Not much more to say

http://youtube.com/watch?v=POdP_HnNd5o&feature=related

Tack Malin och Simona för tidernas veckoslut!

Vår

Japp, jag tänker fanimig köra på vårjackan. Inspirerad av Simona. Härligt!!!

Pepp

Idag bär det alltså av mot sydligare breddgrader. Närmare bestämt Halmstad. Det ska bli otroligt roligt. Vi som åker är Malin, Simona och Emelie. Herregud så det kommer låta på tåget. Men det är ju bra, det är ett  bevis på att vi lever, tror jag...

13:26 avgår tåget från Fleminsberg (Stockholms Syd). 11:40 går min buss som ska ta mig och M&S till Tumba. Där ska vi shoppa i varenda butik. I alla fall i minst en mataffär. Grymt!

På torsdag händer det som ska hända, eller alltså, anledningen till varför vi åker till Halmstad. Den där gruppen "Kent" ska ju leka med sina instrument på ett tillfredställande vis. Men så bra!

Tack Daniel förresten, för att vi får våldgästa dig. Hoppas vi låter bli att våldta dig. Malin........

"Jag ska inte se ett enda program"

Så ramlade jag förbi TVn igår. Lasse Lindh framförde sin låt. Jag blev kär.

Sen tittade jag inte mer... och idag är jag trött och förkyld med en huvudvärk som heter duga. Tack!

Heartbeat

Yea, whatever, som jag och Millan kom fram till imorse på väg till bussen. Alla hjärtans dag är nog den onödigaste av alla högtidsdagar. Spelar ingen roll om man har någon eller inte. Lika jävla onödig. Det är ju inte direkt så att det SKA vara så att man tycker om någon EXTRA mycket bara för att det är alla hjärtans dag. Det verkar ju bara jättedumt. Jag förstår i och för sig dom som firar skiten. Men vissa går faktiskt över gränsen.
Eller som Simona sa; "När jag och Jocke träffas varje helg är det som Alla hjärtans dag." Det lät mycket bättre tycker jag. Heja er!

Nåväl, jobb ikväll. Ryck in ba! Börjar halv 6 och jobbar till en obestämd tid. Känns ju rätt bra ändå. Hinner i alla fall plugga och äta en bit hemma. Perfekt.

Imorgon vet jag inte riktigt hur jag ska göra med skolan, är så jääääävla förkyld och krasslig. Funderar på att bara gå på första lektionen. Den är viktigast imorgon. Ska redovisa om arbetet i Etik. H&Ms uppförandekoder har jag och min grupp arbetat om. Mhmm..

Some girls are bigger than others

Some girls mothers are bigger than other girls mothers. Sjuk text, ultrabra band!

Att säga att jag härdade ut är lite starkt. Jag behövde inte härda. Det gick jättebra utan härdning. Det var jättekul. Evelyn som tjejen heter är jätterar och allt annat bra. Hon gillar dessutom mig, vilket är ännu bättre.
Ska dit imorgon också, det känns bra. Jättebra. Jättemycket gladare idag. Eller jag menar nu. Gladare än innan alltså. Herregud, klockan är ju bara 21. Snart.

Naej nu lägger jag av

Jag orkar inte mer. Fast jag vet inte vad det är jag inte orkar och jag vet heller inte vad jag ska lägga av med.
Jo, jag kanske borde lägga av med att inte orka. Nej men.. jag går och lägger mig tidigt ikväll och sover ut va. Säkert...

Schulan

Japp, sitter i skolan. Aptråkigt. Jättetrött. Jättejobbiga smärtor överallt i hela kroppen. Typ...
Väntar på Karin och hennes block där hon har skrivit information som är en smula viktig för det vi ska skriva på denna dator, i biblioteket alltså. Shit, nu smyger hon på oss. Hon kommer!!!

"Titta nu, kolla här"

Cure

Åh, konsert snart. Härligt. Bara det att jag typ har feber och ont i halsen. Skitsamma! Lär inte ske igen liksom, skulle aldrig missa chansen. Det blir otroligt kul i alla fall, det vet jag!

R.E.S.P.E.C.T.

Sitting here by the phone... Rockin Chair is a pretty damn good song by Oasis.

Well well. Torsdag idag har vi. En väldigt kort dag i skolan. Sam/His, vad gjorde vi egentligen? Jag, Karin och Katarina... jag minns inte, men det hade fan inte med ämnet att göra. Jag tror jag lyssnade på Katarinas bröst. Karin var mest pilsk.

After that, we went down to the Cafeteria. Bought some unhealthy stuff. Later on, we had this Swedish-test. It went well I think/hope. Litteraturhistoria är inte skiten, fy fan vad tråkigt det är. Det är verkligen med noll glädje som jag pratar om det, när jag pratar om det.. vilket jag helst inte gör.

Jag sitter ju faktiskt by the phone, but I'm not waiting for my memories to come and plaaaaay. Oasis hihi.
Jag väntar faktiskt på ett samtal från en som heter Mia. Mia heter alltså hon som ska ringa till mig.

Ut i arbetslivet

Jo, jag sökte just jobb. På en affär. Jag har inga som helst förväntningar på något svar. Haha.

Ja-a

Laborationsrapporten är gjord. Echt super!
RSS 2.0