger och tuggar på ett gummi. Nej Katarina jag tuggar inte på en kondom.

Imorgon börjar det. Det där man så jävla gärna vill komma bort från under större delen av tiden. Men som man faktiskt kan längta till lite, när man varit borta tillräckligt länge. Längtan efter rutinerna. Tryggheten i att alltid åka till samma ställe varje eländiga morgon. Kan inte säga att jag har känt en ordentlig längtan den här gången. Visst, skönt med rutiner igen. Kanske kan få igång disciplinen och så vidare. Men annars, nej, jag längtar inte alls. Idag tränade jag för första gången på hela sommaren. För första gången sen i maj var det nog. Det gick förvånansvärt bra. Sen att jag inte kommer kunna gå upp för trappen, inte kunna gå på toaletten, inte kunna skratta osvosv. det är ju bara en bonus. Huh.

jag såg inte csi idag

Du har precis skickat en vibb.
Emelie säger: oj
☆kmma säger: OJ ja, fan EMELEI
☆kmma säger: jävligt onödvänigtd det där va
Emelie säger: hahah
Emelie säger: jag kom åååt!
☆kmma säger: mm, ska jag också säga när jag släpper stenen i huvudet på dig
Emelie säger: hahahaha
☆kmma säger: aa, vi får väl se om du skrattar lika mycket då

Karin är liiite läskig. Jag har gjort om helt och hållet i mitt rum. Känns bra tror jag. Dock några detaljer som inte riktigt är klara än. Konstig vecka. Min morfar skulle fyllt år i fredags. Kändes underligt att vara på kyrkogården, jag är aldrig där nästan och nej det beror inte på att jag är slö. Nu måste jag koncentrera mig.

i midnatt

Var precis inne hos Bobbo för att säga godnatt. Då berättade hon att hon tror att hon är allergisk mot nektariner.

- Jo för varje gång jag äter nektariner får jag ont i magen.
- Stackars Bobbo.
- Mmm... kan inte du vara min nektarin så jag slipper vara allergisk?
- Tänk om du blir allergisk mot mig då? Det vore ju inte bra.
- Men dig kan man inte vara allergisk mot ju.

Ih hon är söt och får en att le. Så nu ler jag alltså.

Målar btw om en smula i rummet. 3 av 4 väggar ska få ny färg. Finally.

ett nytt inlägg

I stundens hetta är det så förbannat lätt att komma på något svinbra att använda som rubrik eller som sak att skriva. Men det är då det. Det är jättemycket som jag skulle vilja ha sagt men som inte kommer bli sagt just här eller just nu.

Det började med att jag for till Värmland. Var där i dryga veckan, det var rätt mysigt. I början var det så otroligt härligt väder. Bara en massa bad och sol blev det. Sen blev vädret sämre och så också humöret. Man blir väldigt lätt uttråkad i Värmland. Speciellt när man inte har någon att riktigt ventliera sig hos. Jobbigt blir det i längden.
Men så kom torsdagen, dagen då jag tog med mig några och körde mot Göteborg, Simona och Way out west. Jag körde. Jag blev kissnödig. Vädret var grått och tråkigt. Jag var jävligt nervös. Låter kanske ofattbart, men jag var faktiskt nervös.

Kom fram till Linnégatan mitt i Göteborg. Simona lutade sig ut från ett fönster och fick syn på mig, vilsen, nere på gatan. Upp i en jättefin och stor trea kom jag och installerade mig lite. Vi gick och fixade banden till festivalen. Gick runt lite. Virrade omkring borde det kanske stå, haha. Det var kul. Jag var fortfarande nervös. Blev inte Kleerup på kvällen, några var dumma.

Sen blev det fredag. Fredag. Började relativt långsamt, skönt. Jag var nu ännu mer nervös. Vi tog en grillad macka, sehr schön. Gick till området. Såg Sonics och sen Franz Ferdinand, som var äckligt bra. Alexander Kapranos är rysligt snygg. Sen bestämde vi oss för att vänta. Låter lite maniskt och slaviskt va? Ja, det var det säkert. Men vem fan bryr sig? Grinderman... hahahaha. Det var helt klart annorlunda och väldigt amerikanskt.

Sen. Sen. Sen. Sen. Jag borde egentligen redogöra för varenda känsla och tanke som dök upp i mig men det går liksom inte. Det blev rätt svart. Jag minns ju precis, men ändå inte. Jag vet, verkligen vet att det finns säkert 2 av dom 3 som läser min blogg som kommer bli väldigt fundersamma och inte förstå varför det är en så stor grej. Ska jag vara helt ärlig så förstår inte ens jag själv varför det är en så stor grej för mig. Varför Broder Daniel är en så stor grej för mig. Jag har mycket svårt att tro att något annat band kommer innebära samma eller ens liknande saker som Broder Daniel har gjort och fortfarande gör för mig. Det är ytterst osannolikt.

Det som känns mest konstigt är att jag, som aldrig hade sett Broder Daniel förut, alltid har hoppats på att dom ska höra av sig på något sätt. Köra en spelning eller kanske en hel turné bara på impuls sådär. Kanske göra en skiva. Någonting som ger skenet av att Broder Daniel fortfarande finns. "Så du lyssnar på Broder Daniel? Dom finns väl inte längre?" "Jo, fast det var ett tag sen som gjorde något nytt eller spelade live, men dom finns." Så fanns dom, ända tills i fredags/lördags. Att det skulle krävas ett självmord för att mitt favoritband skulle göra något väsen av sig känns väldigt bisarrt.

Nu ska jag glo på Star Wars.
RSS 2.0