Kraftwerk - radioactivity

Jag säger bara det, jag är för kärnkraft.

Oasis - Talk tonight

Det är en riktigt trött Emelie som skriver denna text. Stereon står på sin rätta plats och ljudet blev väldigt bra!

Det är så kul.. det är typ ingen som läser här, eller jo det är faktiskt det. Men ingen kommenterar så det ser helt dött ut. Tänk om alla bara kunde skriva sitt namn när dom läst. Då skulle jag veta vilka som läser. Men om jag inte vet vem Loke är så blir det inte så kul. Så alla som vet att jag vet vilka ni är kan ju skriva sina namn i fortsättningen. Eller förresten, gör inte det. Jag vill inte ha några kommentarer, tror att jag sa det för ett tag sedan.

Nu ska jag kolla på; image8

Fred och kärlek!

Oasis - All around the world

Träffade Alekzandra idag vilket var jättebra. Det var för länge sedan men nu hoppas jag att det inte dröjer lika lång tid. Det ska inte dröja lika lång tid rättare sagt!

Annars är det väl bra... antar jag.

The Doors - Light my fire

Jag är såååå NERVÖS!

Amerikanska inbördeskriget

Uschuschusch, riktigt segt. Jag orkar inte plugga historia. Det var inge kul. Men jag ska göra det ändå eftersom jag är ambitiös som ingen annan. Emelie är nervös.

Beck - Cellphone's dead

Okej, jag ska bara springa och hämta mobiltelefonen eftersom Simona vill veta vad hon har skrivit till mig. *beerbe*

Okej jag är tillbaka, utan brutna ben eller inslagen näsa. Det visade sig att mitt rum inte var så långt borta. Tur för mig!

Imorgon ska jag nog till skolan, eller jag vet inte. Mamma tycker att jag ska stanna hemma en extra dag men då måste jag ändå till skolan innan lunch och göra datorukunskapsprovet så det spelar liksom ingen roll. Jag har ju ingen feber i alla fall. Beck - Epro. Jag hostar som en häst, om dom hostar tror jag att det låter som det gör just ni till exempel. Japp.. konstigt det kan bli va?

Varför?

kan inte Emelie bara plugga?! Varför är hon så jävla dumdumdumdumdum?!

The Who - Naked eye

Sitter här idag igen.. sjuksjuksjuk. Det vill tydligen aldrig gå över det här. Skit alltså! Jag orkar inte starta winamp igen, jag hade tydligen tryckt bort de när jag gick ner.. dumma EMOlie!

Radiohead - Creep

Sjuksjuksjuksjuksjuksjuk! Eller jag har faktiskt ingen feber längre och det är skönt, men jag är väldigt väldigt väldigt förkyld! Jag låter som en täppt anka! Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan men det är inte säkert att jag kommer utanför dörren! Jo, jag tänkte nog gå på en promenad om jag inte går till skolan imorgon i alla fall. Jag vill röra på mig och göra saker. Jag är dessutom jätte nervös!

The Though Alliance - The new school

Well, jag är sjuk. Faktiskt riktigt sjuk. Jag mår verkligen inte bra. Feber och världens jobbigaste hosta. Men jag har kommit fram till att det nog inte är Andreas fel eftersom det inte kan gå så fruktansvärt snabbt. Oasis - D'you know what I mean?. Men jag känner mig inte så jätte dålig just nu men det beror på att jag har tagit alvedon. Jag vaknade med 39,8 graders feber. Jag tror att jag kommer dö. Usch och fy och blä! Det är ju lov, jag skulle dessutom behöva börja med historia-inlämningen men jag orkar verkligen inte. Men det var faktiskt länge sedan jag var såhär sjuk. Det är väl bra det men det är så jävla typiskt mig att bli sjuk på ett lov. Speciellt dessa enveckorslov! Oasis - Rockin chair. Jaja snart kommer mamma och pappa hem. Jag kunde inte följa med till IKEA idag.. så jävla surt! Det var jätte länge sedan jag var där och det är alltid kul tycker jag.

The Who - Getting in tune

Jaha.. nu är jag typ sjuk igen. Det är faktiskt så att jag tror att det är Andreas fel. Jag menar han var jätte hostig och allt när vi var med varandra. Japp. Det är tacken. Men visst, jag får väl ta det som en man. Fast varför det? Jag är ju inte en man, eller senast jag kollade så var jag inte det i alla fall. Äsch nu ska jag gå och lägga mig. AW!
RSS 2.0